Kde sa stratila ivkazba?
Zienky,neviete kde je IVKAZBA?...vedela vzdy dobre poradit,neviete co je s nou?
Dobrovoľne odišla z koníka pár mesiacov dozadu. Po nejakom konflikte, tuším upozornila na chybu v Koník radí - finančný poradca či ako sa to volá.
@oblecenie99 to ma mrzi,je to skoda,bola veeelmi vzdelana a inteligentna.Isto skoda jej.
@katesocka niekedy tu admin vymazava aj "normalnych" ludi,ktori sa tu slusne spravaju a naopak,ludia,ktori su tu neslusni,su stale tu.
a niekde v diskusii bolo pisane,ze je naspat...aj nick bol spomenuty..ale ci je to pravda,to neviem..
@krasaniejevsetko to ja viem, len si pamätám, že sa tu lúčila a odišla dobrovoľne
@jarmila2010 nie je 🙂 nejaky anonym zalozil diskusiu, ze si mysli, ze Iva je @melanta, uprimne Iva je tak priamy a zasadovy clovek (poznam ju osobne), ze si nemyslim, ze by si tu zakladala nove nicky a potom tvrdila, ze ona nie je ona a pod. ak sa raz rozhodne vratit, spravi to tak, ako sme u nej zvyknute otvorene a priamo
@petamich petka ty sa ako mas s babätkom? Velmi rada citam Tvoje prispevky🙂
@krasaniejevsetko ty si mila! dakujem a mame sa dobre, rastie do vysky aj do sirky (radsej satit), dnes som sice chcela dat vypoved z materskej ale muz ju nechcel prijat 😂 obcas je to narocne, hlavne pre extroverta ako ja ale mam zdrave a sikovne dieta, to je asi to podstatne aj ked aktualne je to mala zlota 😎
@krasaniejevsetko kvoli tomu si si zalozila nick?
Ivka tu je pod novym menom ani sa netaji svojou pracou a byvanim v CR
Vcera si sa registrovala a uz vies, kto sa kedy stratil z MK? 😀 a inak tiez si myslim, ze je tu, je to dost okate
Naozaj niekoho vyhodili lebo upozornil na chybu? To je taká hlúposť, len aby náhodou niektorá užívatelka nebola múdrejšia ako poradcovia MK🤮
múdra šikovná vzdelaná rozhľadena baba - ale na mňa jej príspevky pôsobili arogantne. Áno, vedomosti asi mala, ale mohla byť aj trochu empatickejšia, milšia na ľudí. Je rozdiel upozorniť na chybu a zvoziť človeka za to, že napísal niečo nesprávne, že sa pomýlil. Takže mne ani náhodou nechýba.
@krasaniejevsetko úplne mi to dnes zišlo na um, že kde je, veľmi mi chýbajú jej odpovede. Šikovná, rozhľadena, sebavedomá žena
@andrea_82 presne tak! Arogantná až hrôza! Neviem prečo ľudia, ktorí sa vyznajú v určitej oblasti, teda vedia dobre poradiť, musia byť takýto arogantní. Neda sa poradiť normálne, slušne? Ako bonus ešte niekoho z**bať? Som rada, že ju vyhodili. Ale ešte zopár takýchto argantných tu ostalo.

@krasaniejevsetko Tuším tu už nie je,dokonca sa lúčila.. bola tu nejaká kauza,kde poukázala na nezrovnalosti v sekcii,kde radia odborníci (tuším to bola nejaká ekonomická otázka),s tymto to nejak súviselo, už sa nepamätám presne.