icon

Keď je chlap nižší od ženy.

mateaval
22. jan 2020

Ahojte babeny.. Mám priateľa, lásku, milenca.niesme spolu dlho, cca 3 mesiace, ale poznáme sa asi 5 rokov..veelmi sa ľúbime.som do neho blázon a myslím ze aj on do mna..ale ma 165 cm..a ja 168..nieje to az také hrozné, ale jeho bývalá priateľka mala 163..niekedy vidím ze to trápi aj jeho, ked si nemôžem obut podpätky.. čo si o tom myslíte vy? viem, ze aj keby sa to niekomu nepáčilo, nerozchadzali by sme sa, ale chcela by som vedieť názor. Je z Havaja a tam žijú nižší ľudia.. takže si prosím názor, ako to vnímate vy, poprípadne ci ste v takom vzťahu boli alebo ste ?

Strana
z3
ankusik
23. jan 2020

@etnatn ja mam 153 cm, takze vela nizsich zdravych muzov asi nie je :D ale mne sa napr. tiez nikdy nepacili nizki muzi, moj "najnizsi" priatel mal 178 cm... na mna vysoki muzi posobia sebavedomejsie a hlavne mam rada ten pocit, ked sa viem skryt v jeho objati.

etnatn
23. jan 2020

@ankusik lepsie by som to nenapisala

dzejsik
23. jan 2020

@mateaval poznam takych parov viac a asi je to to posledne co riesia 😁

opuska
23. jan 2020

tzo je pravda, ze vyska u chlapa ma svoje caro, no zas ak si dvaja perfektne rozumeju a vztah ma proste buducnost, tak neviem radsej nech je chlap mensi a v pohode ako nejake vysoke hovado

bluka2
23. jan 2020

@etnatn ja sa tu s ostatnými tiež moc nezhodnem, pre mňa je to tiež totálne asexualne a vždy som mala dojem, že to nejako súvisí s evolúciou, že pozeráme po vyšších "samcoch", aby nás akože uživili tým lovom a aby sme deťom predali také gény...iba moja teória

miriam11
Odpoveď bola odstránená
missdiva
23. jan 2020

@mateaval podla mna 3cm su malo, staci,ze si muz nejako nacichra vlasy a ziska tie 3cm a ty mozes byt rada, ze nemusis nosit opatky (nebudu ta boliet nohy).

A ak ho naozaj milujes moze ti byt jedno kto si co mysli a ako vyzerate.

gaaspi
23. jan 2020

Je to vec nazoru. Tak ako kazdy ma pravo neriesit vysku, takisto ma pravo riesit ju. To vam nikto neberie a vzdy budu dva tabory pre a proti.

Inak taka vysoka zenska sa osvedci aj v praktickych veciach lebo na sidlisku mame ovocny strom a vacsinou kam bezni ludia dociahnu je uz obrany... A u nejakej susedy bola na navsteve taka dvojmetrova slecna a oberala lebo dociahla aj tam kam nikto a tak som si vypytal aj ja a zopar strhla aj pre mna 😉

mauzi
23. jan 2020

mne to absolútne nevadilo - ani keď som mala ja nižšieho partnera ani keď vidím iných 🙂 láska je láska 🙂

mimka1402
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
23. jan 2020

@bluka2 ja som mala takého priateľa a toto bol vec s ktorou som nevedela byť ok a preto ma aj nepritahoval.. Ale tam boli aj iné problémy 😅

rachel36a
23. jan 2020

Taketo malichernosti vo vztahu neries. Je tk zazity predsudok ze zena musi byt nizsia, muz musi byt starsi a pod

dankavass
25. jan 2020

Predtým, ako som spoznala môjho manžela som mala niekoľkoročný vzťah s chlapom, ktorý bol odo mňa nižší asi o 4-5cm. Nikto sa nad tým nepozastavoval, nikto to neriešil. Tiež som bola hrdinka, že chlap musí byť aspoň o 10-15cm vyšší, ako čítam tu v komentároch 🤣 kým som sa bezhlavo nezamilovala. Síce nám to nevyšlo, ale výška v tom teda nehrala žiadnu rolu...
Inak, môj manžel je odo mňa vyšší o 3cm 🙂
A nie, nie som vysoká, ako by sa mohlo zdať, mám 165 cm 😃

sylvia002111
25. jan 2020

@mateaval
Riesim v hlave nieco podobne. Podla mna, muž ma byt vyssi, statnejsi, svalnatejsi ... Nizsi odo mna, alebo chudi mi vzdy prisli nepritazlivi. Mam mesiac noveho priatela, ked dam opatky, co ja nosim stale, som od neho 8-10 cm vyssia. Uprimne? - Neviem si na to zvyknut, pride mi zvlastne ze som vyssia, mam vacsie cislo topanok🤦‍♀️, dlhsie prsty na rukach ... asponze nevazim viac kg ako on, a nastastie aj hrudnik aj svaly ma odo mna vacsie😂 ... No a snazim si tu vysku nevsimat, ved nie je to najdolezitejsie v zivote.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
gaaspi
25. jan 2020

@sylvia111 ale moze byt aj take ze zaluba zeny bude kulturistika a tak ona bude ta svalnatejsia. Ale to som este fakt nevidel ze mensie nohy ako zena a kratsie prsty. Ja som zvykol schvalne merat s kamoskami co maju dlhe prsty ze prilozime ruky dlanou k sebe a nikdy nemali dlhsie prsty, len to tak opticky posobilo lebo zeny ich maju tenke a to opticky predlzuje. A ja by som male cislo noh privital lebo uz viackrat bolo ze ked som kupoval topanky tak z tych co sa mi pacili vzdy boli len do 43-44 co mi ke male.

adelakom12
28. jan 2020

nemyslim, ze to je taky hrozny problem, ak si rozumiete, tak nie je co riesit

Strana
z3