Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vladka1 - náhodou je veľmi krásna
@paja.o - to je milá tortička 🙂
@dominika2727 - krásne srdiečko 🙂
@matatara - hej, plastelinovu, ked sa mi podari, na tu segrinu s Mickey mausami sa mi nepodarila, bola tak zrnkata, asi preto, lebo som velmi chcela 😉 😉 ...
a ja z toho robim aj lemy, ozdoby, prip. robim ruzicky a odkladam na neskorsie pouzitie 😉
ale ta obdivujem, že to valkas medzi papierom na pecenie, ja na to nemam nervy 😠 😎
Dobry vecer, prepacte ze vam sem skacem, chcem sa len jednorazovo opytat na jednu vec ohladne potahovania MMF. Dnes to idem robit prvykrat, len taku jednoduchu vec, a teda, ak chcem cervenu hmotu tak pridava sa potravinarska farba uz rovno s cukrikmi do mikrovlnky, chcem sa opytat ci sa da ta hmota zafarbit aj neskor, pretoze potrebujem dost hmoty bielej, a len trossku cervenej...a teraz neviem ako to mam urobit, nejako z bielej oddelit a vmiesat tam farbu alebo? aby som nemusela robit hmotu na dvakrat....je na to nejaka finta?
dakujem za vsetky rady a nazory...
ahojte,
vsetkym vam velmi pekne dakujem, ste zlate. boli take rovnake preto, aby sa mamky, babky nepobili, ktora ma krajsiu 😀 😀
jeeeeejda mne to hodilo uuuplne ine foto 😲 😲 😲 😲 prepacte to nie je moje tom mam len na inspiraciu
ja nechame pocitac uplne blbne nechce mi dat moje foto ale stiahnute z netu ☹
Ahojte,
pridavam najnovsiu torticku na ktoru som 1x skusala stencils a kliestiky na farebnej hmote.No nic moc, mohli to byt lepsie, ale hadam svokrusu potesi.Ale aspon som sa poucila, ze ked stencils tak nie nasucho praskom, ale tou hmotou s Cerou, no nemala som recept,tak som to skusila takto.NO a pri kliestikoch sa musim robit ich rovno 😀 .

@gajana1 - krásna tortička 🙂
@cicimotinka - pekná torta 🙂
@lamps - veľmi peknučké tortičky 🙂
@jakelina @mrka2 - ďakujem. Pondelok by mal už brat prísť, tak hneď aj pridám fotečky 🙂
@alicc - krásnučké 🙂
@broucek2 - podarená tortička, dcérke skoré uzdravenie 🙂