Kde kúpiť tenké nohavice pre chudého chlapca?
Ahojte. Kde kupujete tenké a mäkké, pohodlné nohavice alebo rifle na chudého chlapca? Najlepšie mu sedí Next a Lupilu, tie nemusím v páse zužovať. Ale fakt niečo tenšie lebo klasické rifle máme, no v škole je v nich ešte teplo. Máte prehľad aj o iných značkách? Vďaka. 🙂
No moji chalani sú takí chudí, že aj next a lidl im je široký 😅. Kupujem najčastejšie v Takko, tam sú veci naozaj na úzke deti.
Name it
Kupujeme v HM a CA, tie majú gumu na zaťahovanie. Na dĺžku totiž znesie aj na 13 rokov, zato pás by stačil max. na 9-10 rokov. A zásadne iba skinny, lebo to u neho znamená baggy. 🙂
neviem, o aký vek ide, ja mám 4ročného a kupujem buď:
- HM tepláčiky, ktoré majú v páse šnúrku
- úplne super boli Lindex legíny, lebo majú v páse redukciu
- zo softshelliek nám napr úplne top sedí Ollo - pani má vraj tiež chudého chlapca (chlapcov? už si nepamätám, čo nám hovorila 🙂 ) a ich strih malému sedí dokonale
- ešte zvyknem Despacito (kvôli cene cez vinted), lebo sú užšie a neodstávajú mu od nôh, ale pri tuším 104 a 98 som musela zužovať pás, resp. našívať gumičku dnu
Pre predstavu, syn už 1,5 roka drží váhu 17 kg a má výšku 115 cm 🙂
@anonym_0dcbfe presne toto aj u nás 😀 😀
@galganka my to máme takisto - čo iné deti nosia ako sper vypasované frajerské nohavice, my máme ako "konečne, čo mu nespadne až ku kolenám"🙄
neviem, o aký vek ide, ja mám 4ročného a kupujem buď:
- HM tepláčiky, ktoré majú v páse šnúrku
- úplne super boli Lindex legíny, lebo majú v páse redukciu
- zo softshelliek nám napr úplne top sedí Ollo - pani má vraj tiež chudého chlapca (chlapcov? už si nepamätám, čo nám hovorila 🙂 ) a ich strih malému sedí dokonale
- ešte zvyknem Despacito (kvôli cene cez vinted), lebo sú užšie a neodstávajú mu od nôh, ale pri tuším 104 a 98 som musela zužovať pás, resp. našívať gumičku dnu
Pre predstavu, syn už 1,5 roka drží váhu 17 kg a má výšku 115 cm 🙂
@anonym_0dcbfe presne toto aj u nás 😀 😀
@galganka my to máme takisto - čo iné deti nosia ako sper vypasované frajerské nohavice, my máme ako "konečne, čo mu nespadne až ku kolenám"🙄
@anonym_6ce796 legíny a Ollo som mu kedysi tiež kupovala, ale už má skoro 12 a vlastný vkus. 🫣😂 Naposledy ma presviedčal, že su mu dobré jedny nohavice na šnúrky, lebo veď si ich zatiahol a tú guču okolo zadku, čo vyzerala ako obria plienka schoval pod tričko 😂😂

Kupujeme v HM a CA, tie majú gumu na zaťahovanie. Na dĺžku totiž znesie aj na 13 rokov, zato pás by stačil max. na 9-10 rokov. A zásadne iba skinny, lebo to u neho znamená baggy. 🙂