Kedy staviate stromček?
ahojte , kedy zviknete stavat stromček ?? moja dcerka by ho najradšej postavila aj hned -strašne sa teši 🙂 🙂 minuly rok sme ho stavali tak 2 tyždne pred ale tento rok začne december a ideme na to nech sa mala aj mi v šetci teši čo najdlhšie 🙂 🙂
a zabudla som, mame zivy stromcek a vydrzi 🙂
ahoj,aj my mavame taky maly v izbe od Mikulasa a velky potom od 23 dec. 😉
stromček staviame a zdobíme 6.12. a niekedy stoji do 3 králov a niekdy aj o 2 týždne dlhšie
tento rok ho chceme postavit skor..tiez presne na Mikulasa.. 😉 inak vecsinou sme ho robievali (aj ked som bola mala) 23-tak poobede..lenze akosi tento rok sa nemozeme dockat..ani ja,ani nasa mala princezna... 😵 🙂
mi ked sa zobudime 24.12. tak okolo obeda zacneme stavat tak je to idealne aspon mozeme pozametat pripravit a na troch kralov dame dole stromcek a je to mame Vianoce za sebou. 😉
23. 12. ráno postavíme stromček a v priebehu dňa ho ozdobíme... pozeráme rozprávky, manžel varí kapustnicu a ja chystám šalát...
My mame tento rok s priatelom prvykrat spolocne Vianoce, nakolko konecne byvame vo svojom vysnivanom domceku... Vyzdobu domu - len interieru budem robit okolo mikulasa a stromcek sme sa dohodli, ze spravime 21.12. Lebo 22. ma priatel vecierok v praci a 23 si nechavame na male upratovanie (dlazky a prach)
tento rok budeme staviat stromcek asi 23.12.Tak moc sa tesim na tieto Vianoce,konecne ich stravime s nasou malou vytuzenou dcerkou 🙂
kedze byvame prvy rok vo svojom, tak sme sa uz nevedeli dockat nasich prvych spolocnych vianoc a postavili sme si stromcek uz vcera 3.12. 🙂 Mame z neho ohromnu radost, aj ked este nemame deticky, ale buduci rok hadam stihneme aj to 🙂
kedze takisto su toto prve Vianoce, kedy som s priatelom osve, uz ma to taha nachystat aj stromcek... pomaly sa chcem pustit do toho uz tento tyzden 😉
My zdobime 23 vecer ked male zaspia. rano vzdy stoji za to.a skladamee po troch kraloch. 🙂
My zdobíme stromček 22. alebo 23.12. 🙂
U nás na Mikuláša. Lebo synko má v ten deň narodeniny. Tak máme krásnu atmosféru.
Chcem sa opytat ci bude skoro ked stromcek ozdobime zajtra.Zvykneme na Mikulasa ale teraz to vychadza na utorok a my nemame v ten den cas,a chcela som 10 ale vtedy tiez daco mame.A dalej cakat nechcem lebo som v deviatom mesiaci a bojim sa ze ten stromcek nestihnem ozdobit...🙂
Zienky toho roku kedy budete robit stromcek mne to uz neda pokoja;)
@katarina1510 mna to tiez uz laka aby som zajtra postavila stromcek 🙂
Tak uvidime ako sa rozhodneme zajtra.A potom si napiseme ... 😉
Babenky kolké už máte ozdobený stromček? Ja sa chystám tento víkend.
my este nemame ani stromcek vybraty:/nejako nemame na to cas ale snad uz tento vikend si najdeme aspon hodinku a pojdeme ho kupit a potom vyzdobit..no vsetko je este v oblakoch ci sa nam to podari..nejako vsetko ide rychlo, ked si pomyslim ze tuto nedelu uz 3 adventna sviecka..
my staviame 23.12. ked mala spi lebo nam nosi stromcek jezisko,pozerame rozpravky popijame vajecny liker domaci a varim kapustnicu a zemiakovy salat.🙂
Čítam veľa odpovedí po minulé roky najskôr okolo Mikuláša a potom až v týždni pred štedrým dňom a na štedrý deň.
Tento rok mám pocit že už všetci majú stromček len ja nie. 😂😂😂
Staviame na Mikuláša syn ma v ten deň oslavu a máme krásne vyzdobene.
@veverka149 my budeme zdibit zajtra takze prvu advenrnu nedelu 🥰🎄

my na mikulasa a velmi sa mi to paci, mame vianocnu atmosferu uz dlho dopredu 😉