Kedy ste si naposledy spravili radosť?
Dnes som si po sto rokoch kúpila v lidli krásne kvety. Sama sebe. A uvedomila som si, že neviem, kedy som naposledy urobila niečo len tak – pre seba, pre radosť, bez dôvodu. Všetko je stále o deťoch, domácnosti, práci, povinnostiach… a ja niekde medzi tým všetkým len tak „fungujem“.
Ja to tak nemam, snazim sa zit a tesit sa kazdy den. O to viac ked som bola na materskej, z ktorej som plynule presla na urad prace lebo mi zrusili miesto. Aj ked hladanie prace nejde podla predstav tak sa snazim tesit zo zivota a drobnosti bez zrejmeho dovodu alebo potreby 🙂
Každý deň: dám si kávu s mliekom, fajné čerstvé pečivo na raňajky, zacvičím si, idem behať, zavolám kamoške, požičiam si v knižnici knihy a niekedy sa mi podarí všetky aj prečítať. Prinútim niektorého syna zahrať si so mnou badminton, prispejem cez ludia ludom alebo donio niekomu v núdzi......ponúknem pomoc keď môžem, pochválim kolegyni vlasy, šaty, čokoľvek
Mala som to tak ako autorka na materskej pri malých deťoch, ale 2x som vyhorela, tak sa už hýčkam a je pravda, že najmladšie dieťa má už 7r, tak mám veľa času pre seba
Ja som si dnes kúpila nanuk v lidli, sama sebe a iba jeden, deťom tentokrát nič, neboli so mnou
Aj ja si robím dosť často radosť.
Ale dnes sa veľmi vytešujem.
Včera sa u nás prehnala veterná smršť a rozbila mi vonkajší teplomer. Bol z hliny a bol na ňom vyobrazený mesiac a slnko. Veľmi mi bolo ľúto.
A dnes sme boli kupovať hnojivo na trávnik a čo nevidím. Už zdiaľky som ho videla ... môj teplomer. A už visí tam kde má 😊
Na každé vianoce aj narodeniny si kupujem veľký dar sama sebe. Podmienka je, že to musí byť len púre mňa a môže byť aj niečo nepraktické, po čom som dlho túžila. Toto rozhodntie ma uchránilo od výčitiek, že míňam aj od váhania. Aj od rôznych očakávaní od druhých. Veľakrát sa z toho ale vykľula celkom dobrá kúpa.
Stale si robim.Kto sa o mna postara ked nie ja sama 😉
Ja som si to po rozchode naordinovala ako terapiu aspon raz mesačne a je to blahodárny nápad najma pre moju hlavu, sadnem si do Martinusu dam si kávu a čítam, kupim si bielizeň a dam si niekde sama so sebou obed alebo aj večeru
Ja som si to po rozchode naordinovala ako terapiu aspon raz mesačne a je to blahodárny nápad najma pre moju hlavu, sadnem si do Martinusu dam si kávu a čítam, kupim si bielizeň a dam si niekde sama so sebou obed alebo aj večeru
@ella2015 😄to milujem aj ja. Tiež chodím do Martinusu a dám si kávu a prečítam si tam niečo.
Kazdy den 😁

Dnes 😆😂 prišli mi objednané veci a som z nich neskutočne šťastná