Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?
Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)
Ahojte predam celu dietu vysla ma cca 200 e predam za 70 e , Zisitli mi alergiu cize nemozem konzumovat
@nika480 ahoj ešte aktuálne?
@lenkazajka ahoj ano
@lenkazajka ahoj ano
@nika480 aktuálne?
@mariankahr predane
@lailaveve Ahoj, ide o nizkosacharidovu dietu, z danych dvoch hore odporucam urcite volit druhu variantu, a to Prodietix, skusenosti je na nete (a vysledkov) aj s fotkami az az, sama so dokazom. 😎
ahojte, ja mam teraz dr. Slim je to v podstate to istee nepoculi ste o tom ?
som 3 den
@wercung kamoska to mala a schudla paradne
@zuzika21 Hmm, osobne som skusala obe a celkovo si vsetci chvalia viac chut Prodietixu, ale je to vec vkusu no..
Mam na predaj prodietix ,ak by mal niekto zaujem,naposte mi spravu
ahojte , viem ze je to uz pekne stara tema ale kto by mal zaujem este o nejake proteinove jedla znacky PRODIETIX tak sa mi nejake zvysili po mojej diete .. ak ma niekto zaujem ozvite sa 🙂
ahojte, viem, že je to stara tema ale ak by mal niekto aktualne zaujem mam zvysne jedla znacky PRODIETIX 🙂
@susana13 ahoj mas este na predaj?
@lenkazajka ahoj. Už nie

@rourykas https://www.modrykonik.sk/group/11770/