Keby ste si mohli na večeru pozvať jednu osobu, koho by ste si pozvali?
Keby ste si mohli na večeru pozvať jednu osobu,mŕtvu alebo živú, koho by ste si pozvali?
@vandica to je pekné. Ja verím že raz sa stretneme a ako ich vyobjimame ❤️❤️❤️
Svojich starych rodicov, ktori zomreli, ked som bola dieta.
Zo sucasnych - mojho lekara :D Uplne vazne, je to mudry, inteligentny a vtipny clovek. Normalne sa tesim na kazde vysetrenie u neho. Strasny pohodak a zaroven velky odbornik, rozhladeny clovek...
Ak by to mal byť niekto z minulosti, tak momentálne ma fascinuje Ladislav Novotársky. Nebol významnou svetovou ani slovenskou historickou osobnosťou, ale mimoriadne sa zaslúžil o rozvoj mesta, v ktorom momentálne žijem, a jeho živnostníctvo. Keď začali arizácie, nebál sa postaviť na obranu svojich židovských kolegov. Po vypuknutí SNP sa pridal na stranu povstalcov, hoci to už bol pán v rokoch. Nemci ho zajali a umučili na smrť.
Ja by som rada povecerala s otcom..zomrel ked som mala len 7 rokov 😞
Svojho otca. Zomrel pred 4 rokmi. ❤️
@miadi To ani neviem ze Keanu zmenil svet. Mam pre neho slabost uz vela rokov a je mily a laskavy... proste kanadan.
@terry2003 môjho 👴🖤🕯 deda. Odišiel nám 1.2.2021 😭 Vychoval ma s mojou babi a pre mňa to bol a vždy bude jediný muž s veľkým M. Vždy ho budem ľúbiť ❤
Už to tu bolo napísané, Ježiša. A môjho strýka, ktorý odišiel, keď som mala 11 rokov.

@terry2003 Michelle Obama alebo Audrey Hepburn