icon

Kedy si dávate darčeky na Vianoce?

annie13
19. okt 2011

Pred večerou, po večeri, alebo až ráno 25teho?

Strana
z2
kikikat
1. dec 2016

Rozmýšľala som že by som dala zopár darčekov večer a zvisok by našli pod stromčekom ráno,co vy na to?

verbag78
23. dec 2018

Mne sa tiež pozdáva verzia v noci z 24 na 25. Slávnostná večera, po nej je fajn všetko spratať a tešiť sa z pohody. Rovnako bez stresu je pekne naaranzovat darčeky pod stromcekom, keď sa deti uložia a nie v chvate, keď mám na to par minut (sekúnd 😅). Navyše deti sa s tým aj tak nestihnú pohrať a my dospelí keďže chceme vidieť v prvom rade tú radosť detí, koľko ostáva času radovať sa z tých vlastných darcekov, zvlášť keď je tam ešte aj batoľa?😅😅 Je to viac tak "narýchlo" ako ráno po zobudení.

st44
23. dec 2018

My otvarame darceky 24. rano. Kto by cakal az do vecera? Deti maju cely den na to aby sa hrali s novymi hrackami.

stormie
23. dec 2018

Slovenske zvyky su darceky po veceri 24ho, nechapem preco niekto na sr nad tym vobec uvazuje ako to “vylepsit”, ide sa opicit po zahranici a este to obhajovat ze koli detom, aby sa dlhsie tesili ... to rovno oslavujte aj sviatky inych nabozenstiev, krajin a kultur lebo aj tie maju nieco do seba a “deti sa budu tesit”

patrtikkkkkkkkkkkk
14. nov 2021

My večerame pri stormčeku.

Strana
z2