Keby ste mohli, išli by ste do SuperStar?
Keby som vedela spievat' (ale nie tak kamoska mi povedala, ako dokonale spievam), a tuzila po tom tak isla
Ja hej.. Keby mam hlas, (ktory som mozno aj mala, ale neverila som si) a som strasna tremistka... Takze koli tomu, by som nedokazala ist ani na kasting.
Radsej gulku do hlavy :D Spievat neviem a tu traumu z toho by som do konca zivota nerozchodila.
Nie. Ak by som vedela spievať a chcela sa presadiť, viac sa mi páčil koncept tej druhej speváckej súťaže, čo kedysi bežala v telke, len už si nepamätám názov a X Factor to nebol 😅🤭
@thoughtfulweirdo to sa asi nacakas. Lepšie je skúsiť šťastie v nemeckom hlase. Ten je každý rok.😀
Zalezi na koho natrafite kedze najprv idete na konkurz a az potom pred hlavnu porotu na konkurze vyberaju hlavne sprostych ludi aby mali sledovanosť moja spolužiačka pred niekoľkými rokmi isla ktorz fakt vie spievat spieva na roznych akciach doteraz a nepresla pred hlavnou porotu a to bola ešte vtedy na strednej
Spievat viem, ale nenávidím byt v centre pozornosti, asi by som sa najneskôr na castingu rozsypala na prach a sublimovala. Takže nie, za žiadnu cenu.
Išla by som, ak by som nebola taká strašná trémistka. 😅 Chodila som na spev 5 rokov a veľmi ma to bavilo, ale nejaké tie koncerty som párkrát žiaľ dokazila kvôli mojim obrovským trémam. To som ešte nejakým spôsobom prežila tie pohľady niekoľkých desiatok ľudí, ale keby to malo vidieť tisíce ľudí + ešte keby to zverejnili na Yt, tak to by som už naozaj neprežila, ak by sa mi to tam nepodarilo... NO, takže tak. 😃
šak tých superstar bolo už milion kto si to má pamätať už je to otrepané jak farma.Pamätám si jedine tú prvú sériu iné vôbec.Ja som aj chodila do Zušky do zboru na spev ale do takejto súťaži by som sa nikdy neprihlásila vôbec nie som typ na šoubiz a pretrčanie sa.Ale kto chce nech poskúša