Kedy si dávate darčeky na Vianoce?
Pred večerou, po večeri, alebo až ráno 25teho?
Mne sa tiež pozdáva verzia v noci z 24 na 25. Slávnostná večera, po nej je fajn všetko spratať a tešiť sa z pohody. Rovnako bez stresu je pekne naaranzovat darčeky pod stromcekom, keď sa deti uložia a nie v chvate, keď mám na to par minut (sekúnd 😅). Navyše deti sa s tým aj tak nestihnú pohrať a my dospelí keďže chceme vidieť v prvom rade tú radosť detí, koľko ostáva času radovať sa z tých vlastných darcekov, zvlášť keď je tam ešte aj batoľa?😅😅 Je to viac tak "narýchlo" ako ráno po zobudení.
My otvarame darceky 24. rano. Kto by cakal az do vecera? Deti maju cely den na to aby sa hrali s novymi hrackami.
Slovenske zvyky su darceky po veceri 24ho, nechapem preco niekto na sr nad tym vobec uvazuje ako to “vylepsit”, ide sa opicit po zahranici a este to obhajovat ze koli detom, aby sa dlhsie tesili ... to rovno oslavujte aj sviatky inych nabozenstiev, krajin a kultur lebo aj tie maju nieco do seba a “deti sa budu tesit”
My večerame pri stormčeku.

Rozmýšľala som že by som dala zopár darčekov večer a zvisok by našli pod stromčekom ráno,co vy na to?