Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
abecedu mám tuto http://www.ceske-formicky.cz/?1352,enLANGUAGE_S...) jen mi chybí velká písmenka, ale ty nějak dodělám
Ahoj holky,
dneska jsem dělala svůj první dort z MMF (předtím jsem už dělala 4 z marcipánu). No moje první reakce byla, že jsem myslela, že se neodlepím a pak to poletí oknem i se mnou 😀 Ale podařilo se a musím říct, že se s tím pracovalo líp, i se líp potahovalo 😉 Jen to dobravení pro mě bylo horší... 😒 No mám se ještě co učit 😝
jak docilim hezke pletove barvy?? ruzova a zluta a trosicku hnede? potrebuji na miminko jenom kousinek hmoty obarvit 🙂 dekuji 🙂 a asi pridavat fakt jenom po tečkách ze? 😕 no to bud epanecku zase zabava 😀
pěkné dorty
@sofi minule baby radili na TOM jemne nahriat fenom ze to pojde krasne zahladit. Alebo ako baby pisu este jednu vrstvu. Mne sa uz v ladnicke chladi ta coko torta a bojim bojim veru. vrchne srdiecko ma byt potiahnute cokohmotou a ja som z nej ledva ruzicky spravila co sa rozpadala tak netusim ako to potiahnem 😢 . Nastastie spodok budem mat zaplneny cely ruzami a hoblinkami tak nemusim riesit rovnu cokoladu.... ach jaj porazi ma z tych cokotoriet
v noci som este robila jednu s mackom pu
holky na modelováni je lepší smartflex velvet nebo flower? nebo něco úplně jiného?
te´d jsem zapomněla , která z vás si kupovala myčku? tak hazím do placu otázku, jak si spokojená?

@jakelina no ja by som dala len taku jednu kopretinu, nejaku bielo modru a do stredu sviecicka. no ale nemusis.. ja som robila malej na jeden rok tiez torticku na hore s medvedom a sviecku som mala jednotku len vedla zapichnutu vid foto 🙂 to bola jedna z mojich prvych,tak detaily si nevsimaj 😝