icon

Keď niekam ideme, náš pes zavíja

lucimandza
1. feb 2017

Náš pes zavija stale ked niekde ideme nechavame ho zavreteho v chodbe na pelech s našimi papucami jeho hrackami aj svetlo mu nechavame a nic sused sa stale stazuje neviem co robit 😢

Strana
z2
belllinka
1. feb 2017

@exupery Susedia si do 22-hej nepomozu?!?!? Ja by som si pomohla. Do 22-hej by som sa im oprela o zvoncek a zvonila, nech sa uvedomia.

lucimandza
autor
1. feb 2017

@akronop no predstav si ze mam IQ v poriadku a este chcem podotknut ze sused nemenovany nemal labradora ale vlciaka v byte ktory mal specialny výcvik a tiez mu zavyjal.. Co mi ktomu teraz napíšete? Som zvedava lebo nam to vtedy nevadilo to jemu vadi vsetko

akronop
Autor odpoveď zmazal
daniela208
1. feb 2017

@pribinak Týranie psa si predstavujem trocha inak, ale samozrejme váš názor vám neberiem. Na trhu existujú rôzne protištekacie obojky, ktoré fungujú na ultrazvukovom, vibračnom alebo elektrostatickom impulze. Ja mám doma konkrétne taký typ, ktorý je kombináciou všetkých troch možností. Pred prvým použitím na psovi som obojok vyskúšala sama na sebe. Pes už po prvom dni pochopil, že nemá štekať na každého okoloidúceho.

akronop
Autor odpoveď zmazal
pribinak
1. feb 2017

@lucimandza co sa hned urazas, vsak my sme tiez psickari. Ale proste labrador je maximalne spolocenske plemeno, nechce byt sam, proste to nebola stastna volba

ja mam maleho bisonika, je to zive a temperamentne plemeno, je to maly pes vhodny do bytu.
labrador chce dvor, zahradu

jedna baba ti tu radila, ze otvor mu cely byt, mozno ta chodba posobi na neho stiesnene, aby mal viac miesta a priestoru

lucimandza
autor
1. feb 2017

Oplati sa tu daco pytat? Neoplati.. Koncim a vdaka tým ktorí poradili a ostatní ktorí su sama dokonalosť a vedia sudit alebo pohrdat clovekom ci este aj zosmiesnovat cez fórum aj vam ďakujem mam skusenost a to uz nikdy na toto fórum nepisat prvy krat stacilo dovidenia 😀

akronop
Autor odpoveď zmazal
belllinka
1. feb 2017

@lucimandza Dovidenia

staronova
1. feb 2017

@lucimandza neurážaj sa. Toto si si mala napísať pred tým ako ste zaobstarali psa. Nadpis mal byť chceme si dať do bytu menšieho labradora, čo máme čakať, že sa môže/nemusí/ stať? Doporučujete/nedoporučujete?
Psíčkari sa viacej riadia tým, že pes je u susedov a my nechceme byť menej!!

maria1989
1. feb 2017

@lucimandza skús napísať na ifauna.cz, tu to nemá zmysel. Tam je živá diskusia.

grandzero9
1. feb 2017

@staronova ale tak zase nie vsetky labradory zavijaju. Mamina mala labradora a bol stale ticho. Nemam s tym skusenosti, zeby psik mi zavyjal. Ale otazne je ci to robi stale, mozno je chory alebo si sused vymysla

staronova
1. feb 2017

@grandzero9 asi si ma zle označila😎

majaxy
1. feb 2017

No ja som neni na dôchodku, a mám rada zvieratká...Ale ked som po nočnej, tiež mám rada zvieratká..Oni štekajú, a ja nepochopím našich susedov, načo im je pes, ked sú nonstop v práci..Ja neudávam ludí, len si to krásne užívam...Načo spať po nočnej, ked môžem počuvať toho pekného psíka, ako sa trápi u susedov, inak teraz tiež, ja po 24ke

lilyianka
1. feb 2017

@lucimandza ahoj....my mame fenku jack russela....darovala nam ju jedna baba a mala 6r ked sme si ju doniesli domov...kym s nou bol niekto doma tak ok,ale ked sme odisli tak zavijanie,stekanie a aj porozhadzovala veci.....manzelova neter rovnaky problém so psom...tak sme yo urobili tak ze nakolko ona sa s frajerom rozisla a psa si nemohla zobrat k rodičom do bytu tak skoncil u nas...a u nas pohoda...ked su spolu su ticho....mozme kludne chodit do prace.....v zime ich nechavame vnutri a od jari uz na dvore....vyhoda je,ze my mame dom a nie byt ako ty.....

lucinka511
1. feb 2017

@staronova no ja by som radsejzniesla zavyjajucejo psa.nam zasa chodia na zahradu kadit susedove macky.ma ich aspon 6 ale macacie wevko im neurobi a takmame zahradu plnu macacich vykalkv.som z toho na nervy ..neznasam macky.

evittam
1. feb 2017

@lucinka511 A prečo nezavoláš susedu nech si tie hovná vyzbiera?!

evittam
1. feb 2017

@akronop Múdro napísané - všetko.😉

lucinka511
1. feb 2017

@evittam pretoze v ramci zachivania dobrych.susedskych vztahiv som ticho a priatel by namietal kebyze take nieciburobim.to on radsej odprace.

evittam
1. feb 2017

@lucinka511 Tak vela stastia a pozdravuj priatela. By som bola zvedava kde by sa vam tie macky museli vy.rat aby ste to riesili. A to nie je o zachovani vztahov-mali by si to uvedomit predovšetkým majitelia...pri takych susedoch by mi to bolo fakt jedno....Naco su ti dobre vztahy s takymi ludmi. Chod sa ty vy...na ich zahradu-som zvedava kde potom budu tie vztahy. Alebo nech to nedajboze tvoje dieta vezme do ruk.....

madamcoco
1. feb 2017

@exupery ty stavias svoje deti do rovnakej pozicie ako psa?
Dieta je to iste ako pes?

evittam
2. feb 2017

@madamcoco No, by si sa divila pre niektorých ľudí je pes viac než dieťa.

madamcoco
2. feb 2017

@evittam ludia to maju v hlavach uz strasne pomylene.. Preto si ludia ludi nevsimaju ale kvoli psom by boli ochotni cokolvek. Cele zle.

lucinka511
2. feb 2017

@evittam hej ale to su citovo vyhoreni ludia,kt lasku kt by mali davat detom,ludom davakju radsej psom,pretoze pes im nikdy nepoveis svoj nazor,od psa nikdy nedostanu kritiku,,a je to cele chore,ked ludia davaju prednsot zvieraam namiesto ludom,, ja ked vidim ako u niektorym ludom hrabe v kotrbe a psov oblikaju do znackovyhc obliecok,alebo ich vozia v kocaroch mi je a do smiechu,,,Resp vysetruju ch veterinari a zistuju diaberes melitus a oblickove ochorenie onedlho tu budeme amt nemocnice pre zveirata,nie? je to cele tragikomicke,,

evittam
2. feb 2017

@lucinka511 No veď máme kliniky pre zvieratá. 😉 Majú bohužiaľ lepšiu starostlivosť ako ľudia v štátnych nemocniciach.....
A tiež keď vidím "nastajlovanú" paničku, psíčka (čo ani ako pes nevyzerá) v tom istom a "ťuťumuťu" - tak sa len dobre bavím....

akronop
Autor odpoveď zmazal
stardust
2. feb 2017

hlupy vtip. Keby si slovensky dochodca platil za svoju operaciu tak, ako majitel psa, tiez by mohol byt velmi rychlo zoperovany.

alazala
2. feb 2017

@stardust hlúpe je, že slovenský dôchodca si u nás nemôže (legálne) zaplatiť za operáciu, aj keby chcel

stardust
2. feb 2017

@alazala a co s tym ma pes? Nic 😉

Strana
z2