Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Všetky tortičky sú úplne nádherné ,podarené......ja môžem len snívať,že niekedy niečo také krásne spravím ☹
@dajna11 ach ta je taka krasna, ze nechapem... 😵
aj ostatne torty su uzasne... 😵
ja som sa dnes z chuti zasmiala... na vikend co pripada 18.6. mam hned 3 torty (vsetky budem musiet odovzdat v piatok, lebo pojdeme zrovna na ten vikend do terchovej 😅 ) a skoro mam pocit, ze just bude aj stvrta... 😅 a dovtedy sa mozem utlc nudou... 😝 😅
mám dotaz.........dělám dortík - čoko korpus a pařížská šlehačka jako náplň.........hodí se k tomu nějaký ovoce nebo je lepší dát jen tu paříž?
@dm1 keby si sla zase do lidlu a mali by ich, nemohla by si mi ich kupit? ja bych ti peniazky aj s postovnym jasne ze poslala na ucet 😉 ja sa ich tu u nas asi nedockam ☹((( ale ak nie v pohode nevadi 😉 aa dnes som si kupila cokotransfery a taaak som mrkala po tych notovych, krucis 😠 uz 😠viem melodiu aku im tam mam davat ☹
Dnes som behala po Kauf... a hladala take tie rozne platove formy , povodne na odlievanie coko , ale da sa aj marcoš , no a jasne ze u nas nic☹(((( holky nemate to niektora u vas? prosim, prosim.
Tady přibyly fakt nádherné dortíky - všem jsem dala líbí se mi, tak už nebudu jmenovat, ale všechny jsou perfektní! Já tento týden nic nepeču, zítra máme grilovačku, taže zase něco z jiného soudku než dorty! 🙂
🙂 deérke želám všetko najlepšie a posielam odkaz, že má veľmi šikovnú maninku 🙂

@vinka bože,tá formula je nádherná..to by sa môjmu manželíkovi určite páčilo, úplne super 😲