Keď niekam ideme, náš pes zavíja
Náš pes zavija stale ked niekde ideme nechavame ho zavreteho v chodbe na pelech s našimi papucami jeho hrackami aj svetlo mu nechavame a nic sused sa stale stazuje neviem co robit 😢
@lucimandza Dať preč psa?
Asi sa nudí, keď je celý deň sám doma, to je jasné. Čo je to za plameno?
Kúpte mu protištekací obojok. Prípadne mi napíšte správu poradím pár trikov.
tak pridávam sa k tvojmu susedovi....mať psa nie je jednoduché, ako si každý budúci majiteľ myslí. Pri nás býva rodina, čo má takého. Sme všetci okolo bývajúci už na nervy. Zavíja, zavíja a zavíja na dvore. Nepomôžu ani plastové okná, trojsklo, či štuple do uší. Sme trpiacimi vo vlastných domoch. Hrôza. Jeden pes a kopu nespokojných ľudí. Nepomôžeš si. Neverím, že ho to prejde. My to máme už takto asi 5 rokov. Majiteľka dodnes nepochopila podstatu problému. Ešte nám vynadá, že nie sme tolerantní.
On zavija iba ked je sam ne aj ked je sniekym
Je to labrador
@lucimandza Ano, aj tento. Lenže si predstav predlžený víkend, pes sám. Iba na 10 minut príde syn oddakial mu hodiť do misky a pes hučí v kuse do odpadnutia jeho aj nášho.
Ale nas je v byte nie na dvore a ked niesme robote tak sme doma presne koli tomu aby nezavyjal
Ale ved to je nas pes preto sa obraciam na radu
@lucimandza do roboty sa snad nechodi iba na chvilku, nie? Keby susedov pes zavijal cely cas, tak to asi dlho tolerovat nebudem. A na druhu stranu, byt otrokom vlastneho psa a nikam nechodit, len aby nezavijal, no fakt radost mat psa 🙄
@lucimandza nuz, tu uz nejde len o psa,ale aj o susedov,ktori toto musia pocuvat.
Kedze byvate v byte, treba s tym okamzite nieco robit.
Viem z pohladu suseda ako dokaze taky pes liezt na nervy.
je mu smutno, nemate v okoli nejaku kamosku na materskej ci dôchodkynu co by vam psika aspon raz za den ked ste prec vyvencila?
inak labrador do bytu je pomerne nestastna volba, asi by som mu hladala druhy domov a kupila si mensie plemeno
my sme si pozvali trenerku - bola to investicia, ale nelutujem...po case sa nas susedia pytali, co sme spravili, ci si toho psa bravame do prace, ked ho uz nepocuju, a my ze nie, stale je doma 🙂 stekal najma ked sme boli v praci - tam sa musi, inak to neslo, ale vzdy sme sa snazili aby nebol sam o vikendoch a po veceroch..ale tak niektori susedia, co boli cez pracovny den doma sa stazovali aj tak...museli sme to riesit...
chudak pes a chudaci susedia
@akronop ich priamy sused volal slobodu zvierat, prišli, dali nejaké podmienky a od vtedy stále rovnako. Kto sa bude špiniť s debilom po polícii? Musím to tak napísať, lebo pes má mať režim a činnosť a pod. Decibely to určite nepresiahne, dovnútra si ho nezavrú!! A ona má "väčšiu" hubu ako ja. Roznosí ma po okolí. A podstatu problému poznáme iba my najbližšie bývajúci. Tí, čo to neprežívajú každú hodinku, minutu, den, budú na nás pozerať ako na nepriateľov a nemilovníkov zvierat.
Uzasne. Na mamickovskom fore hladat krotitela zavyjajuceho psa 🙄🤔 A inak (zakladna skola) vit-veniec makke i, vyt-vlk, pes ypsilon. Achchch, mala som ja to uzasnu slovencinarku, motivujuca osobka to bola.
@lucimandza je mu smutno,ma len vas a mysli si,ze uz sa nevratite...musi si zvyknut...treba ho naucit,ze sa vratite,ale potrva to...veci ako protistekace obojky nech si dotycna zavesi na svoj krk a nie zivemu tvorovi...aj my mame psa-zvykol si,a susedia tiez a pocujem ako rano zavija,ked odidu do prace...nevadi mi to,len mi ho je luto...do 22hod. si susedia nepomozu-z ich hladiska...Skus niekoho zohnat,kto by ho prisiel vyvencit,robit mu spolocnost,alebo ho nemozes niekomu nechavat,ked idete na dlhsie prec?
A keby si nechala otvorený a prechodný cely byt? On si asi musí sám nájsť miesto kde mu je samému dobre. Naš ma síce milión pelechov na spanie, aj tak leží v kúpeľni na dlažbe alebo v kočíku pre bábiky co ma mala. Proste mu tam je asi fajn, počas dňa sa ide kuknúť aj k balkónu (vidí na ulicu co sa deje), vyjest misky a poprechádza sa kade tade. Zbehne mu rýchlejšie deň, nikdy nič nepoškodil a hlavne neknuci ani nezavija...
Fakt super, dalsi psickar, co nezvladol psa a ma trpiet cela bytovka, fakt by mali zacat nieco robit, aby psov nemohol mat hocikto, lebk evidentne vela ludi to nezvlada
@daniela208 to je tyranie zvierat
@moni244 V zahranici musi kazdy jeden pes absolvovat kurz. Aj yorkshier.
@pribinak to je mix labrador menší ma len 30 kil
@exupery porovnavat dieta a psa je dost mimo!!!!! ja sama mam dieta aj psa, nedokazem si predstavit, ze by som ich zrovnala. Dieta je pred psom a to mam nasho psa fakt rada a je poslusnejsi ako syn
treba prihliadat aj na to, ze susedia maju tiez nejaky zivot a ze niektore zvierata si proste na zivot v panelaku vacsinu sama jednoducho nezvyknu
a svoju frustraciu riesia tak ako riesia
ale este raz pise, porovnavat dieta a psa je choreeee
Nepotrebujem citat vase pripomienky potrebujem radu vlastne názory si nechajte pre seba aky pes sa kde hodi o tyrani nas pes je max 8 hodin sam doma raz za cas lebo robime na smeny raz za týždeň vide tak ze je od rana od šiestej do 4 poobede sam a zavija okolo obeda ne nonstop a to susedovi vadi mimochodom jemu nie celej bytovke podotykam lebo on je na dochodku a pocita kedy nas pes stekol kolko krat v vktory den a jak hlasno takze si fakt niektorí nechajte svoje blbe pripomienky pre seba

musite ho naucit, ze sa vratite. Bude ale potrebne si na to vyhradit nejaky cas. Zacnite najprv tak, ze jeden ostane s nim doma, a druhy odide, zavrie dvere. Len na minutku, potom sa vrati, zvita sa s nim, da mu maskrtu. postupne predlzujte ten cas. Ked uz nebude zavyjat za tym jednym clovekom, skuste to iste, ale s tym, ze uz bude sam doma. odides, za par sekund sa vratis, das maskrtu, ked vydrzi nezavyjat. Postupne predlzujte ten cas a vzdy dajte maskrtu, ked pridete a nezavyjal. ak to nepomoze, kontaktujte odbornika na vycvik psov.