Keby našiel lepšiu, tak by ma opustil
S chlapom máme po 8 rokoch krízu, dnes som sa ho opýtala či by ma opustil keby našiel výnimočnejšiu ženu, on povedal že v momentálnom rozpoložení asi áno, ako by ste reagovali?
@tpri a ani v hlave toho vela nemas....inak by si vedela, ake ubohe je komentovat vyzor niekoho, koho si v zivote nevidela. A to, ze nemam profilovku je z uplne inych dovodov, oslepla by si z tej krasy, keby som ju tam dala, vies, moja? Nie kazdy je schopny vyrovnat s takou krasou, nechcem ti privodit nejake trvale psychicke nasledky, vies? Ty cudzinka nebezpecna 😉
A ano, maju tu dievcata upravovane fotky, ale profesionalne, nie rucne dokreslene..... 😝
Asi sa sama pokladas za obludu, ked si muses dokreslovat ksicht....hanbis sa za seba???
@obsadenemeno ja a odpadnut tvojoj krasou nemozem povedat nevidela som skvor bi som odpadla kebi si dala foto aka si skareda ... ale kaslem na teba hahah ja som aj skutocnostinbes uprav pekna mam to v albume ale ti nemas ..dvovot haha nepisa bi stebou nik robis sa pekna a je to opacne . Fujjjj fujjj hanba o niekom pisat ze je upraveni a sama fotku nema
@tpri krasa ti moze byt na vies co. Je to aktualny stav, ktory sa moze menit
@obsadenemeno kebi si mala fotku a pises aka si pekna aj bes uprav a bola bi si naozaj a vidim tak neotvaram usta ako ti co nema fotku hahana.hahah ..
@svetlana35 no ano ale pise hluposti uraza ma robi sa pekna as bi som odpadla od jej krasi a same nema foto ako moze niekoho urazat potom uraza aj tu ine ktore maju upravene foto co to znamena ze bes upravi sme skarede .. ??!
@tpri no pravda je taka, ze ta uprava je nevkusna. Inak mne je to jedno, ja sa tu moc nezapajam.
@svetlana35 nevkusna ??? Haha tak potom napiste tu na modri konik kdo ma upravenu foto ze je nevkusna ...
@svetlana35 a co vas teras zajima moja fotka ja sa staram ako vipadate ket nemate foto ... neverim ze ani jedna zvas nema upravenu fotku milion zien ma aj tu na modri konik tak oco vam ide je tu ina tema nie ja a moje foto???
@tpri je to otrasne, co si so sebou na tej fotke porobila. Ta starsia foto co mas v profile, na tej si naozaj pekna, prirodzena, nie s nahrubo namalovanym obocim a mihalnicami. A btw, ani si sa s tymi mihalnicami netrafila, mas to mimo.... 😨
Ukludni sa. Prestan sa navazat do inych koli vyzoru a radsej tou fixkou pis vela diktatov. Ver mi, do buducnosti to bude ovela lepsia investicia ako namalovane obocie 😉
@obsadenemeno takze ziadna cudzinka?😰
@obsadenemeno ok ako povies .
@tpri pise sa koli, nie kvoli....o je s vokanom, ja mam anglicku klavesnicu takze nepouzivam makcene ani nic. A ti sa pise TY.
Byt tebou, nenavazam sa do pravopisu inych. Hlavne ak ho neovladas.
@obsadenemeno ok nebudem sa stebou vadit ani sa nepozname vies co sa hovori mudrejsi ustupiy.
@obsadenemeno prajem ti pekni deň.🙂
@tpri ono sa toho nahovori....a btw, ja sa s tebou nehadam. Len reagujem na tvoje prispevky, rovnako ako ty na moje. Ale na rozdiel od teba, ja nikoho nevolam obludou a podobne. Opytala som sa slusne, ze ci si tu fotku dokalicila fixkou, lebo to vyzera zle. A ty si hned zacala gagat ako trafena hus.
Tak ustup a domaluj si este celenku, aby ti sla k tym fake nausniciam.
Pekny den ti zelam. 😎
@obsadenemeno ja nemusim nic domalovat za obludu sa ospravdlnujem ale nemusis furt pisat komentare na moju fotku ...
@tpri ok, nebudem. Ale fakt to nevyzera dobre.
@obsadenemeno co ta foto??? Ak ano necham si poradit??
@tpri ano, ta foto. Daj si originalnu, bez namalovaneho obocia a mihalnic a bez falosnych nausnic. Ako som ti uz pisala, ta predchadzajuca fotka, co si mala je ovela lepsia.
@obsadenemeno
Btw píše sa kvôli ... inak súhlas 😝
@taami no vidis, uz zabudam slovencinu.... je pravdou, ze ju poslednych 10 rokov takmer nepouzivam....a odkedy chodim na konika sa mi este zhorsila..... mam vizualnu pamat, co citam, to si pamatam....a po slovensky necitam nic ine, len toho kona..... a uz sa to prejavuje 😨
@obsadenemeno vidis sori ale mala som pravdu ako sa to pise kvôli a pisala si mi ze sa pise koli.a pisala si mi ze mam pisat diktat aj ti potrebujes ties diktat obe ..
@tpri ja som uz vysvetlila, ze slovencinu velmi nepouzivam, uz 13 rokov zijem mimo Slovensko a bohuzial mam vizualnu pamat, co registruje pisany text aj bez mojho vedomia. A kedze zeny ako ty, co slovencinu neovladaju a pisu v kuse s chybami, moj mozog si to automaticky zapamata a potom to pouzijem v pisanom texte, ani si to neuvedomim.
Niekedy az po precitani napisaneho a odoslaneho mi dopne, ze je to nespravne. Ale stale nenarobim tolko chyb v jednoduchom texte ako ty. Zo slovenciny som mala stale jednicku. Ale tu slovencinu nepouzivam, a citanie konika mi ju este zhorsuje.
A ja si aspon uznam, ked napisem nieco nespravne, nie ako ti. Vlastne TY.
Baby, nechcem rypat - ale skuste sa zamysliet, ci svojimi diskusnymi prispevkami prinasate nieco k danej teme 😝
(akoze 3-4 prispevky pomimo su este akceptovatelne, ale toto je uz dooost za ciarou) 👽
@bmuller sori nechala som sa uniest 😖
@obsadenemeno ale ved zas nic take sa nestalo... len teda, ze zo 3 prispevky pomimo sa este daju pochopit, ale pomaly uz 3 strany pomimo zakladnu temu pochovavaju... a este aj v akejsi divnej reci 😀 🙈

@obsadenemeno hahah aspon ,am fotku ale ti nie preco asi??? Ze bi obluda ????.a niesom tu jedina ktora je upravena ale ja nato mam ale ti nie lebo ani foto nemas .nezmestila bi si sa ani na profilovke ..taka si obluda skareda hahahaha hahahaa hahahah👎👎🙏thumbsdown: