Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte.chcem vás poprosit o radu.idem robit punčovú tortu.chcem robit tú okrúhlu.Len sa chcem opýtat či do zálievky namiesto rumu môže ist napr.len voda a rumová esencia,lebo to je pre deti. 😀 Dakujem.
A ešte by som chcela poprostit kto má skusenosti s tou tortičkou.tam je zálievka s 8 dcl vody a 2 dcl rumu.to nie je veľa?či toľko treba tej zálievky? Dakujem 😅
ahojte kočky, viete mi poradiť, kde by som si mohla objednať vykrajovač na také tie drobné kvietky? Lebo ako pozerám na nete, tak pozerám, ale neviem odhadnúť ktoré to sú 😒
@eliska22 neviem, ci myslis taketo, toto som nasla
@ada9557 ja som puncovu este nikdy nerobila, mam ulozeny iba ten recept od sofi07, co som dala vyssie. skus pozriet 🙂
@mizulienka áno tieto 😉 díky, idem objednať 🙂
@mizulienka no ved tuto sa chystám robit,len bude pre deti tak bez rumu.len som chcela dajaku tu radu od niekoho kto s nou má skusenosti 😉
@ada9557 skus napisat priamo sofi07, je zlata, urcite ti poradi 🙂
Baby ešte raz veľmi ďakujem. Mám tu kamarátku rada a proste ju chcem potešiť tortičkou. Be vás by som bola nešťastná. Ďakujem ešte raz.
@eliska22 - ja som ich objednala, su fan, ale ten najmensi je fakt mini...tak vo velkosti tej striebornej gulicky, co sa zvykne davat do stredu kvietku 🙂
po obvode tej torty su najvacsie a hore okolo mena su asi 2-najvacsie /ale to neviem teraz už presne, ci nie nahodou 3 najvacsie/
@mizulienka varová ale ktorá bola lacnejšia neviem či figaro alebo orion
Ahojte.Chcem sa opýtať prečo mi korpus po upečení spľasne? 😅 ked ho vyberiem je krásny vysoký,nadýchaný a potom vyfučí 😠 😠 😠 kde sa stala chyba???Poradte dajaku fintu ☹ Dakujem
Ahojcek
chcela som sa spytat babuliek co robia slane torticky aku pomazanku davaju. A este ci potom vrstvia salamom alebo uhorkou.
dakujem velmi pekne
ahojte....pochválim sa trošku....čokopralinky a prvý pokus s čokotransferom...neje to uplne ono...ale zlepším sa🙂

@lussy23 hlavna vec, ze recept som neskopirovala 🙂
http://www.tortyamedovniky.estranky.sk/clanky/o...