Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte dievčatá 🙂 no nádherné torty tu máte. Ja občas upečiem nejakú tortu pre rodinu a na ozdoby som používala sušené mlieko s cukrom teda nepravý marcipán, občas aj pravý. Chcem vás poprosiť o radu, ktorá hmota je na poťahovanie torty najlepšia a ktorá hmota je zase najlepšia na ružičky. Ďakujem 🙂
@nikinka1981 WI
@jakelina no ti ani nebudem hovoriť, ako som sa ja cítila keď som vzalaprvú zákazku - bolo to rok po tom ako som začala s marcipánovými tortami - nervy a stresy som mala dovtedy, kým som nedostala spätnú reakciu - a v podstate stále tŕpnem, či sa moje torty budú páčiť a chutiť, keď mám nových "zákazníkov" ... tiež pečiem väčšinou pre kamošky a prípadne ich kamošky, no občas sa nájdu aj cudzí
a pridali ste neuveriteľné množstvo neuveriteľne nádherných tortičiek!!!! 😵 krása!!! 😵
@jajuuus krasna 🙂
@dm1 chcela som ti pochvalit noemovu archu, paradna :0) a ta so sugerveil, no uplne krasna 🙂
tu tyrkysovo modru podklad pod nema si farbila iba obyc tyrkys farbou wiltonkou?
ja mam na jun 2 zakazky a to jednu na 11.6. a druhu mozno tiez na tento vikend 😕 tak neviem, ci muza neposlem s detmi niekam na wellness pobyt 😀 uz teraz nemozem kvoli tomu spat a mam motylov v zaludku, co to bude den predtym, fakt neviem...obidve su susedy na nasej ulici, takze ked nevyjde, alebo nebude chutit mam po kariere 😀 😀 😀
dievcence, nemate recept na nejaky vyborny vyborny tvarohovy krem? dakujem.
@jakelina @mrka2 @mizulienka ďakujem kočky 😉
@mrka2 ja som ju vyliala na papier na pečenie, o chvíľočku bola stuhnutá a spolu s papierom som ju priložila ku krajom torty, pritlačila, aby sa nalepila na plnku a pomaličky papier stiahla... ide to až neuveriteľne ľahko... len treba dávať veľký pozor, lebo je to dosť krehké... 😉
@jajuuus aha, dik za radu... ale prosiiim ta, ja si netrufam ani nahodou na take nieco,co si robila ty... ja som chcela len tak v celku vyliat a ked zatuhne tak pokrajat na take nejake podlhovaste obdlzniky,ale mam citak,ze to nedopadne dobre... ale tak vylejem na ten papier na pecenie,uvidime... 😉
@jakelina @zlatat jejda, tak to jsem na tom hodně podobně, začala jsem někdy jak Jakelina a udělala jsem zatím do 15 dortů, z čehož už 2 byly "na zakázku". No byly pro známé od bráchů a měla jsem z toho fakt divný pocit, ale naštěstí všem chutnaly a moc všem chutné mléčný marcipám, což mě těší. Dokonce si na něm pochutnali i lidi, co nemají rádi marcipán. Teď naštěstí žádnou obdobnou zakázku nemám, . Jen bráchovi budu dělat svatební třípatrovou a toho se fakt bojím a ještě nevím, čím to budu potahovat, protože mléčným marcipánem mi to nepřijde úplně šťastné a hlavně nevím, čím jiným, aby to všem chutnalo.
@hannah23 vďaka už som sa dopracovala a už čoskoro budem mať z obchodíka aj veci...pre prípad potreby posielam linky 😉
1.) Adresa a otvaracie hodiny
http://shop.svetpeceni.cz/kontakty.html?kont=01

@jakelina ta je krásná