Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 perfektne si to vyriešila 😅
Ja som si minule kúpila toľko čokotransferov a asi ich nebudem môcť pre nás použiť, lebo sú tam nejaké Ečka, ktoré môžu obsahovať lepok ☹ ... ale asi sa naštvem a na veľkonočný zákusok ich dám a poviem malému, nech čokoládu radšej nepapá ... ešte som s čokotransferom nikd nerobila a chcela by som to konečne vyskúšať.
Ináč dá sa použiť aj na poťahovku ... prižehlí sa so žehličkou, ktorá je nastavená na najnižšiu teplotu - len som to ešte neskúšala, ale videla som také torty a bombovo to vyzerá
@zuzka72 uvarila som salko 2 hodiny, vnoci som to nechala vychladnúť a potom som to vymiešala s 1 herou...a jahody sú iba na vrchu, som nevedela ako to ozdobiť 😅
@ada9557
@zlatka10 ďakujem, som tu čítala že niekto tuším dm1 urobila salcový krém s jahodami tak ma toto napadlo, najprv som chcela košík, ale to by som určite doobeda nestihla, tak som to urobila takto 🙂
Ahojky chci vam jen napsat ze kdyz se tady pise o salku tak u nas v penny marketu prodavaji uz karamelove salko stoji 30kc.....presne 29,,90kc ja jsem si vzala hned 3 😵 😵
ja davam do kremu zlatouhanu prijde mi chutnejsi Hera je na peceni ne? to je to salko karamelove...
Zlatoou Hanu.....

@jajuuus perfekna! si mala vidiet moju prvu kitty, ta tvoja je popri nej podvyzivena 😀 😀 je super 😵
@antarres krasne torticky, vsetky do jednej 🙂
@dm1 super kurt aj tenista (alebo volejbalista?) 🙂