Kde pôjdeme po smrti?
Co si myslite? Kde pojdeme po smrti? mame tri možnosti: do neba, do očistca a do pekla. Kde pôjdete? Prosim napiste, velmi ma to zaujima. budem to pocitat.
@maca_p tak sa v nebi stretneme,lebo aj ja sa chystam do neba. Tiez nerobim zle ludom okolo,snazim sa mat rada kazdeho.
@svetlanatina ja tomu neverim. Ja by som chcela ak by som o tom rozhodnut mohla. 😉
@borsanh a co by si v nebi to "svoje" povedala? do neba idu iba ciste duse milujuce.
ja určite do pekla 😀
@svetlanatina Ja myslim, ze najprv do ocistca a potom do nejakeho tropickeho raja......
@svetlanatina ja som milujúca osoba - milujem svoju rodinu... 🙂 a kto nie je bez viny nech hodí kameňom nie tak sa hovorí... v dnešnej dobe potom by nikto neskončil v nebi :D
A čo by som povedala ?!? Možno to je otázka neviem ale keď je teda boh ak je prečo potom niektoré veci dopustí, teraz nemyslím hladomor alebo vojny ... mne boh za posledných 6 rokov zobral veľa....
@svetlanatina, ja mam pocit, ze si ta ista osoba, iba si menis nick, zalozila si temu ohladom predmanzelskeho sexu a podobne. Udreli ti sviatky na mozog, alebo to mas uz dlhsie? A k tvojej otazke. Podla mna pojdes do truhly alebo do urny. Mozes si to naplanovat uz teraz, a oboznamit pozostalych. Alebo si chcela nejake doporucenie od nas, kde je najlepsie? Ak to admin vymaze, poprosim aby sa zamyslel nad dusevnym zdravym osoby, ktora dava taketo otazky, dakujem.
@svetlanatina Silvestra je az zajtra, 1. april v nedohladne a tu takato temicka 😅 ... ja mam len jednu prosbu-kdekolvek sa po smrti dostanes, vyhladaj cimskor nejaky pocitac s pripojenim na net, prihlas sa pod tymto svojim nickom na MK a daj nam vediet 😅
mne sa nahodou otazka pači. Aj ked viem, že na odpoved neprideme, zafilozofovať môžeme 🙂
Hmmm, nerobim nic hrozne zle... Sem-tam marnotratna. Sem-tam zlostna... Niekedy mam pochybnosti o viere... Tak hadam to nebo????? Neviem... Ocistec mam uz tu... Hlavne tento rok...
Môj muž stále braví že budem Satanová pravá ruka 😀 ktoho vie zázraky sa dejú 😀
@cecil36 no, mala som tu nieco aj napisane na moju svokru, ale radsej si hryziem do prstov😉
@zuzkaanicka to by bolo na posmrtny svet privela satanov 😀
@cecil36
@elina25 aj ty uz si svokra, alebo zatial cakatelka? 😲 😀
@maca_p ja som to radsej prepisala, lebo jeden nikdy nevie 😅
@zuzkaanicka hehe, sa je bojis, coooo? ci tu mas spionov? 😀 😀
@maca_p 😅
@borsanh ak chces vediet preco boh dopusti niektore veci, tak tu je odpoved: lebo bohumili ludia su skuskami skusani, aby sa osvedcili. a kto vytrva v zivotnych skuskach, nebude robit zle ludom okolo seba, tak bude mat zarucene nebo. nic nie je zadarmo, vsetko si musime zasluzit.
@zuzkaanicka na druhom svete pocitac nemaju, to si nevedela? v nebi ludia ziju spolu, spolu sa rozpravaju, spolu sa zabavaju. V nebi nikto nie je obmedzeny pocitacom, nikto sa neskryva do ulity. V nebi je vsetko lepsie 😀
@svetlanatina to žiaľ nik nevie, všetko sú dohady, ale určite je veľkou výhrou dostať sa do srdc najbližších a to naveky.
@elina25 radsej nebud taka ako si pisala, lebo na nebo si budes musiet pockat. ked tu na zemi sme protivni, tak sa mozeme dostat bud do ocistca, kde budeme trpiet neskutocnymi bolestami vsetkeho cim sme hresili. Tak si to rozmysli, ci chces byt tou protivou alebo sa rozhodni stat sa anjelom, ktory bude kazdeho mat rad. 😀
@juliana77 vela ludi to uz vie ako to bude po smrti. Nak napr. Maria Sima, kukni si ju na nete, precitaj a potom pochopis preco o tom pisem.

@zita19 z teba bude svist tatransky, ked tomu veris. 😀