icon

Kedy ste sa cítili ozaj šťastní?

zuzanita1609
2. feb 2025

Ahojte žienky.Všade iba problémy, starosti, čudné témy...
Kedy ste sa cítili ozaj šťastné, šťastní? Úplne bez starostí a vedeli ste, kedy je tá dobrá doba, kedy ste sa úprimne smiali. Ďakujem za zapojenie 😉.

beronsche
3. feb 2025

@miadi pekný príspevok, úplne súhlasím. 🙂

tiezjedna
3. feb 2025

@zuzanita1609 ja som šťastná tak nejak stále. Je to môj životný postoj🙂 Vychádza to asi z toho, že som spokojná so svojím životom a nič by som na ňom nemenila. Ani cestu, ktorá nebola a nebude nikdy úplne jednoduchá. Ale o to viac dôvodov má človek na radosť vždy, keď sa niečo podarí 🙂 A úplne najšťastnejšia som, keď plánujem nejakú cestu, na to som úplný úchyl🙈 teraz som dva týždne doma a už šilhám po letenkách🐙

rikarika
3. feb 2025

@zuzanita1609 včera som po rokoch zas videla film Kolja, pripadal mi aktuálnejší ako kedykoľvek predtým, najmä ten záver.....neviem či zrovna šťastie, ale spokojnosť určite, že zas to snáď ten hore nejako zariadi, lebo veď história sa opakuje...

miadi
3. feb 2025

@beronsche aj Ja suhlasim s tvojim postrehom . Pocit stastia nie je Akoby cely cas 💯 clovek moze citit viac veci naraz a rozne emocie za den. Autorka sa asi pyta na ten pocit dokonaleho stastia ked clovek ma emocionalny orgazmus a zabudne na starosti strach bolest atd vsetko ostatne a citi sa ako na oblaciku Akoby mal kridla a vznasal sa a svet je plny svetla ziarivy zaplaveny pocitom lasky . Az take delirium pocitu stastia. Euforiu po narodeni dietata som citila az pri poslednom porode lebo bol kratky a bezbolestny. Prvy trval 37h kontrakcii a to som uz nevladala Akoby citit nic . Pocit stastia prisiel az ked sme s babatkom prespali celu noc ( tu prvu musela byt aj ona znicena z narodiek potom trvalo 3r kym zas prespala celu noc)

lonely66
Odpoveď bola odstránená
tarvika
3. feb 2025

naposledy ked som odchadzala od frajera a on pockal pri brane kym sa otocim s autom a zakyval mi 🙂 blbosticka, ale potesilo.

zuzanita1609
autor
3. feb 2025

@lonely66 ale no tak 😁. Len normálna téma,popri iných ďalších tém. Netreba veci veľmi moralizovať. Šťastie je len "muška jenom zlatá" 😉.

earlgrey
3. feb 2025

Každý deň a stále. Je to aj o nastavení mysle a nie len o tom, čo sa mi v živote deje a ver mi, že sa toho deje veľmi veľa.
Ale som pozitívne naladená, usmievavá a šťastná napriek všetkému.

lulua15
3. feb 2025

@zuzanita1609 šťastie treba nachádzať v každodenných maličkostiach,čím som staršia tým viac si to uvedomujem a ako mi umrela kamoška z detstva každý deň si to vravím že najväčším šťastím pre mňa je byť ešte tu a každý deň vidieť objať deti muža, rodičov aj keď sú dni ťažké a mam pocit že stále ťažšie a ťažšie čo sa týka medziľudských vzťahov všade.

fev
4. feb 2025

@sonalove Aj ja som zažila tento nádherný deň, bol to dlho môj sen. Ešte by som sa tam rada vrátila.

didamt
4. feb 2025

myslím že môžem napísať že žijem šťastne. Často so svojou rodinou turistikujeme, trávime veľa času vonka v prírode, športujeme, bežky teraz v zime, dcéra s mužom lyže, turistika, korčule, chodíme v lete len do Chorvátska k moru, užívame si samotu. Toto mňa robí šťastnou a nabíja energiou. Ked som unavená fyzicky, cítim sa šťastná

kvoli
4. feb 2025

@zuzanita1609 keď synovi klesla teplota, odkedy mám deti žijem naplno, teším sa z dobre uvarenej polievky, z prechádzky, pri nich som sa naučila žiť nie prežívať, lebo viem že teraz sa smejeme a o 2. V noci môžu začať grcat😃 takže nič už neberiem ako samozrejmosť a teším sa zo všetkého pekného😊

hederamonstera
4. feb 2025

@zuzanita1609 kazdy den mam take momenty. Zalezi ako sa na dany moment divas

saxalendra
4. feb 2025

@zuzanita1609 môj otec zomrel šťastný. Po nešťastnom vzťahu v manželstve, v alkoholizme. Posledných 5 rokov pred smrťou bolo preňho šťastných. Vrátil sa, abstinoval, a aj napriek onko liečbe a bolestiam mi povedal, že je šťastný, že sme sa zmierili, že ho vnúčatá prijali, že ho niekto ľúbi takého

zuzanapjat
4. feb 2025

Ako dieťa som sa cítila šťastná u babky na prázdninách a na chate v lese s rodičmi, kde sme chodili každé leto. Dnes sa cítim byť šťastná vždy, keď je manžel doma (robí v zahraničí), spoločné Vianoce, dovolenky, alebo len trávenie času spolu. Keď hráme s deťmi doma spoločenské hry, keď spoločne pozeráme nejakú rozprávku... apd.

daniela232
4. feb 2025

Keď mi onkologička povedala že rakovina je pod kontrolou,radosť neopisatelna

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
lucsyia
4. feb 2025

Uprimnu radost citim vzdy ked su moje deti stastne . Ked ich nieco potesi, prekvapi, ked sme spolu a prezivaju uprimnu radost vtedy sa citim stastna s nimi
Avsak moje vlastne stastie , taky ten pocit spokojnosti uz dlho nemam …
Za posledne tri roky manzelstva len chradnem . Vztahovo,ale aj psychicky. Viem o tom som si vedoma odkial to plynie …
Cas ukaze akym smerom ist. Verim vsak ze svoje “štastie a spokojnost na tele aj na dusi opat raz najdem “

lauriik
4. feb 2025

Pre mna je stastie vzdy taka chvilkova zalezitost. Napriklad ked ma dieta objime a povie, ze ma lubi. Ked po pochmurnych dnoch vyjde konecne slnko a necham nech mi svieti do tvare. Ked je vonku rani mrazivy sviezi vzduch. Ked s mojim muzom lezime na gauci a rozpravame sa v objati a zdielame co sa nam pocas dna stalo. Alebo ked citam knizku a je tam nejaka pekna myslienka a az mi vrhkne slzy do oci.

balerina2025
4. feb 2025

@ivik4 drzim ti palce

balerina2025
4. feb 2025

@zuzanita1609

tebe som vela napisala ale..tesi ma ze mam dieta a viem ake to je byt matkou . to je asi najvacsi aj ked najtazsi dar do zivota kazdej zeny ....

derdia
4. feb 2025

Ja som stastna pretoze mi Boh dava pokoj, ktory tento svet berie a nedava.
Tento pokoj je mojim pokladom... A nic nie je cennejsie ako on.
Preto davam vsetko, za tento pokoj. Viera, je to jedine co ma drzi nad vodou. A preto som stastna. A spokojna. A vdacna.

balerina2025
4. feb 2025

@derdia ked ti zoberie mladeho blizkeho :
sa citis vdacna?

spolumatka
4. feb 2025

Ja som šťastná aj vďačná aj napriek tomu ,že nás skolila tá obávaná chrípka nevládze ani človek existovať nie to sa starať o 2 malé deti a sám má teploty do 40
Aj manžel ostal doma aj jeho to skolilo chorý po xy rokoch
Tak aj keď je nám tak zle ako je a striedame sa my v zabaloch pre deti mojkani , varení apsoň čaju
Vždy sa STRIEDAME a viem ,že pre nás robí prvé a posledné ❤️ Bude dobre chrípka prejde , my sa budeme cítiť fit ale tá súdržnosť a láska ma vždy posúva vpred
Boh mi ho zaslal aby mi vyliečil rany z môjho detstva 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

daniela232
4. feb 2025

@dharmasanata veru takuto radosť (neprajem nikomu)musi človek zažiť aby pochopil

ivakat248
4. feb 2025

sestra ma rakovinu.
a teda j som stastna kazdy den....mam zdraveho manzela a deti a aj ja som zdrava....

derdia
4. feb 2025

@balerina2025 neviem čo má táto odpoveď spoločné so mnou😉😉

mamamasama
4. feb 2025

@derdia Nič. Ona sa len potrebuje o svoje nešťastie a zúfalstvo podeliť s inými.

ovecka31
4. feb 2025

@zuzanita1609 No.. Tazka otazka.. Neviem kedy som bola fakt ze stastna.. Ked sa nad tym zamyslim.. No davno veru.. Stale musi clovek nieco riesit.. ( ano viem.. Dolezite je zdravie) .. Ale pre mna co nie som stavana rieait problemy to je extremne tazke.. Takze ma to ubija a to stastie nepocitujem ... 😞 fakt zavidim ludom co dokazu v kazdu situaciu zvladnut s usmevom na perach..

norikk
4. feb 2025

Keď moje deti s chuťou jedia môj obed 🤣 naozaj ma to teší a úžasné sa na to pozerá 🤪