Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sofi07 @daniz dakujem 😵
@danielita13 super ta prva torticka veeelmi sa mi paci hned si ju ukladam ale netusim aka je to postavicka alebo nieco ine 🙂 ale nadhehre su vsetky take velmi do drobnosti urobene chvalim 😉 Ja som uz robila s WI a je velmi plasticka dobre sa s nou robi, mozem odporucat , prosim ta a kde si nasla cenu 23eur za 6kg?
@broucek2 kraaasne torticky 🙂
uuuzasne torty holky, vecer sem vleziem a prestudujem aj pismenka 😀
nebudem menovat , aby som na niekoho nezabudla, vsetky vypadaju mnamkovoooooo
ja som robila to tiramisu, teda ziadna slava so zdobenim , aspon som zistila, že ten cokotransfer je potrebna vec 😀 ktoru ale nemam a tak bezim kupit, bo som dostala zase objednavku na torticku nie marcipanovu tak dam obliatu coko-to bude tazkeeeeeee ☹ a ani zdobenie tam vraj nemusi byt, no a dnu si vyskusam ten vas karamelovy kremik 😉
@danielita13 taky se učím, první potahovanou jsem dělala někdy v lednu.
děkuji všem za pochvalu
ahojte,možem Vás poprosit o radu?na marcipánový potah nemám nervy už...tak by som si to chcela zjednodušit.
myslíte,že bude chutné a bude to držat,ak spravím klasický piškot,na to krém z Olé+mandariniek a potom by som skúsila ovocie+ želatinu z pomarančového džúsu a pudingu?
Bojím sa hlavne,aby to držalo pokope..myslíte,že to je dobrý nápad?či radšej moc nevymýšľat?
ďakujem
a ešte jedna otázka...chcela by som skusiet niekedy čoko ozdoby ..také tie mriežky...to sa dá iba na pečiaci papier a tekutou čokoládou sa leje?
Moc vám dakujem.
jen bych vás chtěla poprosit o potvrzení....pod mmf můžu dát pudingovo-máslový krém, že jo?...potírám vždy nutelou s máslem a kamarádka chce s pudingem....tak abych to nepokazila...DÍKY
Ja mám tento týždeň slaný pivový pohár, chcela som papuče, ale oni nie... Tak to bude môj 3. v poradí.. 🙂 🙂 🙂
A kočky, ako by ste urobili listy na strome? Kmeň bude strapec z hrozna obalený v čokoláde, len neviem ako urobiť korunu. Či dať takú tú umelú "trávu", alebo hmotu natrhať na malinké kúsky-listy, alebo fakt netuším. 😝 😝 . Zelený kokos nechcem dať, lebo to vyzerá ako ihličie a torta má byť záhradka zo stromami. Ak niektorá máte tip... sim, sim, sim....ďakujem
ahojte , neviete alebo nemate niekde link na to ako sa miesaju farbu aku s akou farbou musim zmiesat aby bol napr fialova , cervena a pod dakujem
baby, kde objednavate sablony na pismenka, cislice a pod.? Potrebujem pismenka, surne do bud. tyzdna.
@zuzkaprofant
na internetu to najdeš, stačí zadat míchání barev
baby,neporadíte mi?
aha myslíš do prostriedka kvetinky som dala kolečko z fialoveho a prilepila
@bertica.h já dělám ovocný dort jinak, tak nevím jestli by to tak šlo jak chceš a možná přesně nechápu jak to myslíš. Určitě nic nepokazíš, když na piškot dáš ušlenanou šlehačku se ztužovačem a do toho přidáš zakysanou smetanu. Na to dej ovoce a nalej želatinu udělanou podle návodu z ovocné šťávy z kompotu. Musíš to nechat ztuhnout v dortové formě, ať ti to nevyteče

@anibas no myslim ze tak sa to vola, ja som mala uz pastu dama top, K2, aj ice whiting, a robim aj z cukrikov mmf, ale fakt neviem co je RDI 😅 a ozaj 🙂 dik za odpoved