icon

Kde pôjdeme po smrti?

svetlanatina
30. dec 2013

Co si myslite? Kde pojdeme po smrti? mame tri možnosti: do neba, do očistca a do pekla. Kde pôjdete? Prosim napiste, velmi ma to zaujima. budem to pocitat.

zuzkaanicka
31. dec 2013

@anima9 veru, nikde sa zatial nepridavaj 😉 ... pockame si na znamenie 😉

edita56
Autor odpoveď zmazal
elina25
31. dec 2013

@svetlanatina budem rada,ale dúfam že to nebude tak skoro 😉

zita19
31. dec 2013

@horana Tu je tolko "netriezvych" (myslim celkovo na MK, nielen tu), ze dalsi ochmeleny (ovineny) nazor sa strati 😉

zuzkaanicka
31. dec 2013

@zita19 otazne je, ci ti netriezvi nie su jednoduchsie osvietitelni 😅

zita19
31. dec 2013

@zuzkaanicka ci ti ja viem... 😝

nkem
31. dec 2013

Jedného dňa to jednoznačne zistis....

ewellina
31. dec 2013

@svetlanatina Ja sa Ti vôbec nedivím, že ťa tieto otázky zaujímajú. Skôr som prekvapená, koľkým ľuďom je to šumafuk, čo s nimi bude po smrti. Pritom ľudský život tu na zemi trvá tak krátko v porovnaní s večnosťou... Veď čo je takých 70-80, alebo možno aj 90 rokov... Myslím si, že zaoberať sa týmito otázkami je začiatkom všetkej múdrosti. Čítala si ešte niečo o posmrtnom živote, či len tú knižku o Márii Simma?

jabadaba
31. dec 2013

@svetlanatina ehm..v tuto takmer nocnu hodinu a po medovine sa mi ziada odpovedat na otazku, ...ze do rici. Ale tak osobne mam vybratu destinaciu - Vesmir. Niekde mimo Mliecnej drahy. Na tej je prilis velka koncentracia blbosti a tam sa mi uz znova nechce. 😀

svetlanatina
autor
1. jan 2014

@zuzkaanicka hej, uz aj teba osvietilo 😀

svetlanatina
autor
1. jan 2014

@edita56 tak potom tie dusicky ti zaklopali. inac to klopkanie treba rozlisovat. ked su doma vsetci a je klopkanie, tak to neznamena nic. Ale ked budes doma sama a ti niekto zaklopka alebo budes pocut divne zvuky, tak to budu duše mrtvych

svetlanatina
autor
1. jan 2014

@elina25 aj ja budem rada a este nechcem tam hore

svetlanatina
autor
1. jan 2014

@zuzkaanicka tazko povedat. jedneho dna zistis, ze ta nieco osvietilo a je to, citis to vo vnutri 😀

svetlanatina
autor
1. jan 2014

@ewellina citala som este aj Nebo nie je vymysel, Schody do neba, Anjely v mojich vlasoch, Duše v ocistci. este sa chystam jednu knihu precitat od Marie Sima. Aj ty si citala nejaku dobru knihu o tychto veciach? porad nejaku dobru.

svetlanatina
autor
1. jan 2014

@nkem myslis, ze jedneho dna kazdeho osvieti? 😵 alebo niektorych neosvieti nic 😵

zuzkaanicka
1. jan 2014

@svetlanatina no, ked citam tie posledne komentare, tak vazne neviem, co Ta osvietilo 😝 ... nebude to este zbytkovy alkohol? 😅

elina25
1. jan 2014

@zuzkaanicka dúfam že aj môjho muža jedného dňa osvieti 😀 a aj mňa 😀

zuzkaanicka
1. jan 2014

@elina25 a co, malo se vcera vypili, nestacilo na osvietenie? ... ved tu niektore z toho aj dnes este ziju 😅

elina25
1. jan 2014

@zuzkaanicka My niesme nieaký labužníci liehu 😀 ale tiež by som chcela vedieť na čom poniektoré fičia 😉

zuzkaanicka
1. jan 2014

@elina25 ja tiez nie-nie je nad triezvy pohlad na vec 😉 ... na com ficia netusim, ale asi to bude vykonny zivotabudic 😉

zita19
1. jan 2014

@elina25 @zuzkaanicka
To by zaujimalo aj mna... Tiez by som obcas potrebovala nejeky povzbudzoavak 😉

zuzkaanicka
1. jan 2014

@zita19 a v Kosicoch uz nefrci drienkovica? 😅

zita19
1. jan 2014

@zuzkaanicka v zivote som to nevidela... Len som o tom pocula, citala... Ale zas drienky som videla na vlastny kukuc, aj chutnala... Kvasne boli tak, ze sa mi aj vrasky okolo ritneho otvoru vyrovnali 😉

zuzkaanicka
1. jan 2014

@zita19 zena, naco by bol Tebe povzbudzovak, ved Ty si moj zivotabudic, som sa tak nasmiala, ze tu budu isto aj preklepy 😅

zita19
1. jan 2014

@zuzkaanicka vdaka za lichotku 😉 Potesi takto ku kave 😀

zuzkaanicka
1. jan 2014

@zita19 to mas namiesto dobosovych rezov 😅

durino
1. jan 2014

Zdanlivo zabavna tema,asak v skutocnosti velmi vazna. Na tomto v skutocnosti velmi zalezi. Zlahcovat temu nie je na mieste. Predovsetkym, iba pokorny clovek sa moze dostat do neba. Kto si sebavedomo mysli, ze svojimi skutkami ma nebo zaistene, tak ten sa velmi myli, lebo u neho je hriech pychy. Takze este raz-iba pokorny clovek sa moze dostat do neba. Samozrejme, zalezi aj na skutkoch, ale to nestaci. Opakom pokory je pycha.

durino
1. jan 2014

Pre vaznych zaujemcov, ale pochopia len ti, co su pripraveni pochopit:
www.varovani.org
Mate tam udalosti, ktore a deju a maju este stat, jedna z najdolezitejsich udalosti, ktora caka uplne kazdeho, je varovanie.

svetlanatina
autor
2. jan 2014

@zuzkaanicka nie, to nebude. alkohol nepijem

svetlanatina
autor
2. jan 2014

@durino ano, mas pravdu. vidno,ze mas v tom jasno. treba byt pokorny, aby sa islo do neba. Ved to je jasne. Pravda, ze zlahcovat to cele netreba.