icon

Kde ste spoznali manžela/ partnera ?

23. júl 2021

Zienky moje, ako ste spoznali vasich partnerov ? Tento rok budem mat 32, pred rokom som ukoncila dlhorocny vztah. Viem ze zivot sa neda uplne naplanovat . Ale viete mi poradit kde v BA mam moznost spoznat mladych ludi ( inteligentnych) kde su aj muzi samozrejme😂 ? Lebo v meste mam pocit ze su same pubertaci alebo ,,,

Strana
z2
marca12
24. júl 2021

@bennn kamoska ogrcala svojho terajsieho manzela. Alkohol velmi zblizuje 🤣

leuska0910
24. júl 2021

2x pokec, treti nam staval dom a manzel je bratranec mojej vtedajsej sefky🙂

sweetlife001
24. júl 2021

Ja v Tescu 🙈
On predával pri vchode paušály, ja som si išla kúpiť čipsy a keď ma zastavil a blabotal mi o skvelých paušáloch okamžite som vedela, že toto bude raz môj manžel , proste láska na prvý pohľad 🤣
Sme 8 rokov spolu, 3 roky manzelia

anos18
24. júl 2021

Ja na kurze angličtiny. Ale už sme exmanželia ☹️

diusqa761
24. júl 2021

Väčšinou mojich ex cez pokec, dvoch v robote (lekári) a terajšieho partnera som spoznala tiež v robote ale ako pacienta . napitý spadol zo stromu na oslave na chate , skončil s 3 zlomenými stavcami a ja som ho ošetrovala na mojom odd lebo vtedy bolo ort. plné tak ho šupli k nám na dva týždne 😅. Ale zaľúbila som sa až keď ho prepustili do domácej starostlivosti a on cestoval skoro každý deň 40 km s dolámaným chrbtom autom za mnou do nemecnice. On chodil akože za kamošom čo tiež u nás ležal ale aj všetky kolegyne povedali že si vyberá len moje služby. 🤭 Po pár dňoch sa osmelil vypýtať si tel.číslo a pozvať ma na rande. Odvtedy to išlo veľmi rýchlo 😅

makova333
24. júl 2021

V praci, ale nebol moj kolega, mali sme spolocnu pracovnu "akciu" 😀

podmostom
24. júl 2021

@777januska777 @oli18 jeej to ako sa vám podarilo zoznámiť sa v MHD a v obchode?

777januska777
24. júl 2021

@podmostom to je dlhý príbeh s veľa uskaliami 😀 skrátený príbeh je, ze on bol predavač a ja zákaznícka a po častom nakupovaní sa z nás po čase stali priatelia a z toho až k manželstvu 😀

didi2102
24. júl 2021

@ki_ki2 ja smuzom na diskotéke , tiež som prvý krát píla,prvá diskotéka,prvá pusa od neho,sme spolu 16rokov 😄😄😄

astika
24. júl 2021

Na diskotéke vo vysokoškolskom klube pred 27 rokmi, jediný sedel v júni v bielom roláku😂

polodrahokam
24. júl 2021

.

kikus7
24. júl 2021

Len nie zoznamky..

riderka1
24. júl 2021

Badoo pred dvomi rokmi 😀 teraz čakáme syna..

oli18
Autor odpoveď zmazal
kisskiss
25. júl 2021

V práci, boli sme kolegovia. Páčil sa mi niekoľko mesiacov, ale ja som si myslela, že sa mu páči iná kolegyňa, tá naňho mala zjavne aj zálusk a bola extrovertnejšia než ja, takže som sa len prizerala ako ho balí 🙄 no potom na jednej firemnej akcii som si povedala, že už s tým musím niečo spraviť, tak som sa osmelila, dali sme sa dokopy a vyšlo najavo, že celý čas som sa mu páčila ja a myslel si, že mne sa zas páči iný kolega, s ktorým som si len rozumela ako s kamošom.. no a o tu ďalšiu kolegyňu, čo ho chcela zbaliť, zas on vôbec nemal záujem 😆😂 takže to nakoniec celé dobre vyšlo a sme spolu už skoro 11 rokov.

maxxx87
15. júl 2023

Aha j už si našla?

Strana
z2