Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer to srdce je krasne 🙂
@mizulienka citam ze balicek ti neprisiel,mrzi ma to ☹ ja som utorok objednala zo stranky tortomania.sk a dnes mam balicek doma,zajtra idem skusat postavicky
prosim poradite mi?prvy krat som kupila gelove farby,ako ich spravne pouzit?
@mizulienka ahoj, tak mne dnes balíček prišiel 😉 a chvalabohu lebo akurát dnes som to už použila 😝 😀 a tebe ako stále nič ? 😕
@katulkaaaaaa ani mi nehovor..ja som bola presvedcena, ze dnes to pride...pan ma v pondelok ubezpecoval, ze to uz ma v ruke, ze ide priamo na postu 😠
aj ja sa chystam z tortomanie objednat gelovky, ake si si kupila, wilton alebo sugarflair?
ja chcem tie druhe, maju krasne odtiene...a gelovky...troska farby na sparatko a zapracovat do hmoty
@mizulienka ani mne nic neprislo, sice postarka doniesla balicek a ja cela natesena,ze prislo,ale nie toto,ale malej som papucky objednala...tak tie prisli. 😝 teraz neviem,co urobim. 😠 budem musiet nieco ine vymysliet,ako som mala v plane 😒
@bzucinka2 nadherne torty. ta futbalka je super,ja si furt lamem hlavu,ako ju urobim 😒 zatial ju nikto odo mna nechcel nastastie
@lussy23 Děkuji..🙂 Jahody jsou čerstvé..🙂
@yamahafazer nááádhera.fakt krásna tortička.ak sa smiem spýtať.ako je robený ten okraj? a gratulujem k výročiu 😵 😵 😵
@bzucinka2 @yamahafazer krásne torty kočky! 😉
kočky, prosím vás, idem prvý krát robiť s piping gelom - on aj trochu zaschne alebo to stále bude takéto ako gel? chcela by som urobiť akože vodu a do toho vložiť hnedý čln... myslíte, že tá hnedá zapustí do toho gelu? asi áno, že? lebo ten gel nevyzerá, že by chcel zaschnúť 😅
po otvorení ho mám skladovať v chladničke alebo stačí v špajzi?
ďakujem 😉
@eliska22 a kedy si objednavala?
@mizulienka dakujem dnes idem skusit prve postavicky a farbenie objednavala som tieto
http://www.tortomania.sk/www-tortomania-sk/esho...
uvidim ake budu potom dam foto 🙂
@katulkaaaaaa tieto su super,mam ich doma,krasne farbia,ale teraz tam nemaju vela farieb... chcela som od tial zelenu mint,tak je perfektna,ale nemaju ju teraz,tak som musela od Wiltona objednat
@katulkaaaaaa ja som objednala tie sugarflair, ci ako sa to pise, mali tiez krasne odtiene, som zvedava 🙂

ahojte kto mi poradí ako sa farbí kokos?dala som si do misky kokos a trochu praškovej farbi a nejak sa mi to nezda ta farba sa ma rospustit vo vode?alebo taku suchu praškovu ,a potom trepat v tej miske?