icon

Kedy dať preč vianočný stromček?

1. jan 2024

Kedy odkladáte stromček? Čakáte na 6.1? Alebo aj prv? My máme živý zasadený v kvetináči ale začal akosi viac odpadávať. Rozmýšľam ho už dať von...

tanyag
1. jan 2024

už dnes

koniarova
1. jan 2024

Kľudne daj aj dnes

viestta
1. jan 2024

Ked sa mu nedari daj ho von, este je teplo, neutrpi taky sok, maju prist velke mrazy

babulkomale
1. jan 2024

Mame niekolko rokov ten isty zasadeny v kvetinaci a nepada. Polievas?
Ale realne v tom kvetinaci zije, nie je to ten odseknuty z OBI. V lete je na terase a pred Vianocami ho dame do chodby, kde si zvykne a potom do obyvky.
Potom opacne, z obyvky do chodby a po tyzdni na terasu.

veronikaszabova
1. jan 2024

My sme zrusili 26.12 - nas maly 9m Grinch si nedal povedat, ze na neho nema vyliezat 🙂

muchotrafka298
1. jan 2024

Vacsinou nechavam do Troch kralov, ale ja mam umely, takze je jedno, kedy ho dam prec. Mna ta vyzdoba dost skoro omrzi.

bylinka25
1. jan 2024

U nás ho odložíme ôsmeho.

marca12
1. jan 2024

Ja az koncom januara,mame zivy,ale este si ho chcem uzit. Stromceky v kvetinaci sa ti neujmu,pokial nie su vyslovene pestovane v kvetinaci. Tieto kvetinacove su vyrezane zo zeme a sadene do kvetinaca vyslovene len kvoli predaju na Vianoce.

vivuska666
1. jan 2024

Ja som uz dnes dala prec. Umely 🙂

ivik4
1. jan 2024

Vraj ma este pekne snezit ,ja si este necham tak do polky Januara 🙂

slavomira236
1. jan 2024

Kedze robim az 22/23 este nechavam . Mame umely..este budu 3krali ..nikdy skor dolu nedavame az po 3kraloch..minuly rok sa mi nechcelo odkladat meznasam to robit a sprayavat potom tak bol az do hromnic.

kika2565
1. jan 2024

My až po troch kráľoch.. u nás až vtedy končia sviatky... Máme živý z obicka a celkom sa drží...

tenerifka
1. jan 2024

samozrejme po Troch kraloch, ved dovtedy su oficialne Vianoce, ale my mame umely

matus7030
1. jan 2024

U nás sa stromček stavia až tesne pred Vianocami a máme ho do konca januára.

vreckovka2
1. jan 2024

Skus ho poliat a pripadne ozdobeny presunut do chladnejsej miestnosti, alebo dalej od vykurovacieho telesa. My sme tak kupili, predajca mal na stranke, ze vydrzi a neviem co, ale mal zrezane korene, umrel nam. Minuly rok sme kupili v zahradkarstve, tam nam vraveli, ze je to taka loteria. Ale vydrzal nam. Mame ho uz aj tento rok. Postupne dame na chodbu, potom do sklenika a potom von. Zahrabeme aj s kvetinacom do zeme. Na har vyhrabeme. Minuly rok sa nam to takto osvedcilo.

deti95060810
1. jan 2024

8.1. - deti budú v škole, ja ho zatiaľ dám preč...
6.1. je ešte vianočný čas

nevenka
1. jan 2024

Pokial je zivy, to je ine, nasi mavali v takej chladnej chodbe a to vydrzalo dlhsie.
Ale pokial je umely, tak nerozumiem, preco ludia zdobia dobre ze nie v novembri a este ani neskonci vianocna oktava a uz "mi to ide na nervy" a stromcek a cela vyzdoba prec...🤔

vroni
1. jan 2024

My máme vždy živý, staviame 23.12 a dole ide podľa toho, ako vyzerá, týždeň, dva, tri po 6.1.

x_mery_x
1. jan 2024

Dnes sme dali dole ako vzdy :D niekedy sme nemali uz aj na Silvestra :D

autor
2. jan 2024

Ano polievať každý druhý deň. Je reálne živý aj s koreňmi

vandica
2. jan 2024

Na troch kráľov ešte svieti a zvyčajne potom 7 alebo 8 ho dávam dole. Veď traja králi sú v podstate ešte vianočný čas. A ja robím stromček 23.12. nie v novembri ako niektorí, takže mi príde nezmysel robiť tu celú parádu a potom ho o týždeň zložiť.

erikavesela
2. jan 2024

Po 6.1...tento rok ten vikend pred zaciatkom skoly...my ho vyberame z pivnive 23.-24.12....tych ccam 10- 15 dni je akurat

ibatanecnica
2. jan 2024

po 6tom. Ale dala by som aj skôr, už mi zavadzia, ale zase je príjemné sedieť večer pri zapnutých svetielkach. Tak ešte počkám do víkendu.

danica2711
2. jan 2024

keď sa nám chce. Prečo by na to mali byť nejaké pravidlá? A prečo by ma malo zaujímať, ako to robia iní?

11bodka11
3. jan 2024

My ho nechame este aspon 2 tyzdne. Zboznujem tu atmosferu. A ma aj snezit tak to bude take pekne.

autor
3. jan 2024

Super asi vydržím do 6 príde nám kňaz vysvätiť dom a potom to dáme preč 🙂