icon

Kde sušíte prádlo v zime, alebo keď prší?

andreanova
27. máj 2020

Ahojte. Plánujeme nové bývanie a potrebujem poradiť, ako a kde zriadiť miesto na sušenie prádla v čase, keď je mokro, zima a prádlo vonku neuschne.

Z predošlého bývania som zvyknutá na práčovňu v pivnici, kde sa aj prádlo suší. Z bývania na byte, viem, že sušenie po izbách na sušiakoch pre celú rodinu je nereálne..Ved pri aktívnych deťoch sa stále perie..,

Ako by ste to riešili? sušičku nechcem. Riešili by ste to práčovňou so priestorom na sušenie, ak by tieto možnosti boli, prípadne, ak by neboli, ako?

Ďakujem

Strana
z2
lenuliatko84
28. máj 2020

@asia83 prepac komenty som necitala

marcellka32
28. máj 2020

Ja túžim po susicke prádla a môj muž ju nechce kúpiť, že to žerie veľa elektriny,..inak všetko kúpi ale toto ani za svet, prosím ako ho presvedčiť?? Zúfalá som

daganov
28. máj 2020

@marcellka32 bude žehliť od zajtra on, to po prvé a po druhé, tá žehlička má väčšiu spotrebu energie, ako sušička. Keď dáš do sušičky, nemusíš žehliť takmer nič.

diqushqaa
28. máj 2020

V lete to dám klasicky von, v zime som tiež prádlo dávala von vymrznúť. Potom som ho preložila na chodbu a tam sa doschlo. Snažím sa prať, keď je pekné počasie, aby som to mohla dať von a keď nie, tak to vyložím na chodbu pred byt. No, my máme taký vchod, že sme tu len dva byty, takže to nikomu nezavadzia a prúdi mi tam viac vzduchu ako keby som to sušila v byte.

Strana
z2