Kde reklamovať Klarstein po záruke?
Ahojte, ide o zvlhcovat, ktory mi nefunguje, ale zaruku uz nemame. Existuju nejake firmy, ktore takto opravuju? Dakujem!
Pohľadaj si na internete autorizované servisy tejto značky. Tam to posles na opravu a samozrejme ju zaplatíš, toto už nie je reklamácia.
Dakujem baby
Moja skúsenosť s Klarsteinom je katastrofálna!!! Zakúpil som reverznú osmózu, ktorá sa pokazila prakticky okamžite. Reklamácia prebehla tak, že mi poslali nový kus – ten však nevydržal vôbec a bol chybný hneď od začiatku. Celé to vyzerá, že ide o výrobok s evidentnou výrobnou vadou.
Napriek tomu spoločnosť odmieta odstúpenie od zmluvy a dokola zasiela len ďalší chybný kus, namiesto toho, aby problém reálne riešila. Ich prístup pôsobí ako podozrivá obchodná praktika na hranici podvodu, takže rozhodne neodporúčam kupovať u tohto predajcu, ušetrite si nervy a neprídete tak o svoje ťažko zarobené peniaze.
Na základe vlastnej skúsenosti v žiadnom prípade neodporúčam kupovať od Klarsteinu nič – ani tento produkt, ani iné, sú to doslova podvodníci. Kvalita nulová, zákaznícky servis a prístup k riešeniu reklamácií ešte horší.

Tak reklamovať nemôžeš...jedine si ho dat opraviť...a to už ale nie je reklamacia