icon

Kedy ste si naposledy spravili radosť?

19. jún 2025

Dnes som si po sto rokoch kúpila v lidli krásne kvety. Sama sebe. A uvedomila som si, že neviem, kedy som naposledy urobila niečo len tak – pre seba, pre radosť, bez dôvodu. Všetko je stále o deťoch, domácnosti, práci, povinnostiach… a ja niekde medzi tým všetkým len tak „fungujem“.

Strana
z2
trisha_r
21. jún 2025

Dnes 😆😂 prišli mi objednané veci a som z nich neskutočne šťastná

ravehami
24. jún 2025

Ja to tak nemam, snazim sa zit a tesit sa kazdy den. O to viac ked som bola na materskej, z ktorej som plynule presla na urad prace lebo mi zrusili miesto. Aj ked hladanie prace nejde podla predstav tak sa snazim tesit zo zivota a drobnosti bez zrejmeho dovodu alebo potreby 🙂

dobromila
24. jún 2025

Každý deň: dám si kávu s mliekom, fajné čerstvé pečivo na raňajky, zacvičím si, idem behať, zavolám kamoške, požičiam si v knižnici knihy a niekedy sa mi podarí všetky aj prečítať. Prinútim niektorého syna zahrať si so mnou badminton, prispejem cez ludia ludom alebo donio niekomu v núdzi......ponúknem pomoc keď môžem, pochválim kolegyni vlasy, šaty, čokoľvek

dobromila
24. jún 2025

Mala som to tak ako autorka na materskej pri malých deťoch, ale 2x som vyhorela, tak sa už hýčkam a je pravda, že najmladšie dieťa má už 7r, tak mám veľa času pre seba

saxalendra
24. jún 2025

Ja som si dnes kúpila nanuk v lidli, sama sebe a iba jeden, deťom tentokrát nič, neboli so mnou

selema
24. jún 2025

Aj ja si robím dosť často radosť.
Ale dnes sa veľmi vytešujem.
Včera sa u nás prehnala veterná smršť a rozbila mi vonkajší teplomer. Bol z hliny a bol na ňom vyobrazený mesiac a slnko. Veľmi mi bolo ľúto.
A dnes sme boli kupovať hnojivo na trávnik a čo nevidím. Už zdiaľky som ho videla ... môj teplomer. A už visí tam kde má 😊

zazka666
24. jún 2025

Na každé vianoce aj narodeniny si kupujem veľký dar sama sebe. Podmienka je, že to musí byť len púre mňa a môže byť aj niečo nepraktické, po čom som dlho túžila. Toto rozhodntie ma uchránilo od výčitiek, že míňam aj od váhania. Aj od rôznych očakávaní od druhých. Veľakrát sa z toho ale vykľula celkom dobrá kúpa.

laurabiagotti
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
24. jún 2025

Stale si robim.Kto sa o mna postara ked nie ja sama 😉

ella2015
24. jún 2025

Ja som si to po rozchode naordinovala ako terapiu aspon raz mesačne a je to blahodárny nápad najma pre moju hlavu, sadnem si do Martinusu dam si kávu a čítam, kupim si bielizeň a dam si niekde sama so sebou obed alebo aj večeru

zazka666
24. jún 2025
@ella2015

Ja som si to po rozchode naordinovala ako terapiu aspon raz mesačne a je to blahodárny nápad najma pre moju hlavu, sadnem si do Martinusu dam si kávu a čítam, kupim si bielizeň a dam si niekde sama so sebou obed alebo aj večeru

@ella2015 😄to milujem aj ja. Tiež chodím do Martinusu a dám si kávu a prečítam si tam niečo.

kattrin5
26. jún 2025

Kazdy den 😁

Strana
z2