icon

Kde všade ste mali sex?

oalaa
9. jún 2009

Ahojte babulky, mate nejake zaujimve, extremne resp.nezabudnutelne miesto na ktorom ste zazili sex? Alebo.....nejake trapasy,ktore sa vam stali pri sexe? 😀

Strana
z10
estrella5
Autor odpoveď zmazal
originalx
19. mar 2014

no pochvalim sa ja :P pod smolenickym zamkom na luke-celi dostipani od mravcov, na katarinke na luke a v polovnickom posede, na trojicnom namesti v nedelu na obed, v senci pred vchodom do baru v aute, na clne na seneckych jazerach a v chorvatsku na mori kusok od plaze uviazani o bojku, v mori to pola parada, drzali sme sa len clna, pokrstenie kazdeho auta a kazdej novej veci v domacnosti, hore na CHlebe pri chodniku plych turistov, v hotelovom bazene v zazrivej, v saune v relaxclube, v lese o strom nad pramenom co sa schovava, pred tescom na parkovisku a vsade kde sa len dalo ked bola chut.. 😀 😝

kobliha22
24. mar 2014

Na křižovatce u dřevěné tabule ( naštěstí byla už noc ), v autě, u stromu někde v lese a klasika v posteli 🙂

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
aamina
8. júl 2014

@klaudiakauriova Skoda,ze ste si radsej nezopakovali gramatiku...

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
jankamoli
12. okt 2014

Ja som mala sex vo vlaku na záchodoch na lúke kde sme splodili prvé a potom na opustenej pláži kde sme splodili druhé 😀 s manželom máme radi sex , tak prečo neodskúšať všetko 😀 😀

luciok
9. aug 2016

Dako to tu zapadlo prachom

drimonna
12. dec 2018

@oalaa si pozrite SZEX VÉSZHELYZETEK, keď viete maďarsky...alebo si to skúste nájsť v anj alebo v češtine (nwm či je, ale je to fakt super) 😐😂😂😂😓

sonka1981
8. jan 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

priznám sa, že pred Vianocami, ked bolo včade vela ludi, sme sa s manželom na rycjlovku pomilovali v skušobnej kabinke v obchode a bola to naozaj bomba. Za odmenu a odvahu som potom dostala krasne eroticke pradlo, aby som ho mohla ešte viac draždit 🙂

radanadzlato
2. dec 2021

síce je to už veľmi stará diskusia ale pridám aj ja zopár miest :D taka klasika auto, kuchynska linka, sprcha, práčka, zaujímavé to bolo na lúke na pikniku, v lese po stojačky, v noci na pláži, v stane a asi také najviac adrenalínové v tescu v skúšobnej kabinke alebo na WC na fakulte cez víkend keď tam nik nebol

Strana
z10