Kde predávate oblečenie?
Ahojte, mám na vás otázku, kde sa vam najlepšie predaju veci ? Pretože ja mám doma veľa veci ktoré už nenosím a určite ich nechcem vyhodiť niektoré z nich sú v novom stave preto by som ich chcela popredať, no napríklad na Bazoši sa mi nikdy veci nepredali aj keď ich tam mám už dlhu dobu. Tu na modromkonikovi mam tiež veľa veci ale už sa mi tu veci nepredávajú ako kedysi. Čo by ste mi odporučili? Vďaka 😊
@bazarzilinaaaa menej kupovat
@bazarzilinaaaa darovať
Ja oblečenie posúvam ďalej rodine alebo známym. Príp. nejaký sociálny šatník alebo kontajner na oblečenie. A hlavne menej kupujem a premyslím si aký mám vlastne životný štýl a ako sa potrebujem obliekať. Nepotrebujem mať haldy oblečenia.
Fb market place alebo v lokálnych fb skupinach
v tvojom prípade to bude aj tvojim negatívnym hodnotením
Na ulici pred domom
Dnes má každý handier plnú skriňu...však za pár supov kúpiš nové...takže to už nejde ako kedysi...však nos to a nemusíš roky nič kupovať, usetris...
@bazarzilinaaaa vsetko darujem a to mam velmi drahe kusky, je zla doba treba pomahat aj ked som na minimalnej materskej vzdy najdem niekoho komu tym pomozem
@bazarzilinaaaa nekupovať toľko veci,každý má plnú skriňu. A každý by chcel predať všetko aby sa mu vrátili aspoň dáke peniaze. Ale ak si ja mám kúpiť nejakú ibnosenu vec a platiť poštovné,tak zbehnem radšej do sekaca a nájdem aj kvalitné kúsky za fajn cenu a nemusí platiť drahé postivne a aj si to vyskúšaš
A to čo si pokupial buď výnos alebo daruj. A anbuduce nakupuj uvedomele a nebudeš sa musieť a tým trápiť kde čo predať.
Ked máš s 2 hodnotenie 1 negatívne to odradí raz dva kúpiť. Ja ked mám kúpiť nosene a platiť poštovné tak idem tiež do sekáča kde si kúpim alebo ked si ja objednám tovar do obchodu tak si vezmem s toho.