icon

Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?

momomonko
27. jún 2018

Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)

klaudi86
8. feb 2020

@katrin21 ja si dávam normalnu nescu s mliekom a chudnem bez problemov...ja bez kávy nedokážem existovať a fungovať...

katrin21
8. feb 2020

@kris121 no co si, treba to ohriat ,uvarit je to uplne ine..
@klaudi86 supeeer dik

Baby zacala som dnes..rano vanilk.krem, dalo sa, celkom mnam, obed zeleninova polievka, mnam( nakoniec som vyhrabala z pivnice staru mikrovlnku a zapojila ju v garazi) a teraz olovrant tycinka coko orieskova,ze uuuuplne mnaaaam!
Ale doobeda aj kava s ovs.mliekom.
Som zatial milo prekvapena,uvidime dalej .
Akurat som rychlo hladna,nastastie sa da casto jest.

katrin21
9. feb 2020

Baby,co ste vymienali nieco,ako tp.funguje? Kedy a ako sa da nieco pripadne vymenit?
A este,ked si chcem napr.objednat len nejake veci,nie cely balicek, da sa to? Ake su ceny ? Nejako som si to nevsimla tam,taku moznost. Ze napr.tucinky by som si do buducna kupovala ako olovrant,alebo kase/ kremy na rano

cacomiri
9. feb 2020

@katrin21 ja sa chystám na výmenu. Je tam na stránke formulár, ktorý treba vyplniť. Dajú sa doobjednať veci ale jedna porcia stojí 1,98. Takze si chcem zobrať ten najmenší balicek čo tam je, tak vyjdú na 1,7. Tiež chcem určite tyčinky a ešte nejaké jedla aj po diéte

cacomiri
9. feb 2020

@katrin21 Vo formulári treba napísať číslo objednávky čo máš od nich jedla doma. Vypísať ktoré meníš a za ktoré. Pridať kópiu faktúry a poslať. Treba do troch mesiacov od kúpy. Po tom termíne už nemenia. Urobíš novú objednávku a tam napíšeš do poznámky že odoslať s výmenou. A do formulára na výmenu napíšeš číslo novej objednávky

katrin21
9. feb 2020

Inak neprehana vas z toho? Mna aj vcera vecer po cestovinach,aj dnes doobeda po kreme ,ale teda je fakt ze som.mala este kavu po nom...

katrin21
9. feb 2020

@cacomiri
@cacomiri oki,diiik
Len trochu nechapem s tou novou objednavkou.. urobim formular,ok , poslem vratenie..
A oni mi to akoby odcitaju z novej objednavky? Ci len namiesto tych par ks robim objednavku? Na ten pocet?

cacomiri
9. feb 2020

@katrin21 Koľko vrátiš toľko ti vymenia. To píšeš priamo do tabuľky. Jeden stĺpec čo chceš vrátiť menovite a kusy a druhý stĺpec čo chceš miesto toho menovite a kusy. Aby si mala výmenu bez poplatku treba urobiť objednávku novú aspoň za 20€. Čiže si nakúpis čo chceš nove, do poznámky napíšeš odoslať s výmenou. Vygeneruje ti číslo objednávky. To číslo napíšeš do formulára s výmenou, zabalis s jedlom a pošleš im to na ich adresu. Oni ti vymenia za to čo chceš a pošlú s tou novou objednávkou

cacomiri
9. feb 2020

@katrin21 Keby si neurobila novú objednávku a chcela len výmenu tak je tam cenník ako manipulačný poplatok za výmenu. A je to dosť drahe

kris121
9. feb 2020

@katrin21 ak mozem odporucit v tej nasej skupine je povolena vymena skus najprv tam odfot coho sa chces zbavit mozno si to niekdo s tebou bude chciet vymenit inak sa to u nich neoplati je to drahe ten manipulacny volakde som ho tam aj fotila do komentu
tak skus najprv vymenu medzi nami a potom sa to oplati tak ze si budes brat dalsiu fazu alebo robit objednavku a vtedy vymienat inak budes platit zbytocne drahe manipulacne😉

cacomiri
9. feb 2020

@kris121 Ja mám na výmenu hnusne paradajkove a tekvicové polievky 😂 už mám 30 sackov čo chcem menit za parky, tyčinky a malinove koláčiky. To nikto dobrovoľne nevymení 😀😀😀 takze idem im posielať na výmenu a objednam kopu kopu tyčiniek koláčikov a parok aj s novou objednávkou nech mám aj po diéte

kris121
9. feb 2020

@cacomiri tak take “blivky” asi fakt nikdo 🤦‍♀️🤪🤪🤪 ale ked beres dalsiu objednavku to je fajn to sa tak oplati ja som pre
@katrin21 myslela ze len ak chce menit bez objednavky ze sa neoplati nech skusi ponuknut najprv ci sa u nas niekdo nenajde

katrin21
9. feb 2020

@kris121 ja mam len prvu fazu,cize objednavat isto budem.

katrin21
9. feb 2020

@cacomiri 30ks? Fiha,to riadne vela sa ti nazbieralo.. ja som prvu fazu brala ako ochutnavaciu,s kazdeho po kuse polievky, dnes ta rajcinova,neohurila ,taka akoby nahorkla bola,ale dala sa zjest od hladu😂
A kokosova tycinka ze topka mnamka... aj bananovy krem...to by som jedla aj 3ks tej tycinky..😂
Akurat tych kapucin mam az 4, no uvidime po prvom,ci budem 3 vracat,alebo necham

cacomiri
9. feb 2020

@katrin21 Ja som brala tri fázy naraz, dokopy 168 jedál. Takze sa nazbieralo dosť. Ale nevadí, vymením a hlavne dokúpim lebo chcem aj tak navyše jedla ☺️ A hlavne tyčinky

katrin21
10. feb 2020

@cacomiri no hej, chapem, preto som ja nechcela cele naraz objednat, aby som najprv zistila, co ano, co nie...
tie tycinky su uzasne, tie asi kazdemu chutia mega dobre su

cacomiri
10. feb 2020

@katrin21 Ja som si myslela však zvládnem všetko jedlo, vzala tak čo by mi mohlo chutiť. Bežne milujem paradajkove a Hokkaidó polievky ale toto sa nedá jesť, to je ozaj blivajz pre mna. A keď ich mám desať nechce sa mi nasilu jesť 🤮 všetko čo mi najmenej chuti zbalim a poslem im. Radšej si chcem dietu vychutnávať 😀

nika2673
15. feb 2020

Ahojte mám pár veci na predaj

kris121
15. feb 2020

@nika2673 sice som vcera nakupila ale po kolko predavas kusovo?

nika2673
Autor odpoveď zmazal
miskakyska
19. feb 2020

Žienky prosím Vás ,ktoré ste ochutnali prášky ketodiet aj prodietix....mám otázku😊 jahodový krém,teda aj tie ostatné krémy majú konzistenciu,ako kaše ketodietové,alebo skôr,ako puding??.,ďakujem Vám🤗🤗🤗

kris121
19. feb 2020

@nika2673 to mas ale dost vysoku cen7 prepac ale ked su produkty v akcii stoja 1,19 tebe kus vychadza na 1,47 co je dost
a nechcem ti brat iluzie ale veru vsetko naraz nepredas kazdemu chuti daco ine mne napr co som zbezne kukla by sadlo dakych 7-8 jedal

kris121
19. feb 2020

@miskakyska mne prodietix chuti tak cojaviem taky riedky puding 🤪

inga1575
19. feb 2020

ahojte dnes mám druhý deň diety, našťastie som si kúpila len ochutnávkový balíček, zajtra to už nedám, nechutí mi to a je mi dosť blbo 😢

miskakyska
19. feb 2020

@kris121 ďakujem🤗takže nie je to také trasľavé,lebo nemám také rada....😁 Ako čučoriedka pena,to bol extrém pre mňa🤣

Baby ponúknite,ak sa chcete niečoho zbaviť..

inga1575
19. feb 2020

@miskakyska pozriem sa doma čo mám a dám vedieť

kris121
19. feb 2020

@miskakyska hihi nie veru az take nie ak si na prodietixe pridaj sa do nasej skupiny 😉 su tam aj ponuky

kris121
19. feb 2020
katrin21
19. feb 2020

@miskakyska ketodiet som mala len raz malinovu kasu, to sa nedalo jest..
Prodietix na tie kremy chutne,napr. Bananovy je mnam..stracciatella tiez, aj ostatne zatial ok.. treba ich nechat par minut postat a da sa..

miskakyska
19. feb 2020

@kris121 ďakujem🤗ideeeeem😆