icon

Kdo z Vás má děti nejdřív a nejdéle po sobě?

micka85
18. jún 2008

Zajímalo by mě to z toho důvodu,abych našla takovou cestu,která by mi vyhovovala nejvíc.
Mám v plánu 3 děti.
Takže sem prosím napište i své zkušenosti,výhody i nevýhody,.....................
Děkuji 😵

katja78
27. jún 2008

AHOJTE
mimkao, akurát včera sme o tebe debatovali, keď si sa zapojila do diskusie tuším o búrkach.
rátali sme vekové rozdiely medzi tvojimi deťmi, tak nám padli sánky 😀 normálne alebo sekciou?
chcem sa spýtať takú naivnú otázku - boli vaše detičky plánované?
a ako si rodila? normálne alebo sekciou?
tiež si myslím, že žena skôr unesie viac detí akoby nemohla mať žiadne 😖

georgine
27. jún 2008

a jaký byl pomer pohlaví sourozencu mimko u vás doma

mimkao
27. jún 2008

katja78 😨 a to s kím si o mne debatovala...? 😀 😀 😀
Prvé dve, plánované, tretie nie, štvrté nie, ale veľmi som sa potešila... 😵 Rodila som všetky normálne, sekciu nechcem, dokiaľ to nebude nutné... 😒 😀
No, nad tou tvojou poslednou vetou som sa nikdy nezamýšľala, ale je fakt pravdivá... Teda ja by som veľmi ťažko niesla, keby som nemohla mať žiadne deti... 😔
Georgine... sestra, ja, brat, brat, brat, brat. 😀

katja78
27. jún 2008

s manželom a so sestrou, som im ukazovala tvoje fotos, keď som si prečítala údaje na tvojej vizitke 🙂

mimkao
27. jún 2008

aháááá, už som sa zľakla.... 😀 😀 😀

kristi
27. jún 2008

mimkao, mas muj obdiv......to je masakr 😉

katja78
27. jún 2008

poznám jednu rodinu - 6 sestier, 1 brat 😀
ozaj, plánuješ aj nejakú vysokú ešte stihnúť?

mimkao
27. jún 2008

kristi, ďakujem, masaker to ešte len bude, keď budú všetci štyria v puberte... 😀 😀 😀 😠
katja78, nie, v žiadnom prípade... No, tak šesť dievok by som teda veru nechcela, ach mamo, to by bolo na zbláznenie... 😀 😀 😀 Toľko vložiek kupovať... 😀 😀 😀

katja78
27. jún 2008

to ti ma nenapadlo 😀 😎 😀
ale aj moj otec hovorieval, že len na vložky musí robiť 😀 (mama, sestra, ja)
mňa napadlo, že na veno treba robiť 😝

gedren
27. jún 2008

Na sest kalisku uz clovek dostane mnozstevni slevu, ne? 🙂

haluskacz
27. jún 2008

mimkao, to je mazec!!! Si nemam co stezovat 😀

katja78
27. jún 2008

gedren, su menštr.kalíšky vhodné aj pre dievčatá, ktorým menštruácia iba začína (cca 11-13 r.)?

gedren
27. jún 2008

katjo, no je fakt, ze dokud je divka panna, tak ho tam asi nenarve...ale muze se odpanit kaliskem ;) No nic, tak latkovy vlozky to jistej 🙂

kili
27. jún 2008

v diskusii o kališkoch bola aj nejaká panna, teda pýtala sa, či to nie je problém a niekto jej tuším odpísal, že to nevadí, asi závisí od pan.blany, teda typu.

andrealiskova
20. sep 2009

Já mám mezi nejstaršíma holkama rozdíl 12 let, mezi Adelkou a dvojčaty 4 roky a mezi dvojčaty a Chrisem 3 roky.
Výhody většího věkového rozdílu vidím v tom, že máš čas se tomu staršímu pořádně věnovat, když se narodí to malé je samostatnější a máš čas se věnovat zase malému, ovšem občas se stane, že máš málo času na to starší nebo se z něj děláš chůvu a to není dobře.
Ten menší věkový rozdíl má výhody v tom, že děti si více rozumí, mají podobné zájmy a nevýhody, že máš dvakrát více starostí.
Ale záleží to jen na tobě, protože každé dítko je originál.

berenika39
20. sep 2009

u nás je mezi bráchama rovných 19 let. a je to vzájemná láska na první pohled. předčilo to naše očekávání. v obchodech na nás koukají divně, když jdem Velký Bratr, já a mimino. někdo si myslí, že malej je syn velkýho, a já babička (jsme si všichni podobní). někdy zas viděj, že je malej můj, ale zas nechápou,co ten mlaďas....no bavím se tím......

crca
21. sep 2009

Tak já je mám po minutě 😀 😀

iloha
21. sep 2009

já mám o deset let mladšího bratra..........Jinak starší dcera - 25 let, mladší dcera 2roky a 8 měsíců, ale je to super 😀

titkovamiriam
21. sep 2009

sa pridavam mam syna v skolke,skole aj na strednej 🙂

grettka
21. sep 2009

iloha, tak to je sila 🙂 a vobec nevyzeras na to, ze mas taku velku dceru... 🙂

bebebrumik
22. sep 2009

ahojte, tak neviem ci tu nie som rekorderka (okrem dvojiciek 😉 ) Medzi mojimi detickami je rozdiel 10,5 mesiaca. 🙂 🙂 🙂 😝

atrami
23. sep 2009

mimkao,
obdivujem Ťa 🙂 V čom si rozbehla biznis? Ja sa tiež doma už nudím. Možeš aj IP

Ja mám medzi deťmi približne 3 roky.Takže som taký nudný priemer ☹

katrin21
23. sep 2009

wow, mimkao, uz som si ta davnejsie vsimkla,kolko mas v apse deticiek.. ked si predstavim, ze mas 23, to som ja rodila prve 🙂 a ze by som mala v tom veku az 4.. no ja by som to nezvladla.. obdivujem ta. klobuk dolu !

bibula
23. sep 2009

rozdiel 10 rokov.... 😀

sasiki
23. sep 2009

mám o štrnásť rokov mladšieho brata.....medzi mojimi deťmi je rozdiel 15 mesiacov a dva týždne 🙂

domulienka
23. sep 2009

ja mam o 19 rokov mladsiu sestru(teraz ma 16/,ked som isla s kocikom,tak ludia po mne kukali,ze slobodna mamicka 😀 vsak vek som na to mala 😀
Moje starsie dcery mam po dvoch rokoch,a najmladsie zlatko skoro po jedenactich,to je super,starsie ju zboznuju a aj my s mm sme omladli 😀

katrin21
23. sep 2009

ja mam segry 11 a 12 r starsie.... takze som v podstate jedinacik... ked som sla na ZS ,oni na VS a boli z domu prec..

lussy23
23. sep 2009

Poznám jednu rodinu. Mama porodila dieťa v v 41 a jeho najmladší z najstarších súrodencov mal už 18rokov. 🙂

iwulik
23. sep 2009

Tak já mám rozdíl 14 let a je tam zatím obrovská sourozenecká láska 🙂 s obou stran a David je navíc velký pomocník,vím,že oba budou vychovávaní jako jedináčci,ale vždycky tady budou mít ....
Jinak já mám ségru,skoro o 6 roků mladší,dětství nic moc,ale od puberty jí mám jako super kámošku

iwulik
23. sep 2009

...jeden druhého jsem chtěla napsat,už mi ta md,někdy leze na mozek a o skleróze ani nemluvím 😀