Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby potrebujem radu z akych cukrikov robite mmf? ja som skušala jojo ale to mi niejako nejde umyť a aj take v kauflande maly v akcii asi značka katy to my tiež nešlo zmyť tak ake použivate vy? potrebujem biely poťah a neviem s akych cukrikov to mam spravyť lebo tie čisto biele som nenašla 😒
@dadka212 no tak som skušala tie haribo umyť ale nejde mi to ma ide poraziť lebo som si kupila 3 balenia no nevadi využijem ich na farebne poťahovky .. ja som kupovala tie haribo v modrom obale ... no mam problem lebo do mesta už nejdem a neviem ako vykuzlim ten biely poťah musim niečo vymyslieť 😠
@mizulienka moja malá presne takto spáva 😀
@vlada111 Vladka aj moja, od narodenia 🙂 na chrbte este nespala.
dievcata, nevadi, ze som zaklad na parizsky nechala vychladnut vonku, nie v chladnicke? maly sa zobudil, tak som utekala k nemu a zaspala som pri nom 😕
@misa1982 kupovala som ho na www.korunaplus.sk 🙂
ahojte zienky! tak skusobnu tortu mam za sebou, islo to super! akurat mi to hned po ulozeni na tortu stuhlo a uz som tam nemohla s povrchom moc spekulovat, vyryvat nieco alebo tak... moze byt ze som dala do MMF moc cukru?
dakujem za rady a megavdaka patri Pristelke a jej trpezlivosti s mojimi otazkami 😅
krásna a nežná tortička 🙂 😉
@dm1 az teraz pozeram, ze davas 500g masla, nie je to vela? ja mam taky recept, len s jednym maslom 😕
kočky nemáte náhodou čeknuté, kde sa dá kúpiť WI najlacnejšie ? potrebujem celé vedro nejako sa mi to nazbieralo 😅
@dadka212 neviem, či je tu WI úplne najlacnejšie, ale pridávam, možno pomôžem ... http://www.cukrarskepotreby.sk/product.php?id_p...

@mima595 oki, dakujem.