Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Všem maminkám pekařinkám přeju krásný dnešní svátek. 😉
Ahojky šikulky cukrářské,
všem hezký den a zase chválím Vaše týdenní dílka jsou krásná snažím se, alespoň zkouknout fotečky dortíků a nestačím se divit jakou máte představivost a hlavně zručnost!!!! Jen tak dál! 😉 Já přiložím své drobnosti co jsem dělala pro rodinku -sestře k narození prcka a na neděli pro tchýňku takovou jednohubku. 😀
@broucek2 @jakelina @alti Ahoj kočky ,mám na vás otázočku...nieste niektorá z Brna ,alebo aspoň či Brno nepoznáte. Potrebovala by som vedieť či sa tam náhodou nenachádza obchodík a cukrarenskými pomôckami ,kde by som zohnala jedlu čiernu fixu...ak áno ,viete mi napísať aj adresu ??
Vopred veľmi pekne ďakujem 🙂
@dm1
@yamahafazer
@zlatat baby no krááááááááááááááááásne torty ste narobili.Len čo je pravda. 😉
koukám, že mají i internet-obchod http://svetpeceni.cz/.
Krásný den matek všem maminkám... 😵 😵 😵
holky, to jsou všechno tak krásné dortíčky... 😵 😵 😵
Já dnes udělala svůj první dort na zakázku... 😅 není to vůbec taková nádhera, co děláte vy, ale nějak se začínat musí... 😵 je to ten policejní... 😅
ten druhý jsem dělala pro své děti z kroužku po vystoupení, za odměnu jak byly úžasné... 😵
hezký den
všem maminkám všechno nej k svátku
já jsem se rozhodla, že se přece nenechám porazit falešným marcipánem a pustila jsem se do něj znovu, tentokrát to šlo o moc líp, krásně se mi s ním pracovalo a pustila jsem se i do růžiček........a takhle dopadlo srdce pro moji mamku, snad se jí bude líbit 😉 😉
Ďakujem za "páči sa"...
@pristela ...lebo som nemala farbu na krtka ☹ a už som mala hotové kvietky... 😀 😀 😀
@bzucinka2 ... 😀 ...
@mrka2 lebo ja ich momentálne robím a nemám ich... 😀 následok kiahní od malého... tak som chcela, aby ich aspoň niekto mal jak sa patrííí... 😀 😀 😀
@jakelina ešte nemám trénované pršteky na detailíky... možno sa to poddá pri 550-tej torte... 😠
@lamps ...už je zadaný...teda zjedený... 😲
@cicimotinka ani mi nehovor, ze to koli kiahnom nemas 😕 ja som nemala kiahne... no nazdar... 😅

@lussy23 děkuji, asi to byly zuby, dnes večer už byl klid. Nikdy ji to takto ještě nechytlo a všichni jsme měli střevní chřipku, tak jsem se bála té.