icon

Keby ste si mohli na večeru pozvať jednu osobu, koho by ste si pozvali?

terry2003
4. mar 2022

Keby ste si mohli na večeru pozvať jednu osobu,mŕtvu alebo živú, koho by ste si pozvali?

Strana
z2
petronellla87
5. mar 2022

@terry2003 Michelle Obama alebo Audrey Hepburn

janulik2008
5. mar 2022

@vandica to je pekné. Ja verím že raz sa stretneme a ako ich vyobjimame ❤️❤️❤️

7lenka11
5. mar 2022

Svojich starych rodicov, ktori zomreli, ked som bola dieta.
Zo sucasnych - mojho lekara :D Uplne vazne, je to mudry, inteligentny a vtipny clovek. Normalne sa tesim na kazde vysetrenie u neho. Strasny pohodak a zaroven velky odbornik, rozhladeny clovek...

ivanaks
5. mar 2022

Ak by to mal byť niekto z minulosti, tak momentálne ma fascinuje Ladislav Novotársky. Nebol významnou svetovou ani slovenskou historickou osobnosťou, ale mimoriadne sa zaslúžil o rozvoj mesta, v ktorom momentálne žijem, a jeho živnostníctvo. Keď začali arizácie, nebál sa postaviť na obranu svojich židovských kolegov. Po vypuknutí SNP sa pridal na stranu povstalcov, hoci to už bol pán v rokoch. Nemci ho zajali a umučili na smrť.

tehula2016
5. mar 2022

Ja by som rada povecerala s otcom..zomrel ked som mala len 7 rokov 😞

terina25
5. mar 2022

@terry2003 spevaka malumu 🤷😍

h2
5. mar 2022

Svojho otca. Zomrel pred 4 rokmi. ❤️

andreatytler
6. mar 2022

@miadi To ani neviem ze Keanu zmenil svet. Mam pre neho slabost uz vela rokov a je mily a laskavy... proste kanadan.

peterfeher1975
6. mar 2022

@terry2003 môjho 👴🖤🕯 deda. Odišiel nám 1.2.2021 😭 Vychoval ma s mojou babi a pre mňa to bol a vždy bude jediný muž s veľkým M. Vždy ho budem ľúbiť ❤

vlada2401
6. mar 2022

@terry2003 svoju nebohú babičku,zomrela v máji,zobrala by som ju na večeru a silno objala,keď som ju poslednýkrat videla nestihli sme sa objať, vždy predtým keď sme sa videli,sme sa vzdy objali,zasmiali, porozprávali.V živote mi nikto tak nechýbal ako chýba ona.

dudos
6. mar 2022

Už to tu bolo napísané, Ježiša. A môjho strýka, ktorý odišiel, keď som mala 11 rokov.

Strana
z2