Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka @jakelina @lussy23 ďakujem dievčatá 🙂
Ahojte všecky vás tu chválím jaké krásné dílka jste sem zase popřidávali, vůbec nestíhám dočítat jen omrknu foto a nestačím se divit ;) @zlatat opravdu překrásné @jakelina krásné perníčky, @lucula73 moc pekné, @dm1 ten košík je luxusní, @kovik super bus ;) @ikula2 krásné, @dajna11 krásné čokopralinky, už dlouho se chystám je taky zkusit 🙂 @alex21 ta růžová je nádherná
a samozřejmě všecky ostatní které jsem nevypsala jsou krásné !!!
mě tento týden čeká jedna čoko-ořechová, tak jsem zvědavá co vymyslím 😉
ahojte,
tak oslava uspesne za nami, torta bola vychvalena a bola aj velmi dobra, tak z nej uz je len kusok 😀
krasne torty ste popridavali, tak chvalim sikovne rucicky 🙂
@lucula73 nie,ja som obliala koláč polevou a na to som capla tú foliu aby sa to otlačilo a dala tak do chladničky aby to stuhlo...aj s tou foliou.no dočítala som sa,že a to má robiťtak,že na foliu naleješ čokoládu,necháš trošku stuhnuť aby ti to netieklo z tej folie ked ňou pohneš a potom to dáš na koláč a šup do chladničky.tak to bude rovné a nebudu bublinky. a kráaja sa to ked je poleva stuhnutá...klasika...
@alex21 jj piekla som to v miske ale ako na potvoru mi cesto az po vrch nevyslo tak som tam musela jednen plat este pridavat co mi zostal z inej torty. Tato pollopta sa da ale neviem si predstavit ked budem robit za 3 tyzdne celu loptu ako to spravim to pojde urcite tazsie
@mizulienka to som si pravila sablonku podla programu na dortomanii zadas priemer lopty a vypocita ti ake tie uholniky maju byt aj su tam sablonky tak uz len vytlacit a vystrihnut. akoze nesedelo to presne na milimeter ale dalo sa to natahovat trosku. preto som to robila z RDI-cka lebo MMF by hned rychlo stuhlo toto sa dalo upravovat podla potreby kym som to nedokoncila
co sa tyka dratikov tak v hentom obchode casto nema niekedy aj cele sekcie tovaru - napr. vypichovace par dni a potom to nahodi znovu. V kvetinarstve isto nebudu mat opradene radsej by som pockala alebo tusim este u Bohusa.
Co sa tyka lalie tak to zilkovanie je priamo na tom listku a podla mna sa neda pouzit na orchidejku lebo tie lupienky lalie su tensie
@dm1 dakujem 🙂 skusim troska pockat, alebo objednam este z ineho shopu...
a ty orchideu cim zilkujes? dakujem...nemozem zohnat taky ten univerzalny zilkovac 🙂

@alex21 sú krásne tie kvietky.