icon

Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?

momomonko
27. jún 2018

Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)

ja028
27. jan 2020

@katrin21 chutí niečo medzi redkovkou a kalerábom, ale super je aj pečená aj ako prívarok

katrin21
28. jan 2020

@ja028 a tam si ju das ako do tej polievky? rozmixovat?

ja028
28. jan 2020

@katrin21 dám si uvariť karfiol a kvaku spolu a potom to rozmixujem, a dám si k tomu sucháre z prodietix

katrin21
28. jan 2020

Dik
@ja028

kris121
28. jan 2020

Super idem studovat 👍 zajtra mi pride balicek prodietix 1faza 😟

kris121
28. jan 2020

@cacomiri zajtra pride balik 🤪
@katrin21 uz si zacala? ja som o tejto debate nevedela vcera som si vyskladala len tak co si myslim ze by mohlo chutit tak som sakra zvedava ale vraj u nich sa to da potom zmenit za ine ak ti nechuti tak uvidim

katrin21
28. jan 2020

@kris121 ja az po plese..od pondelka😉

miskakyska
28. jan 2020

@kris121 tiež pokukujem po ňom 🙂 potom daj info,či si spokojná ,či chutia 🙂)) dakujem 🙂))

kris121
28. jan 2020

@katrin21 jaaj a ja ze co az 3 🤪 no ja sa popravde desim ako to dam kedze vela sme na cestach 🤷‍♀️

kris121
28. jan 2020

Babule tie co ste tu dlhsie na tej diete nezalozite skupinu🙏co vy nato? Ja by som.ju moc rada navstevovala tak ako je keto skupinka tak na prodietix alebo tak 2v1

henika001
28. jan 2020

@katrin21 ďakujem za radu, veď práveže ten pitný režim je kameň úrazu pre mňa 😁 ale objednala som si ochutnavkovy balíček 4 jedál, nech najprv okoštujem, lebo mala som ketodiet s ten mi nechytil ani trochu

ktochytavzite
28. jan 2020

@momomonko moj priatel ju drzal,ked prstal nabral opat,aj suseda pri nej schudla,no uz zasa ma kila nasoat,nieje ro ondiete sle o tom ze dietu treba drzat cely zivot

domcek77
28. jan 2020

Ahojte. Od štvrtka začinám 30.01.2020. Mám 81kg a chcela by som aspoň 5 až 6kg schudnúť. Mám dietny plán S na 3týždne. No som zvedavá či to dám už sa bojim🙄

cacomiri
28. jan 2020

Vidím že sa nám to tu rozrastá a je nás viac 😉 Dieta je fajn, veci mi chutia, no teraz po niekoľkých dňoch držania diéty už viem že by som si trosku lepšie vyskladala jedla. Veci čo mi najviac chutia sa mi pomaly míňajú. A hlavne cítim hlad, tak sa snažím okolo toho polievky a kopu zeleniny s hubami dopĺňať, potom to už je fajn, len ma to stojí viac varenia ako som čakala.

kris121
28. jan 2020

babule nik sa nedal na to co by som tuja prijala tak skusam 🤪 ako inak ziadna skusenost tak prijmem akekolvek rady a pomoc
prosim ak mate zaujem pridajte sa

https://www.modrykonik.sk/group/11770/

xima
2. feb 2020

Zienky ak by ste mali zaujem, zvysili sa mi polievky z prodietix... 9x zeleninova,9x porova, 2x brokolicova, 1x hydinova, 5x sampionova, 3x proteinovy chlieb zmes na pecenie. Spolu predam za 30€

katrin21
3. feb 2020

Tak dnes som si dala rano prvu kasu od prodietix, s jav.sirupom ovsenu.MW nemam,tak som ju varila.. akoze prvy hlt bol ,ze mnam, potom uz mi to chutilo menej ale dalo sa to zjest...
Lenze kedze som chora,usudila som,ze asi to posuniem o tyzden,kym budem zdrava,lebo byt chora citit sa zle a este zacinam takto nieco asi nie je pre telo vhodna kombinacia.

domcek77
3. feb 2020

@katrin21 ano radsej posun o tyzden

monikab1982
4. feb 2020

Ahojte dievcata, chcela by som zacat s Prodietix, este som ju neobjednala no chcem ist na dietu M. Najskor kupit len jednu fázu. Nikdy som nic taketo neskusala. Potrebujem bezpodmienecne schudnut. Je tu niekto kto by zacal so mnou? Vo dvojici to ide lepsie 😃

kvietocka33
4. feb 2020

Dievcata aky je rozdiel medzi KetoDiet a Prodietix ... potrebujem zhodit cca 8kg ... a neviem z cim zacat ... co by ste odporucali ... dakujem

kris121
4. feb 2020

@monikab1982 pridaj sa do nasej skupiny keto/prodietix

katrin21
4. feb 2020

@monikab1982
Ja budem teraz zacinam tiez M a iba prvu fazu som kupila zatial a tiez 8 kg chcem😂

kris121
5. feb 2020

@katrin21 @monikab1982
baby pridajte sa k nam ak by ste chceli sme tam vyslovne vsetky na tejto diete a davame si rady co je chutne co s cim skombinovat obmienaju sa receptiky a je povolena vymena ak vam tam nieco nebude dobuducna chutnat😉

monikab1982
5. feb 2020

@katrin21 kedy chces zacat? Joj ja mam trosku vysie ciele 😀. Mam hormonalnu liecbu a za posledny rok som pribrala 10kg. A to som mala este 15kg predtym navyse. Takze 20 by som chcela dat dole. Ja som to este neobjednala, ale idem teda na to.

katrin21
5. feb 2020

@monikab1982 no neviem..kvoli chorobe som chcela od pondelka ,ale moznp by som uz od piatku

jetotu
5. feb 2020

Čaute tety. Taaaaak ja som dnes... 17.de mam program M na 12 týždňov. Idem z Váhy 88 kg. Áno začala som hneď... Mesiac aj niečo po 3.porode keď sme skončili s dojčením. Moja výška 168 cm... Potrebujem sa dostať na 60 kg takže to bude na 2x 🙂 dnes 17. Deň dolu mam 6 kíl. Zhresila som vínom :D ale ketoza sa neprerusila... Prerušila sa predvčerom keď som odhryzla z domácich burgrov co som robila našim 🤦‍♀️ ináč je to super na mňa až priveľa jedla... Ale snažím sa no :D

katrin21
8. feb 2020

Baby,urgentne poradte!! Teraz si idem robit polievku a navod je len pre mikrovlnky..ja ju nemam..na sporaku ako robite??

katrin21
8. feb 2020

Baby a mate skusenost ci ste chudli s 1 capuccinom denne,alebo kava s ovsenym mliekom.? Ja si ju na desiatu musim dat, nedam tp bez toho...som ucitelka a nestiham cez prestavky ine jedla robit..kava ma zasyti

kris121
8. feb 2020

@katrin21 nepotrebujes mikro zmiesas studenou vodou a dobra je aj taka alebo si zohrej vodu a zalej teplou

kris121
8. feb 2020