Kedy chodí Mikuláš?
Kocky, ja to nikdy neviem. 🤣🤣 K nam chodil stale 5.-ho, ale kedze mame synatora, tak sme mu povedali, aby k nam dosiel. A on ze 6. - ho chodia. 😅😅😅
Tak ja uz neviem. 🤦🏻♀️🤣
5.12 - večer
ale môže aj 6.12...
Mikulasa je 6.12, takze ráno 6.12 u nás odjakživa. 😊
aj u nás odjakživa čo si pamätám 6. ráno, a už aj v mojej rodine 6. ráno
V predvečer Mikuláša, ale u niekoho ráno 6. Podla mňa je to jedno, Mikuláš chodí "za tmy" tak nevidím rozdiel či si nájde večer alebo až ráno.
Mikulas chodi v noci a rano 6 si najdes balicek. tak to je aj v pribehu o Mikulasovi
Aj u nas tak vecer 5.12 si davame na okno čizmu a rano 6.12 tam je balicek ... odkedy si pamatam a tak to robim aj pri dcere 😊🎅
Ked som bola dieta, dostavali sme 5teho vecer. My si davame 6teho rano. Ked bude skolka/ skola, neviem, ako je to rano casovo prakticke, rozbalovat darcek.
5. večer k nám domov, v škôlke vždy 6.teho
Hej, ved aj my tak odjakziva. 5teho vecer.
No nic... Pride aj u nas piateho, a siesteho nazivo. 🙈
autork 6.12 po polnoci. to znamena deti si to najdu ked sa zobudia dna 6.12

vzdy mi 5.12 vraveli rodicia, ze pocas spanku v ten den, pride Miki, takze rano 6.12 som ho mala.
@jeanne14 aj u nás tak odjakživa ☺️
Mikulas, anjeli a certi k nam vzdy prisli osobne 5 večer, do cižmiciek sypal v noci z 5 na 6....
U nas 6teho. Na Mikulasa.
U nás 5. Večer si už nájdeme sladkosti. Tak to mame od detstva. V škole a spol až 6 rano
U nás v noci z 5. Na 6.12. teda že toho 6.12. keď sme sa ráno zobudili tak sme mali v okne v čižme balíček
5.12 si večer pred spaním chystajú čižmičky nalepia nálepky na okno aby trafil ráno keď sa zobudia hneď bežia k oknu
Baby pssst, ale on naozaj nechodí 🤣
Inými slovami, chodí vtedy kedy sa rozhodnes.. čiže môže aj dnes 😅 u nás chodí vnoci z 5trho na 6teho, čiže si ráno nájdu plne vyčistené čižmy pred krbom..
Aj u nás odjakživa chodil z 5.12. na 6.12. vnoci a ráno sa rozbaľovali balíčky 🙂
5.12 vecer sa umyte cizmicky davaju na okno a Mikulaš chodi po polnoci, cize 6.12 si najdu balicky
U nás deťom dávame 5. potom 6. je v škôlke a ešte chodí aj obecný 😃 tiež som si to nikdy nepamatala 😃 ale najlepší je aj tak manžel, ktorý sa začiatkom novembra pýtal: To teraz niekedy chodí Mikuláš však? 😂😂😂

5teho 🙂