icon

Kde pozeráte správy o Ukrajine a Rusku?

28. feb 2022

Kde pozeráte správy o Ukrajine a Rusku? Ktorá stránka je najdôveryhodnejšia?

Strana
z3
emm_i
28. feb 2022

Tu na MK. Tu sa toho dozviem vždy najviac. (poprosím brať trošku s nadhľadom, lebo keby sledujem ešte aj správy, asi scvoknem...) 🙂

kvietok2891
28. feb 2022

Minúta po minúte plus tv markiza noviny alebo joj

autor
28. feb 2022

@emm_i 😂😂Ja radšej správy nejaké by som čítala, lebo na Mk atď je to tvrdenie proti tvrdeniu 😅

nikpa
28. feb 2022

Správy pozerám na RTVS roky, či je niekde vojna alebo nie. Či sú dôveryhodné neviem. Ale nie sú tam dristy ako v krimi a inde.. vraždy, cigáni, prepadnutia.... Pozriem len RTVS, hospodárstvo, dôležité veci ktoré sa dejú okolo nás v politike, v krajinách a vypínam.

emm_i
28. feb 2022

autorka: chcela som trošku uvoľniť atmosféru, že mi stačí zhliadnuť MK a som v obraze... :D naozaj, ja sa snažím ostať v pokoji, užívať si každý jeden deň, nie som flegmatik a nie je mi jedno, čo sa deje, ale stresom si nepomôžem 🙂

deedol
28. feb 2022

aktuality.sk
mnt.sk
ct24

domka222
28. feb 2022

ČT24

katkati
28. feb 2022

ČT 24

ajko2011
28. feb 2022

Nikde 😂🤭

sfialka
28. feb 2022

@nikpa Cnn prima news, sa mi zda objektivnejsie ako nase

michaelam2
28. feb 2022

jednoznacne CT24

apolka77
28. feb 2022

Ctv24, teraz už aj Stv24 (oddnes ide) sem tam TA3 a prečítam si v rýchlosti aktuality minúta po minute

viestta
Odpoveď bola odstránená
annm81
28. feb 2022

Za mňa sú dlhodobo top BBC a The New York Times. Nie každému musia vyhovovať, keďže majú pomerne jasnú orientáciu, ale patria k najdôveryhodnejším zdrojom na svete. Pre mňa je podstatné, že informácie sú overené, názor si viem spraviť aj sama. Z miestnych zdrojov má najlepšie spravodajstvo ČT. Najinteligentnejšiu diskusiu majú zas sme.sk.

travelllerka
28. feb 2022

Od dnes funguje aj Trojka ako dočasný spravodajský kanál, niečo na štýl ct24

niekto2hy
28. feb 2022

Preco nediskutujes pod vlastnym nickom,ale anonymne?

slavomira1980
28. feb 2022

Bbc , new york times, a potom lokalne v mojej krajine. Slovenske spravy/noviny uz roky nepozeram/necitam. Iba velmi vynimocne kvoli slovencine. Vo vacsine pripadov su skreslene,neobjektivne, blbo prelozene z anglictiny a co je hlavny problem - zastarale. To co viem z bbc citam na sk strankach niekedy az po tyzdnoch ako "novinku".

euka210
28. feb 2022

Ja len citam spravy na fb z Rtvs a vyberam co ma zaujima

h2
28. feb 2022

Na ČT a ČT24. Občas TA3.
Na našich komerčných televíziách nikdy.

niekto2hy
28. feb 2022

#ukrajina

savoya
1. mar 2022

Slobodne noviny,Zvedavec org

mamula20
Odpoveď bola odstránená
dreamss
Odpoveď bola odstránená
natassha1
1. mar 2022

RTVS alebo TA3 ale tiez to akoze beriem s odstupom pre istotu vsetky spravy, lebo clovek fakt nevie co je pravda.

annm81
Autor odpoveď zmazal
annm81
1. mar 2022

@mamula20 Tu sa ukazuje, že najväčší problém tej údajnej neslobody a zapredanosti médií je inteligencia priemerného čitateľa. Vieš, že si treba prečítať viac ako nadpis a perex? Nevieš, však? Chápeš, aký je v novinách rozdiel medzi správou a komentárom? Nechápeš, že? A preto budeš naďalej tvrdiť, ako média vraj klamú.

minutka
1. mar 2022

Napr na instagrame redaktorku gabrielu kajtarovu

makova333
1. mar 2022

@annm81 a bude vediet co je perex? 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3