Kedy pridajú nové ponuky a súťaže?
Kedy davaju nove ponuky a sutaze? Mam pocit ze uz vyse 2 tyzdnov nic nepridali.
@thunderdome ale ved to bolo rok nie iba na sviatky
@thunderdome moments je uz dlho, ide o to ze nove ponuky davali co tyzden a teraz uz za chvilu 3 tyzdne a nic nove. Pritom na stranke aj v reklame mali ze co tyzden dva . Tak ci len ja to nemam alebo aj ostatni
@thunderdome hej oni po case expiruju. No tak budem cakat ci konecne nieco nove nepribudne. Dufam ale, ze ten Mauricius vyhram trebalo by slniecko 😂😂😂😂
@thunderdome ja mam nekonecne data tiez mi to ukazuje no nevyuzijem to, aj som chcela ze to niekomu podarujem ale mi vypise len ze sa to neda.
@thunderdome tieto tombolove ide iba na tvoje meno vyhra neda sa darovat. Ale napr co boli tie kupony hotdog kava tak to sa da aj zlavy.
@thunderdome presne
@thunderdome uz mam 20€ poukazku decathlon 🤩 mozno sa ti ujde rychlo 😀
môžeme si dávať vedieť ak budú nové ponuky a nezabudneme 😁
Nerozumiem o co ide, lebo keď tam sem tam kuknem tak je tam veľké hovno. Kupóny do obchov kde by som si nič nekúpila ani keby mali 99%zľavy.
@misslilac13 nam ide hlavne o tie hlavne vyhry co su navrchu, ale to naozaj treba sledovat aby si vyhru uchmatla lebo je obmedzeny pocet vyhier. Napriklad volna vstupenka do kina, nakupna poukazka ako som teraz vyhrala 20€ . Ponozky zdarma, cokolada.. kadeco. Teraz je tam sutaz o dovolenku na Mauriciuse atd. Skusam stastie mozno sa na mna usmeje 🙂

@lindayaaa nudim sa viete :D