icon

Kde nakupovať vhodné oblečenie pre vysoké ženy?

junovka
7. jan 2010

Najde sa tu niektora z vas, ktoru trapi rovnaky problem ako mna???Mam problem stale si najst vhodne dlhe nohavice, tricka s dlhymi rukavmi, topanky na nizkom opatku, kabaty....proste cely satnik!!! 😠 😠 😠 ☹ uz len preto, ze mam vysku 180 cm, vahu 75 kg a ...ostatok radsej ani nepisem 😔 Kde si zvyknete nakupovat oblecenie, topanky...????Na jar si chcem ist zhanat pracu, rada by som sa nejako aj slusne na pohovory obliekla, a vobec, chcela by som sa aj moderne obliekat...ale zial neda sa 😔

Strana
z3
janka_mamka
13. jan 2014

@lenka3007 hapy gril a to je kde ja osm o tom este ani nepočula ☹

germaine
13. jan 2014

@janka_mamka Hele, já tři, čtyři roky zpátky tam vždycky chytla slevu a pořídila džíny třeba za 4-5 stovek...
i ve velikosti 42, 44...

janka_mamka
13. jan 2014

ahoj jedna tu pisala ze objednava rifle z nextu trošku som to kukala su cenovo praitelne aj naozaj tam píše extra long, ale akosi neviem pochopit to ich čislvanie , mohla by si mi prosim poradit nosim velkost 44 ake to ich čislovanie by mi sedelo&? ak neotravujem prosim ozvi sa dakujem

janka_mamka
13. jan 2014

@germaine super dakujem moc za tip!!!!!

germaine
13. jan 2014

@janka_mamka Myslím, že mají UK16...

janka_mamka
13. jan 2014

@syslica ahoj take rifle sa adaju este objednat aj v bonprix.sk ja som si take naposledy kupila v Kik ale uz som ich tam dlho nevidela ☹

janka_mamka
13. jan 2014

@germaine moc dakujem 🙂

germaine
13. jan 2014

@janka_mamka nemáš zač

skrecko
11. mar 2014

V S.Oliver maju nohavice aj rifle v dlzke 36, ale su drahe, treba pockat na vypredaj. Rifle mi tam ale strihovo velmi nesedia, nohavice su OK. V Mangu som tiez kupila dlhe rifle, ale s trosku nizsim pasom. A CaA ma "long" verziu rifli.
Inak je to velka bieda ☹

lucia241
24. mar 2014

topanky: Slovensko www.nadmerka.sk (aj velky vyber svadobnych), Cechy www.nadmerni-obuv.cz, Rakusko: Mariahilfestrasse 1B (Humanic s nadmernymi velkostami). Oblecenie aj rifle, ale obmedzeny sortiment www.long.sk, inak predlzene velkosti nohavic som nasla aj v Raksku Charles Vogele shop, oznacene ako 80, 82, 84...a tiez maju as skratene velkosti. Inak ja som mala osobnu krajcirku, ta usila vsetko. Kabaty na mieru usiju aj v www.kabaty.sk. Ja mam 186 cm a 43 topanky a viem, ake su to starosti, uz od zakladnej skoly...dufam, ze niektorej pomozem.

zuzulkja
21. máj 2014

Ahojte, ja mám 183cm a rifle kupujem len v obchodoch BigStar ;) majú veľkostí aj dĺžok od výmyslu sveta ;) a tiež čo sa týka topánočiek, tak veľmi pohodlné sú tamaris - majú až do veľkosti 42 ;)

vrabco
13. máj 2015

Ahojte kočky, odporúčam obchod Wau Fashion v Petržalke. Majú nádherné kúsky oblečenia, super prístup.Majiteľky Vám poradia a vždy nájdu top oblečenie.čo je najviac že v šatách od nich nechodí polovica mesta ako cez kopirák, pretože majú originálne kúsky 🙂

katkatt
5. aug 2015

ahojte, predavam nenosene rifle s.Oliver velkost 44/36, info v bazariku

mirkamilc
6. máj 2020

@lendy1?? záleží kde nakupuješ??? No veď presne to sa pani pýta, chcela poradiť

essenceee
15. máj 2020

meriam 180cm, som vysoka, kamaratka je ešte vyššia a kupujem ich všade. Ale horšie je to s topankami. Mam vysoky nart a všetky ma tlačia. Jediny obchod, kde viem, že velkosti sedia je differenta (eshop). V osttanych musim všetko skušat, pretože každe su inak šite. Je to ako s oblečenim. ie všetky velkosti su rovnake

angel1205
19. nov 2020

@vefi89 ja mám tiež 44, medzitým mám jeden eShop, kde majú veľkosť 🙂

Strana
z3