Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mrka2 dakujem...ja som si dala zavezok ze na narodky stale detom budem piect sama....aj ked stale sa snazim a ucim....nie vzdy sa podari ako chcem,ale furt lepsie za dobry pocit 😀 a narodeniny du len 2 tak sa toho az tak nenaucim vela
Krasne vsetky pridavate,aj tie slane...toto by som asi uz fakt nevedela 🙂
@yamahafazer - krásna tortička, décrke všetko naj, nech je zdravučká a stále šťastná 🙂
@mizulienka - nádherné. najviac sa mi páči tá Lienočka
@raci ja som tiez nedavala vela pomazanky ta hrubsia vrstva to je parizsky salat doma robeny 😉
@kamilecka no ja nedavam len toust a pomazanku ja davam vzdy na kazdu vrstvu este sunku alebo suchu salamu, pripadne syr. A vzdy tak 1-2 vrstvy aj salat parizsky. A ano na vrchu je syr ale je to nim akoby potiahnute tie platky som dala na papeir na pecenie aby sa trochu prekryvali a na chvilku do truby potom som presla valcekom a dala na tortu. ale mozu sa len platky syra davat .A pomazanku davam doma robenu - syrovo-cesnakovu
@nutka ..
j
vsetky torticky su uzasne, krasne 🙂
baby a alionuska sem uz prestala chodit, uz tu nebola hadam 2 tyzdne, snad je u nich vsetko v poriadku 😒
a potrebujem POMOC, ako mam vypocitat velkost sestuholnikov na futbalovu loptu ? 😅

@alex21 nadherna 🙂