Kde zohnať leginy, džeginy a nohavice na "sparatko"?

29. dec 2020

Maminky prosim o radu. Mam doma ozaj chudulinu a neviem zohnat spodny odev (najma leginy) aby malej nepadal. Nemam cas a ani to poriadne neviem zuzovat. Vsetko jej pada- od pyzama cez sukne az po rifle. Tam kde je regulacia v pase sa to ako tak este da, i ked pri velkom nazberkani ju to uz odiera. Prosim kde kupit oblecenie? Aka znacka? Ani inak uzka Zara jej nesedi. H&M, Next, Lindex, Topolino, F&F, atd. vsetko jej je velke. Uz som zufala. Ma 120 cm a pas 2x 21cm🙈, ale papa za troch.

zuska88
29. dec 2020

pridám sa aj ja, tiež ma to zaujíma, moja je také isté špáratko. 8 rokov - 18 kg...najcastejsie kupujem z HM s reguláciou v páse, legínky bohužiaľ zužujem ručne, ale nieje to ono...nohy má tiež veľmi chudulinké a legíny na nej lietajú ako tepláky...

nelca84
29. dec 2020

Skus v Takku pozriet, maju tam skinny nohavice, syn bol tiez vzdy chudy a odtial mu najlepsie sedelo oblecenie

patka06
29. dec 2020

Takko, H&M a občas TESCO

petulka3331
29. dec 2020

Aj ja som mojim dcéram vždy všetko dávala zužovať a čo sa týka legín, tak podľa mňa sú určite najužšie v Pepcu, teda tie do veľkosti 134, H&M aj F&F majú strašne široké veci. A rifle som najviac kupovala v Takku.

autor
29. dec 2020

@petulka3331 vdaka. Skusim to takko este lebo presne v H&Mku je vsetko siroke aj s oznacenim slim🙈 a Tesco leginy tiez nula bodov. Nohavice jej sedia KIABi to ked nahodou som natrafila v sekaci ale neviem kde tu znacku u nas dostat kupit. Ach to je hroza ju obliect.

danieli
29. dec 2020

Pepco zvykne mat uzsie leginky, ale aj h&m niekedy sadnu

autor
29. dec 2020

@danieli no pepco jej ako tak sedeli po 104 a potom uz jej padali🙈

cookie29
29. dec 2020

Majú eShop kiabi.com ale neviem či doručujú aj na Slovensko

enoula
29. dec 2020

Dat usit.. na fb je kopec bab, co siju krasne veci

bavlnka92
29. dec 2020

House, Cropp majú tam aj veci "mne na jednu nohu" 😂

ysseba
29. dec 2020

Ja mám takého štíhleho chlapca. Nič iné mi nezostalo, len kúpiť gumu v galantérií a vložiť ju do pasu. To zvládneš, trvá to len chvíľu. Ja som na takéto veci úplne ľavá a lenivá, ale nič iné mi nezostalo. So sponkou (takou tou klasickou čiernou pinetkou) to tam ide vložiť ako po masle. A inak v Lindexe majú takmer všetky nohavice na tú regulačnú gumu (na gombíky), aj léginy. Lenže to keby som mu mala všetko kúpiť tam tak skrachujem..... alebo keby som mu mala dať šiť komplet všetky gate na mieru a keď vyrastie, tak ďalšie a ďalšie.... Teraz mám po probléme, kúpim pekné gate hocikde, gumu a mám 🙂 keď som s nim bola doma na rd, tak som kupovala gate na šnúrku a vždy som mu to zaviazala, to nebol problém. Ale ako začal chodiť do škôlky a ešte si nevie sám viazať šnúrku, tak tam vznikol problém, ktorý som vyriešila takto.

martinuska
29. dec 2020

Gate ma extremne uzke leginy, ale neviem ako vo vacsich velkostiach. Ja som dcere kupila o 2 cisla vacsie a ani tak neobliekla.

3petka
29. dec 2020

Ja som mala ten istý problém ale s chalanom. Všetko mu padalo, musela som zužovať alebo pozerať na šnúrku a keď som mu to utiahla tak nazberkane katastrofa. Tiež strašne rad papa no teraz sa už trosku začal zhrubsovat 😁 a začína mu byt aj úzke ale ani to na ňom nie je vidieť.

k_a_j_k_a
29. dec 2020

Čo si pamätám, vždy som musela dávať do spodného dielu gumičky. Už som si zvykla 🙂 keď niečo kúpim, najskôr operiem, dám gumičku a až potom to môže moje mladšie dieťa nosiť. Je jedno, odkiaľ sú veci. Tepláky nekupujem, tie padajú a nechce ich ani nosiť. Rifle tiež 0bodov. Jedine legíny s gumičkou 🙂 padá jej všetko. Má 10,5 roka a necelých 30 kg. Trošku sa jej začala formovať postava, tak dúfam, že z toho vyrastie 😁

elizabet173
30. dec 2020

poradit neviem, ale paci sa mi, ako si ju nazvala - sparatko. Ja som tiez bola take sparatko, mama sa tesila, ako mi bude sit sukne a saty a na mne vsetko viselo ako na vesiaku. Viem, ze je to na nervy, aj mne vsetko zuzovala. Drzim palce, nech nieco zozenies🙂

alena0305
30. dec 2020

Tu na koníku,čo predávajú nové legíny pozri. Prípadne nech ti napíšu rozmery.

autor
30. dec 2020

@alena0305 ano tu uz dlho hladam tiez ale vzdy ze pas 25 az 27 cm a to je velmi vela na zuzovanie. Kolkym som uz pisala ale leginy nula bodov.