icon

Kde nájsť najkvalitnejšiu zmrzlinu?

4. jún 2024

manzel mi tvrdi, ze mozeme najst dobru kvalitnu zmrzlinu aj v obchode. Mate prosim nejake typy?
Zatial mi chutila len na Sardinii a na promenade v Piestanoch (🙂), mam rada plnu chut, cize nech citim mlieko smotanu a danu prichut, nie sladku vodu. Ocenim naozaj kazdy nazor. Dakujem a pekny den

jaroe
•
4. jún 2024

zvolenská

autor
•
4. jún 2024

@jaroe hm to by sa mi pacilo dat zarobit Slovakovi....manzel mi to rozprava o nejakej Ben and Jerry

milanemila
•
4. jún 2024

Ja ak kupujem v obchode, tak ben&jerry’s alebo haagen-dazs pripadne nejaky sorbet (to podla zlozenia).

mandzula
•
4. jún 2024

Skus Ben&Jerry's.

zuzka1.
•
4. jún 2024

naj je haagen-dazs, ben a jerrys mi neprisiel tak chutovo dobry

autor
•
4. jún 2024

❤

simsalabim
•
4. jún 2024

Haagen Dasz.

autor
•
4. jún 2024

pozeram ze amici neostali nic dlzni tomu, ze spotrebuju najviac zmrzliny na svete 🙂

kitycat
•
4. jún 2024

Hagen dasz je top. Jahodova konkretne mi chuti najviac, vedela by som aj kybel zjest.

ewana73
•
4. jún 2024

tuto znacku nepoznam ale toto mi vyhodilo https://bratislava.zoznam.sk/obrovske-stahovani...

levandula7
•
4. jún 2024

Grom

mclissa
•
4. jún 2024

Nam chuti Ben&Jerry, Haagen Dasz, Carte D’or, Kelly’s.

trema
•
4. jún 2024

Ja zas hladam zmrzlinu bez glukozoveho sirupu, ale asi nenajdem 🤷🏻‍♀️

majka36912
•
4. jún 2024

Mne celkom vyhovuje Magnum, pripadne ak mam viac casu, robim tuto https://stvoryzkuchyne.com/black-forest-zmrzka/

elanor
•
4. jún 2024

poslednych par rokov ficim hlavne na Haagen Dasz.

paradajkova
•
4. jún 2024

Urcite Häagen-Dazs, chutovo aj zlozenim super 🙂

paradajkova
•
4. jún 2024

@ewana73 smutne, ale aspon to stiahli a firma to proaktivne komunikovala. Take polske zmrzky tie by to nestiahli, pokial by inspekcia nedala na to nariadenie 😂

katka700
•
4. jún 2024

@paradajkova Tie arómy sú riadne sr*acky. Kedysi bola aká taká iniciatíva to legislatívne upraviť ale potom to zakapalo rovnako ako snaha o rovnakú kvalitu potravin pre všetky štáty EÚ. Väčšina výrobcov na obaly alibisticky napíšu aróma a neriešia.

paradajkova
•
4. jún 2024

@katka700 hej a pritom sa pomaly ani neda nic kupit, co by nemalo aromu. Ja by som to doma do pecenia/dezertov v zivote nedala 🤷‍♀️

rozculena
•
4. jún 2024

@trema toto drbú naozaj do všetkého,ale že do všetkého

autor
•
4. jún 2024

dakujem vsetkym za odpovede

jockey
•
4. jún 2024

@rozculena môžem sa opýtať, čo je zlé na glukózovom sirupe?

martinmmartin
•
5. jún 2024

Najkvalitnejsia je šmolková. Minule som videl cely kamion šmolkov co isiel na bitunok. Bude cerstva

autor
•
5. jún 2024

@martinmmartin vypovedna hodnota tvojho prispevku?

carolynka
•
6. jún 2024

Ben and jerry je chutna ale plna roznych pridanych latok,.ja uz ju nekupujem.
Ak chces kvalitu, vanilkova haagen dazs obsahuje Len mlieko,smotanu, vajcia, cukor a vanilku.

carolynka
•
6. jún 2024

Skus sa v supermarketoch poobzerat po zmrzline typu gelato, ja si kupujem cokoladove alebo pistaciove, si drahsie ale Len z uplne zakladnych ingrediencii