Kde pozeráte správy o Ukrajine a Rusku?
Kde pozeráte správy o Ukrajine a Rusku? Ktorá stránka je najdôveryhodnejšia?
Prečo sa takúto otázku bojíš položiť pod vlastným nickom? Píšeš: "Ja radšej správy nejaké by som čítala, lebo na MK je to tvrdenie proti tvrdeniu" Pýtaš si radu a budeš sa riadiť odpoveďami z MK?
@nikanu ale to sa najde aj bezne v zivote, ze obcas ma niekto strach (preto aj v TV pri niektorych reportazach, prispevkoch... je uvedene, ze nie je vhodne pre maloletych divakoch a citlive povahy). Ale to neznamena, ze teraz vsetci amblock mame prestat pozerat spravy. Hadam kazdy vie, co je pre neho vhodne a co nie.
Čítam na rôznych internetových stránkach hlavne teda zo zahraničia. SVK, CZ, HU, De, CH a AT. Celkom zaujímavé ako sa pozerajú na udalosti častokrát kazda krajina z iného uhla pohľadu. Nie len Ukrajina ale aj corona! Občas sa začítam aj do komentárov hlavne CH ci AT, keďže na svk sú hrozni hulvati a sami vulgarizmus!!!
pre seriozne spravodajstvo sledujem ct24 a na instagrame sledujem niektore profily, ktore sa tomu venuju. redaktorku Gabrielu Kajtarovu, Jakuba Filla a dievcata, ktore su z Ukrajiny a pridavaju videa, fotky. nie vsetko si pripustam. ale klamala by som, ak by som povedala, ze som v alfa hladine.
Co si myslite ako toto celé dopadne ja už neviem čo si mám myslieť žijem v strachu som v pohotovosti mam nachystané veci na útek mam krásne dve detičky bojím sa o ne chcem aby vyrastali v kľude ako ja aké právo má niekto prísť a všetko vám zničiť rozbombardovat nehnuteľnost na to človek robí celý život
ja ked chcem naozaj si nieco precitat, a nie len dva riadky a dost... tak bbc.co.uk... naozaj clanky a spravy vycerpavajuce o NIECOM. A to nie len o vojne teraz a covide... proste vzdy a roky si hladam veci tam. Z nasich, vacsinou nadpisy prelietam na HNkach, ale tie su posledne roky o nicom (kedysi - pred rokmi, som hospodarske "zrala" ako ekonom...), TA3, Aktuality. A dost.. myslim, ze viac ani netreba. Nepozeram ziadne spravy o 17 a 19tej.. vobec nie joj a markizu, lebo to su iba hry na city... odjakziva, ci ukazu tulaveho psa, autonehodu alebo nejake "povrchne" infosky o tom co sa kde deje... Pre mna sprava = objektivna a co najdetajlnejsia, s nazormi, s pozadim, ak napisu "odbornici sa vyjadrili", napisu KTORI odbornik sa tak vyjadril, pripadne to tam aj pripnu. Proste len burcujuu ludi k nenavisti, strachu, nevysvetlia, neucia... len nejaku poplasnu spravu napisu na 10 riadkov a vybavene.
A ked velmi chcem detaily problemu, pozrem historiu -ci na wiki, ci na youtube alebo niekde zhrnutu a je to tam vacsinoucierne na bielom. A pozeram to vzdy aspon v 2 jazykoch a este aj chlapa sa optam na ich nazor. Lebo sledujem, ze aj historia sa inak vysvetluje v inych krajinach :D (osobna skusenost, iste temy pretriasame doma pravidelne a nedohodneme sa, zvalime to na dejepis:D )
Denník n - minúta po minúte, CNN a na IG - izzydizzycau. Ta pridáva aktuálne videa z ukr.miest. Väčšinou po par hodinách to uverejnia aj noviny

@mamula20 ak nezvladas pozerat spravy a psychicky sa z toho rutis, tak ich nepozeraj. Väcsina ludi pozera spravy, zije normalne a nekonci na psychiatrii kvoli nim. Len su proste v obraze, maju prehlad, co sa deje. Ale berie, ze ak si labilnejsia povaha, radsej nepozeraj.