Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby viete mi poradiť nejaký čokoládový krém kde nejde maslo? 😕
Děkuji vám všem za líbíky... 😵 😵 potěšilo mě to moc! 😉
@lawli ahoj, je tam www.fialapraha.cz a dá se zaparkovat přímo před ním. Už jsem tam byla, je teda o hodně menší než v Praze, ale je příjemnější, světlejší
Mat take sikovne ruky ako mate vy tak skacem od radosti 😅 klobuk dole pred vsetkymi, krasne peciete sikulky 🙂
@reruna AAle ale...sa tu po mne diavcata zhanate...?? Ja sa vam ospravedlnujem vsetkym!! 🙂 Naozaj je to tak,ako pises... nestiham sem chodit.a jeden tyzden som to zameskala.a nedala som sem fotky,a na ten druhy by ich uz bolo 40 a to mi uz bolo blbe ich sem pridat tolko😀 😀 Ja viem...ale mam toho vela v poslednej dobe sa nezastavim...a niekedy na facebooku aj 20 sprav denne a to je administrativy ..😀 to len kazdemu odpisem,mi to zaberie vsetok ten cas,co som mala na oddych😀 ...aLE AK CHCETE kludne nakuknite do mojho profilu... mam uz 5 albumov s tortickami... ja by som vam sem dala tie najkrajsie,ale pre mna su najkrajsie asi vsetky..su to take moje sladke deti!! 😀 😀
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=17307978...
naša od Alenky 😉bola výborna a krásna najkrajšia na svadbe 😉

Ahojte!
zase otravujem: baby, chcem robit toho Mickeyho, no nezohnala som ciernu potravinarsku farbu. Neviete o nejakom triku, ako zafarbit marschmallow na cierno? Mam doma modru, ale to asi nebude v odtieni indigo, aby to bolo dost tmave. DAKUJEEEM!