Kde ste sa podeli staré snažilky?
caute krasky, vidim ze sa akosi k tomu nemate, zakladat pokracovanie nasej temy, tak to musim urobit ja 😀
ale uz ma to nebavi, uz som bola od 1 casti a teraz zacinam 4, som zvedava este dokedy 😒
stare kozy, kde ste vsetky?
leni a ktory si den dnes?
a prečo si dala vypoved?
mate niektora domaceho milačika chceli by ste k podstrankam mojasvadba, modrykonik a modrastrecha privítali aj podstranku o milačikoch prispejte do tejto temy 😵
založila som ju ja. a privitala by som ho
ved si chceme aj so zvieratkami poradiť posťažovať zistiť nove veci
jerry mam cez net ale za 325sk s postovnym. mozes mi prosim ta napisat kde si ich mam objednat za tu cenu?
poznáš stránku ebay.com alebo ebay.co.uk?
tam to objednavam
ak to vieš tak sa ti to tam oplati ak nie tak skus najsť niekoho v okoli čo s tym robí a on ti to určite rad objedná 🙂
jerry ja ti ani neviem,neratam 😅 . Dala som vypoved ,lebo sa mi naskytla lepsia ponuka a nastupujem v pondelok 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/1b173c
Miss, ahoj 😀 Trosku o mne, som po 3.IUI, v pondelok sme objednani k Dr.aby sme si dohodli termin 1.IVF, ktoru uz mame schvalenu. V utorok by som ale mala ist na krv - HCG...
misy dakujem moc
ahoj pahu jasnačka bud tu s nami
leni akože nerataš 😀
tak maš 18 DC čiže cca 4 DPO 😀
pahu dufam ze vam vsetko klapne 😵
my sa snazime od februara, zatial nic, ale je to kratucka doba. no moj problem nastal ked mi po meskani vysli 2 testy //, a 2 /, tak som sla k dokimu a nevidel nic, ale bal sa ze mam mimomaternicove tak som bola na sone, nevidel nic (ale aspon mi potvrrdil ze maternica aj vajecniky su ok) hovoril ze nieco o zltom teliesku ale bola som v strese tak ani neviem co vlastne chcel 😅 poslednu mrchu som mala 27.03. (cyklus mam 28 - 36dnovy) a este stale nic, tak idem v pondelok zasa k dokimu.
tolko o mne 🙂
Jerry, vsak to. Baby z temy Grafy BT II. ma cely den nahanaju nech urobim test uz zajtra, nastastie ziadny doma nemam 😉 No a uz som takychto testov urobila veeeela, my sa snazime skoro 2 roky... 😵
Miss, a aku dlhu mas lutealnu fazu, od ovulky po mrchu? 😨 😵 Ja sa v tom trosku vyznam, trosicku 😉
zienky uz ma chlap nahana do postele tak idem 😉 dobru nocku vsetkym, a drzim palce 😵 😵 😵
pahu no ved určo lekaren mate niekde blízko nie?
dufam že ti to vyšlo po 2 rokoch by sa patrilo
Jerry, jasnacka ze mame, ale vyhybam sa jej ako cert krizu 😀 Vsak zajtra budem len 12 DPO... A ja vsetkym babulkam radim testovat az okolo 14-16 DPO 😕 😅
Babulky, tak vidim, ze ste asi isli spinkat vsetky, tak idem asi aj ja. Dobru nocku a tesilo ma, urcite Vas tu navstivim aj zajtra 😀
dobru noc pahu... mne drž až buduci mesiac teraz drž aby mrcha prišla načas 😀
Ahojte Bábiky, som tu len na skok.... Ale nevydržím už do rána 😉
Dnes ráno som spravila test (7 days, 20 ml) a mám tam // !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Druhá čiarka je síce slabšia ale je tam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Mrcha by "nemala" prísť v Utorok, tak ešte počkám a až potom sa začnem skutočne tešiť....
Dobru noc Moje a zajtra som tu 😉
anitka jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ani nevies ako velmi si zelam aby ti to vyslo..... 🙂 🙂 🙂

ahaaaaaaa ty maš nepravidelný
no tak to je problem
to by bolo lepšie mať aspon tých 20 ovu testov- alebo 25
koľko koruniek si dala za tu sadu?
si to radšej objednaj na ebay tam je to fakt lacnejšie
tam by si dala za tych 25 maximalne 300 aj s poštovnym 😉
tak neocikavaj každy den ale napriklad 12 DC 14 DC 16 DC a 18 DC 😉