Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
@famipo v ketodiet je 5 jedál každé tri hodiny a stačí mi to
@lusinda1989 myslím že aj mne by 5 bolo akurát, doteraz som mala len 4
@famipo len neviem či v prodietixe niesu tie jedla kaloricky bohatšie čiže aby si si stvormi neprehnala prijem
@lusinda1989 písala som do online poradne, vraj je to v poriadku zahustiť príjem jedál na tri - tri a pol hodiny a prijímať 5 jedál. Pretože oni majú na stránke podľa programov počet jedál 4, 5 alebo dokonca až 6 🙂
@famipo jaj tak to som nevedela
Ahojte dievčatá, ako sa Vám darí? Ja som po včerajších kŕčoch už úplne v pohode a zniesla som aj raňajky proteinovu ľadovú kávu. Včera som ochutnala zeleninovu proteinovu polievku na večeru a už viem, že tento druh nie je pre mna. Donútila som sa polovicu zjesť, zvyšok išiel do výlevky. Šampiónova, ktorú som jedla asi dva dni dozadu, mi chutila, ale toto teda absolútne. Viete mi niektorá poradiť, či viem veci, ktoré mi nechutia, kus za kus zameniť v spoločnosti s výrobkami prodietix? Máte s tým niekto skúsenosť? Majte pekný a úspešný deň 🙂
@famipo skôr sa prihlás do sukromky kde si vymieňame predávame čo nám nechuti
@lusinda1989 prosím a kde je tá súkromka? Ja som akurát na fcb v skupine mojaketodiet ale to je všetko. Akože ja by som veru rada niečo pomenila, lebo s niektorými jedlami teda problém mám aj ja
Ja dnes piaty deň. Teda hladná nie som. Ani nejaké extra chute necítim, jedihý problém mám, že mne nechutia všetky tie jedlá. Neviem ako idem na tom prežiť skoro zvyšné tri týždne. Včera som zjedla grilované kuracie krídla. Muž do mňa na všetku silu natlačil, že čo sa onačím, veď je to čistá bielkovina. Som si pochutila, ale či to bolo správne neviem. Inak sa cítim fajn, váha určite menšia, ale ja sa budem vážiť po prelome každého týždňa. Aj tak to pripisujem zatiaľ úbytku vody z tela 🙂
@ssslnieckooo vola sa Ketodiet- predaj, výmena tusim
Akoze mne všetko zatiaľ celkom ok prechádza dolu krkom až na tu zeleninovu polievku, fuj
@famipo aj ja som sa odfotila pred. Uvidíme či to bude zrovnateľné keď skončím...mám pocit, že som sa konečne aspoň odvodnila a necítim sa taká nafúknutá. Tak som sa dnes postavila na váhu -1,6kg dole. Som celkom prekvapená pretože je to len 4den, no uvidíme ako to pôjde ďalej. 🙂 zatiaľ som spokojná s každým jedlom, nebolo nič vyslovene že by mi extra nechutilo. Dnes som mala aj teplý nápoj čokoládový a chutil úplne ako kakao😍
@domigoco1996 teším sa, ja tiež 4. deň a -1,7. A to mám ešte aj menzes.
@domigoco1996
@famipo super baby len tak dalej 💪🏼
Ahojte. Včera večer som mala krízu, strašnú chuť na sladké o desiatej, tak som si dala vaflu z ketodiet, takze včera prvýkrát 5 jedál za deň 🙂 ale aspoň som ten prehrešok uhrala na ich jedle 😁
@andrea_dubravkaba samostatne prodietix veci by boli za kolko ak sa da ?
Tak hlásim. Dnes je to týždeň čo som na ketodiéte. Zeleninu jem stále veľmi málo, len zelenú papriku, dvakrát som si dala čisto grilované kuracie mäso, pijem kávu s mliekom a proteínové chlebíky od ketodiet jedávam pravidelne s maslom a bylinkovou soľou. Po týždni je 5,5 kg dole. A je to aj vidieť, brucho mi krásne splaslo, tvár nemám takú nafúknutú, celkovo sa cítim oveľa lepšie, takže ja som zatiaľ veľmi spokojná, aj keď je to pre mňa oveľa ťažšie ako som si predstavovala, žiť len na instantných jedlách. Fakt toto nie je pre každého, ale bez boja to ide asi vždy len ťažko 🙂
Tak ja hlásim tretí týždeň za mnou za tento týždeň dole necelé 2kg. Celkový úbytok začínala som na 70,8 a dnes váha ukazuje 65,5 teším sa a pokračujem ešte týždeň v prvom kroku
@famipo ahoj ja som im tiež raz písala a myslím že je to možne stačí napísať do poradne
@julka828 Ja by som to najradsej predala vsetko naraz, ale samostatne Prodietix povedzme za 12€ s tym, ze postovne som ochotna zaplatit.
Od pondelka držím program Z4 Prodietix...a teda pri predstave že sa musím takto stravovať ešte pár týždňov má napína na vracanie...dnes po zeleninovej polievke som si myslela,že to celé zabalíme...napriek tomu,že jem veľa zeleniny a pijem veeeela vody objavili sa problémy so zápchou?mali ste to niektorá?čo na to pomáha?okrem Psyllia to nedokážem vypiť...
Ahojte dievčatá. Tak dnes je to presne týždeň na prodietexe. Pôvodná váha 61kg, váha dnes 58,1
@klaudi86 ja nemam problém. Síce kedysi bola stolica pravidelne každé ráno po kávičke, teraz sa to trochu zmenilo. Keďže ráno je miesto kávy kokteil a káva až okolo desiatej, tak sa mi to iba posunulo 😁 ale začína sa to naprávať do normy. Podľa mna si telo postupne zvykne na nové veci
Tak ja hlásim krízu. Ako mne tie jedlá niektoré proste nechutia. Všetky omelety, ani palacinky, nedá sa to poriadne pripraviť, teda aspoň mne a nechutí mi to vôbec. Zo stálych koktailov som už mešuge. Začína mi to udierať na mozog, jedlo mi chýba. Ja som zaradila aspoň nejaké mäso. Nutrične do ketodiéty zapadá. Osobne si neviem predstaviť takto fungovať ešte ďalšie 3 týždne prvej fázy ☹ Som si myslela, že to bude ľahšie, ale fakt toto nie je pre každého.
@ssslnieckooo mne nechutil akurát jeden druh polievky, akoze s inými jedlami problém nemam. Sladké mi mimoriadne chuti úplne všetko 🙂 Mne zas na tejto diéte veľmi vyhovuje jednoduchosť a rýchlosť prípravy a preto je pre mna veľmi vhodná. Zoberiem si stravu v sacku so sebou kamkoľvek potrebujem alebo cestujem a na jedlo staci doladiť vodu a už je hotovo. Som veľmi zaneprázdnená a toto je pre mna super
@ssslnieckooo kolky deň to držíš?poteším ťa,ja som na tom rovnako a tiež ma z tých "chutných" veci niekedy normálne napne a ešte ma čakajú ďalšie tri týždne a potom by samozrejme mala nasledovať ešte ďalšia fáza...neviem či to dám🙄
@klaudi86 Už je to dnes 10 deň. Takže ešte tiež cca 3 týždne do konca 1 fázy. Druhú fázu si už radšej asi vyskladám sama z jedál, lebo toto je pre mňa hrôza. Ako nápoje vypijem, ale ja potrebujem aj nieco iné ako len nápoje a polievky, všetko tekuté. Tie palacinky a omelety nezjem vôbec. To mi nechutí absolútne. Výsledky vidím, ale ani sa nedivím, keď mám za celý deň príjem ledva 550 kcal, pričom len bazálny metabolizmus mi spaľuje cca 1500 kcal, takže je to aj dosť o hladovaní myslím. Neviem no.

Ahojte tak už sa cítim lepšie, vyspala som sa z toho. Vraj sú rozsirene aj črevné vírusy, takze neprispisujem to strave zatiaľ, uvidíme čo bude ďalej. Tiež som teraz prišla za grilovačky. Dala som si aj kvôli žalúdku suchare prodietix ktoré mám v balíčku a nakrajanu surovú uhorku, takze som to zvládla bez prehrešku. Zvažujem namiesto 4 jedál denne v intervaloch 4 hodiny pridať ešte jedno -piate jedlo a intervaly skrátiť na 3 hodiny. Ako to máte vy nastavené? Tie 4 jedla mi nejako nestačia, bývam strašne dlho hore do polnoci až jednej, druhej hodiny a vtedy mi to jedno jedlo okolo deviatej-desiatej chyba