icon

Kde pozeráte správy o Ukrajine a Rusku?

28. feb 2022

Kde pozeráte správy o Ukrajine a Rusku? Ktorá stránka je najdôveryhodnejšia?

makova333
1. mar 2022

@mamula20 ak nezvladas pozerat spravy a psychicky sa z toho rutis, tak ich nepozeraj. Väcsina ludi pozera spravy, zije normalne a nekonci na psychiatrii kvoli nim. Len su proste v obraze, maju prehlad, co sa deje. Ale berie, ze ak si labilnejsia povaha, radsej nepozeraj.

loliki
1. mar 2022

Prečo sa takúto otázku bojíš položiť pod vlastným nickom? Píšeš: "Ja radšej správy nejaké by som čítala, lebo na MK je to tvrdenie proti tvrdeniu" Pýtaš si radu a budeš sa riadiť odpoveďami z MK?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
babatkoo
1. mar 2022

ČT24

makova333
1. mar 2022

@mamula20 nemam pocit, ze by tu na MK bola nejaka panika. Ludia sa tu iba normalne o tom bavia.

nikanu
1. mar 2022

@makova333 a tak nájdu sa aj žienky, ktoré chytila až prílišná panika, no zväčša tu je len taká normálna rozprava

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
makova333
1. mar 2022

@nikanu ale to sa najde aj bezne v zivote, ze obcas ma niekto strach (preto aj v TV pri niektorych reportazach, prispevkoch... je uvedene, ze nie je vhodne pre maloletych divakoch a citlive povahy). Ale to neznamena, ze teraz vsetci amblock mame prestat pozerat spravy. Hadam kazdy vie, co je pre neho vhodne a co nie.

pragmaticka
1. mar 2022

Čítam na rôznych internetových stránkach hlavne teda zo zahraničia. SVK, CZ, HU, De, CH a AT. Celkom zaujímavé ako sa pozerajú na udalosti častokrát kazda krajina z iného uhla pohľadu. Nie len Ukrajina ale aj corona! Občas sa začítam aj do komentárov hlavne CH ci AT, keďže na svk sú hrozni hulvati a sami vulgarizmus!!!

jana_eyre_2
1. mar 2022

V televízii tiež ct24 ale skôr čítam sme.sk, dennikN a týždeň..

dada2610
1. mar 2022

@annm81 všetky sme priemerné čitateľky, nechápeme a nerozumieme... Hlavne, že ty všetko ovládaš... Fakt by si mala začať vážiť slová

mamula20
Odpoveď bola odstránená
dada2610
1. mar 2022

@mamula20 ona na SVK nežije... Každý má právo na svoj názor, a preto, že niekoho názor je iný ako môj, tak ho nebudem hodnotiť ako priemerne inteligentného človeka, ktorý nechápe...

annm81
1. mar 2022

@dada2610 Čo, zasa sa cítiš dotknutá? Pozri si ten článok a povedz mi, v čom konkrétne autor klame. Už odhliadnuc od toho, že nadpis vyzerá takto: "Putin sa netají, že ďalší na rade sme my (komentár)". Slovo komentár máš priamo v nadpise!

dada2610
1. mar 2022

@annm81 dotknutá sa cítiš len ty, pretože poukazujem na tvoju aroganciu voči väčšine diskutujúcich

annm81
1. mar 2022

@dada2610 Necítim sa dotknuto. A zjavne ani viaceré iné ženy tu. Ale máš pravdu, nesformulovala som to dobre. Ak hovoríš o slove "priemerný" - slová "mnoho čitateľov" by omnoho lepšie vyjadrovali, čo som chcela povedať.

danulicek
1. mar 2022

pre seriozne spravodajstvo sledujem ct24 a na instagrame sledujem niektore profily, ktore sa tomu venuju. redaktorku Gabrielu Kajtarovu, Jakuba Filla a dievcata, ktore su z Ukrajiny a pridavaju videa, fotky. nie vsetko si pripustam. ale klamala by som, ak by som povedala, ze som v alfa hladine.

althejka
1. mar 2022

Ja prsve pozeram na čt24 prejav ukrajinakeho prezidenta

dada2610
1. mar 2022

@annm81 slovo priemerný si použila ty... Nepochopíš nikdy

annm81
1. mar 2022

@dada2610 A ja snáď tvrdím opak? Treba čítať s porozumením, uznala som, že nie je v tej vete dobre použité, keďže nevystihuje ani to, čo som chcela povedať, a našťastie snáď ani realitu.

kvietok2891
1. mar 2022

Co si myslite ako toto celé dopadne ja už neviem čo si mám myslieť žijem v strachu som v pohotovosti mam nachystané veci na útek mam krásne dve detičky bojím sa o ne chcem aby vyrastali v kľude ako ja aké právo má niekto prísť a všetko vám zničiť rozbombardovat nehnuteľnost na to človek robí celý život

lenkadenisa
1. mar 2022

Určite nie joj, markíza a podobné. To by sa človek len bál a sedel by doma.

simca06022011
1. mar 2022

ja ked chcem naozaj si nieco precitat, a nie len dva riadky a dost... tak bbc.co.uk... naozaj clanky a spravy vycerpavajuce o NIECOM. A to nie len o vojne teraz a covide... proste vzdy a roky si hladam veci tam. Z nasich, vacsinou nadpisy prelietam na HNkach, ale tie su posledne roky o nicom (kedysi - pred rokmi, som hospodarske "zrala" ako ekonom...), TA3, Aktuality. A dost.. myslim, ze viac ani netreba. Nepozeram ziadne spravy o 17 a 19tej.. vobec nie joj a markizu, lebo to su iba hry na city... odjakziva, ci ukazu tulaveho psa, autonehodu alebo nejake "povrchne" infosky o tom co sa kde deje... Pre mna sprava = objektivna a co najdetajlnejsia, s nazormi, s pozadim, ak napisu "odbornici sa vyjadrili", napisu KTORI odbornik sa tak vyjadril, pripadne to tam aj pripnu. Proste len burcujuu ludi k nenavisti, strachu, nevysvetlia, neucia... len nejaku poplasnu spravu napisu na 10 riadkov a vybavene.
A ked velmi chcem detaily problemu, pozrem historiu -ci na wiki, ci na youtube alebo niekde zhrnutu a je to tam vacsinoucierne na bielom. A pozeram to vzdy aspon v 2 jazykoch a este aj chlapa sa optam na ich nazor. Lebo sledujem, ze aj historia sa inak vysvetluje v inych krajinach :D (osobna skusenost, iste temy pretriasame doma pravidelne a nedohodneme sa, zvalime to na dejepis:D )

katka708
1. mar 2022

Denník n - minúta po minúte, CNN a na IG - izzydizzycau. Ta pridáva aktuálne videa z ukr.miest. Väčšinou po par hodinách to uverejnia aj noviny

niekto2hy
Odpoveď bola odstránená