Kde pozeráte správy o Ukrajine a Rusku?
Kde pozeráte správy o Ukrajine a Rusku? Ktorá stránka je najdôveryhodnejšia?
@emm_i 😂😂Ja radšej správy nejaké by som čítala, lebo na Mk atď je to tvrdenie proti tvrdeniu 😅
Správy pozerám na RTVS roky, či je niekde vojna alebo nie. Či sú dôveryhodné neviem. Ale nie sú tam dristy ako v krimi a inde.. vraždy, cigáni, prepadnutia.... Pozriem len RTVS, hospodárstvo, dôležité veci ktoré sa dejú okolo nás v politike, v krajinách a vypínam.
autorka: chcela som trošku uvoľniť atmosféru, že mi stačí zhliadnuť MK a som v obraze... :D naozaj, ja sa snažím ostať v pokoji, užívať si každý jeden deň, nie som flegmatik a nie je mi jedno, čo sa deje, ale stresom si nepomôžem 🙂
Ctv24, teraz už aj Stv24 (oddnes ide) sem tam TA3 a prečítam si v rýchlosti aktuality minúta po minute
Za mňa sú dlhodobo top BBC a The New York Times. Nie každému musia vyhovovať, keďže majú pomerne jasnú orientáciu, ale patria k najdôveryhodnejším zdrojom na svete. Pre mňa je podstatné, že informácie sú overené, názor si viem spraviť aj sama. Z miestnych zdrojov má najlepšie spravodajstvo ČT. Najinteligentnejšiu diskusiu majú zas sme.sk.
Od dnes funguje aj Trojka ako dočasný spravodajský kanál, niečo na štýl ct24
Bbc , new york times, a potom lokalne v mojej krajine. Slovenske spravy/noviny uz roky nepozeram/necitam. Iba velmi vynimocne kvoli slovencine. Vo vacsine pripadov su skreslene,neobjektivne, blbo prelozene z anglictiny a co je hlavny problem - zastarale. To co viem z bbc citam na sk strankach niekedy az po tyzdnoch ako "novinku".
RTVS alebo TA3 ale tiez to akoze beriem s odstupom pre istotu vsetky spravy, lebo clovek fakt nevie co je pravda.
@mamula20 Tu sa ukazuje, že najväčší problém tej údajnej neslobody a zapredanosti médií je inteligencia priemerného čitateľa. Vieš, že si treba prečítať viac ako nadpis a perex? Nevieš, však? Chápeš, aký je v novinách rozdiel medzi správou a komentárom? Nechápeš, že? A preto budeš naďalej tvrdiť, ako média vraj klamú.

Tu na MK. Tu sa toho dozviem vždy najviac. (poprosím brať trošku s nadhľadom, lebo keby sledujem ešte aj správy, asi scvoknem...) 🙂