Kde sa môžem vyrozprávať?
Nemam komu. Kamaradi ma ignoruju..
Chatgpt
Tu
Ksebe.sk
Psychológ
Tu
@ghoul_ niecoho sa velmi bojim mam plno hlasov a zlych myslienok v hlave. Liecim sa kopa nemocnic za sebou a bez vysledku.
Tu
@ghoul_ niecoho sa bojim gniavi ma ten strach a busi srdce...a ine veci ale nechcem verejne.
Ksebe.sk
@pralinka86 je tam i poradňa ? Lebo ja uz termin mam k psychologicke.. ale zle mi je momentalne.... Trochu uz lepsie.. pomohol mi opat moj liek ale aj vy.a oredsa len sa ozvalo par kamaratov a povzbudilo ma .. pisala som na to ipecko to mi poradil chatgpt.. Dakujem.
Každý problém má riešenie zvládneš to drž sa , veľmi držím palce
Vyskusaj, mozno budes mat termin skor, aj na zajtra..
Nemáš nejakú intoleranciu,napr.histamínovú?Lebo aj to ti môže pôsobiť na psychiku
Nemáš nejakú intoleranciu,napr.histamínovú?Lebo aj to ti môže pôsobiť na psychiku
@panickadada toto mA teda nenapadlo. Zvykne ma veľa krát ked si davam lieky napinat.. skusim si o histaminovej intolerancii nieco prečítať dakujem
Každý problém má riešenie zvládneš to drž sa , veľmi držím palce
@pikachu999 ďakujem
Kamoška to má,doktorka ju posielala na psychiatrii,lebo jej búšilo srdce,malá strach zo všetkého...a sama sa pýtala na alergológiu ,kde jej to zistili a všetko bolo jasné,prečo sa tak zle cítil.Keď nefungujú dobre črevá,tvorí sa málo sérotonínu a vplýva to na psychiku.Držim ti palce,aby si našla príčinu priblémov
Kľudne napíš
Ak by sa vám nedarilo vo vašich ťažkostiach posunúť môžete skúsiť aj online poradňu, ak by ste potrebovali. Síce je to platené avšak cena je prijateľná. Union poisťovňa dáva aj zľavu. Aktuálne som úplne novou členkou mojra online psychologickej poradne, predtým som viedla aj poradňu psychológie tu na modrom koníku a v oblasti psychológie pracujem už viac ako 10 rokov. Termíny sú dostupné aj vo večerných hodinách. Nezabúdajte, že aj náročná cesta k cieľu môže byť jednoduchšia, keď ju môžete s niekým zdieľať, kto vás nebude súdiť, či situáciu zľahčovať. Pridávam linky:
https://mojra.sk/psychologicka-poradna/psycholo...

Napis