Kedy ste si našli nového partnera po rozvode?
Rada by sa opýtala,po akej dobe ste si po rozvode našli nového partnera a či lepšieho,aký bol váš bývalý? Neviem,lebo som 3 roky sama a priťahujm stále nesprávnych mužov.je vôbec šanca,aby našla niekoho aj v 40-tke s 3 deťmi?
nie,tie požiadavky nie sú prehnané. zoznámim sa s niekým a zistím že pije,alebo klame. ked si píšeme super,stretneme sa a ked zistím,aký je,tak určite by nezostala s alkoholikom. neviem ,ale už viackrát sa mi to stalo a prestávam aj dúfať,že ešte niekto môže existovať. ☹
práve preto sa pýtam.lebo deti dorastajú a začínam pociťovať,že potrebujem aj ja niekoho pri sebe,ale zase aby som neurobila že z blata do kaluže. etraz ešte deti mám doma,tak sa človek snaží aspon priateľa nájsť a časom viac,lenže naozaj vždy sa mi ozvú alkoholici,podvodníci,klamari,alebo ženatý .
@atka3 no tak alkoholik to nie... Tam to treba stopnut este hned na zaciatku, takisto takí, co sa potrebuju niekde pristahovat a cicat...
myslim, ze este tí správni chlapi sú, len ich treba dlhsie hladat...predsa len, takmer kazdy uz ma nieco za sebou, rozvod (mozno aj kvoli alkoholu, gamblerstvu, nevere..)
mamca71 ,ved tieto kliatby a nenavist sa aj tak skor ci neskor obratia proti tebe! Nechcela by som byt v tvojej kozi!
ako mam dost, už kadečo som sa tu dočítala, ale čo zabila ta kusok vyššie.....no maaaam dooost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@alias313 zacina to byt zaujimave,nie? 😀 😀 😀 ja nikomu nic zle nezelam,nech spravodlivost neskor zauraduje.Ako sa hovori,ze bozie mlyny melu pomaly,ale isto................tomu verim,mam to overene 😉
@stellamaris jasne, je to tu huste. Som v praci, ale toto ma pobavilo.myslim, ze budem mat usmievavu celu sobotu. 😀
aj by som k tomu napisala niečo viac, ale bojím sa, že aj ja budem prekliata 😕
Tak naprskat v 4 riadkoch tolko jedovatychj slin, to je sila.... Ale baby mate pravdu. Aky pozic taky vrat. Niekde hore sa jej to uz zratava.
No tak to je teda sila...pre zakladatelku:nehladaj, chod casto do spolocnosti, staraj sa o svoj vzhlad, , bud v pohode a on si ta najde.
Vsetkemu treba nechat volny priebeh...netreba ist na to zhurta. Co ma byt, bude. A zas stoj co stoj mat noveho partnera nemusi byt vyhra lebo ako pises uz viackrat si sa popalila.

@atka3 musis si sama zodpovedat v com su nespravni.., ci nemas vysoke poziadavky, alebo naopak prinizke...