Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Uffff tak mám dopečených 5 korpusů na velký plech a zítra se jde na to 😀 😀 😀 Držte palce ať je to k světu 😝 😎
@dm1 ach jaaj prenadnerne torticky, a ta krstinova no super.
ten spodok si robila tym bielkom? a ako sa ti to robilo?
@martinex nahodou je krasna, ked ja taku urobim, budem spokojna 😉
prosím o inspiraci...nemáte některá z vás uložený obrázek nějakého "doktorského"dortu?
díky
Ahojte, chcem sa opytat ci niektore peciete aj na predaj. Som z BA a torta by bola v polovici maja k 1 roku s postavickou Waybuloo YoJoJo. Ak by sa nahodou niekto nasiel, mozte mi poslat IP. Dakujem.
ahoj holky, kreslím štětcem na marcipán - gelovýma barvama wilton. Nemáte nějaký fígl na to, aby mi barva opravdu pěkně zaschla? díky
@mizulienka dakujem. A ano je to tym bielkom a robilo sa to celkom dobre. Som si z papiera na pecenie urobila taku sablonku s tymi oblucikmi spendlikmi som to tam pripla a podla toho urobila obluciky a potom som to vyplnila.
@yamahafazer priemery ako kedy podla zelania. Napr. ta jedna mensia kitty je 22cm a ta vacsia 28cm. Takze od tych 22-30cm robim
ahojte,
teeeda aká nádhera tu pribudla - všetky nové tortičky sú také krááásne
Aj ja som 1 robila, pred chvíľkou som ju dokončila
Ahojte ,tak po veeeľmi dlhej dobe som nakukla a musím len chváliť ,všetky tortičky kráááásne 😵 ....len som popozerala fotečky ,lebo tých pár desiatok strán čo ste tu popísali nemám silu a ani čas čítať 😒
Mne teraz býva dosť zle a tak nepečiem a asi to budem musieť ne chvíľku nechať, včera som sa babrala s jednou tortou a žalúdok nepočúval....no nejak som to v rámci možnosti spravila ,tak prikladam foto 🙂
@dm1 dakujem, krasne torty si porobila, tyzden bez kitty sa ti asi ani nerata 🙂, krstinova je nadherna, bielkova poleva? aj to srdiecko je velmi krasne, zaujimave farby
@lawli pripajam sa k blahozelaniu, davaj si pozor, krasny macko puf
@zlatat nadherna torticka, prekrasna kyticka, sikovna si velmi
pripajam aj ja tohtotyzdnovu pracu

@sofi07 aj ja som hned spoznala ze je tvoja 😉 . Je krasna!
ja som prave dokoncila stvrtu tohtotyzdnovu a mam volno 😵 . Idem odfotit poslednu a dam sem